Sizofrenija -> RE: Test na antispermatozoidna antitela (22.6.2013 8:26:58)
|
Hvala Maraj! Moj mm je imao i otecen levi t.... moguce da je imao i neku infekciju ali mu je doktor odmah prepisao lekove a to su> longacef, citeral, hymoral forte, brufen i strogo mirovanje pa kontrola za 3 dana. Otok nestao a lokalni nalaz u poboljsanju. Kad je zavrsio terapiju radio je analizu pa mu je bio onako rezultat pa posle mesec dana opet i tad je bio bolji. Najvise sumnjam na ta antitela jer sam na ranijim stranicama ove teme videla da je jedna od clanica napisala da se ta antitela stvaraju kod upala i infekcija.... Ja sam radila i hormone jer mi se posle prvog porodjaja koji je bio pre 8 godina poremetio ciklus, imam problem sa predmenstrualnim krvarenjima jedno 4 dana pre stvarnog a ide mi na 25 do 29 dana, ali su analize pokazale da je sve ok, pila sam i macinu travu pa sam pocela da jedem ko luda i kasnila mi 5 dana, ja se taman ponadala caj delovao ali nista[sm=smiley13.gif]. Svi kazu opusti se, sve je to dobro, najvise me nerviraju lekari koje boli uvo da vam pomognu....cak i privatni...a ja cu uskoro 36 godina da napunim....tako da sam odlucila da sama pognem sebi.... Pozzzzz
|
|
|
|