Dudu25
|
Bilo je 2002, ona je dobila ciklus te godine, inace je 1989 god. i tako nekoliko mjeseci dobijala po nekoliko dana pa prestane, i niko nije nesto obratio puno paznju na to, samnom je pricala ali ja tad puno nisam ni obracala paznju, ja inace tad sam imala 18god. imala sam i ja cikluse redovne tad, ali na pocetak isto nisam imala redovno prvu godinu i mislila sam da se isto desilo i mojoj sestri, a posto ja sam iz nekog malog mjesta gdje se sve za svakog zna,sramota je da se prica o zenskim stvarima i tako da nismo puno pricali o tome, dok nije doslo do situacije da ona krvari citavi mjesec dana i izbaci svasta dolje tamno kao ciste i naravno nasao ju je moj tata na pod u 5h ujutro u kupatilo i sva u krv, nije bila u svijesti taj dan smo je prebacili odmah u kbc i tu su uzeli na ginekolosko odeljenje i bila je 12dana, majka u to vrijeme mi je bila bolesna u krevet imala je pocetak klimaksa i bas je bila lose jedva da je bila ziva, sa sestrom je bila nonstop tetka po doktorima tih dana, sestra mi u to vrijeme je bila lose,a meni su sve precutali,znam samo jedno da su iz kbc zvali kuci da mora odmah neko od porodice da dodje hitno nesto da potpise vezano za moju sestru, ali niko ne prica o tome sta je potpisano taj dan, secam se da sam cula tetku kako prica da mozda hoce matericu da joj skidaju jer ne mogu da zaustave krvarenje,da je mozda trudna da se kupala u kadi gdje su se tata i brat kupali, da moraju dolje da je otvaraju, da sve rade jer moraju zivot da joj spasu nisu znali sta je sve to, jer to je njen slucaj u milion ljudi, i na kraju su rekli da je sve bio poremecaj hormona, moja sestra svaki put place i dan danas kad je pitam sta su ti sve radili tamo, znas li sta su ti radili kako je bilo, ali nemoze da prica o tome sva se nervozi,place i samo kaze svasta su mi radili, pitala me vezano za nevinost, ja sad neznam sta da joj kazem, niti kako da je ucim dalje, nekako ima tu tremu boji se ona da joj nisu himen dirali i vidim da poludi kad je tema vezano za to... posle toga je bila na neke tablete i bila joj je nesto spomenula za himen... alise ona ne seca sta jer je bila mala ... i sve se vratilo u normalu, sad je super sa zdravljem, nece da me slusa da ide kod gin. ... i ima neku tremu vezano za tu nevinost ... voljela bi da cujem vase misljenje vezano za sve ovo ...
|