Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Novogodisnja euforija!!!! 24.12.2016 20:34:43
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Jelkica nam dize euforiju dok je V ne bude razvukao po stanu stalno bi da je cupka.
|
|
|
|
RE: Novogodisnja euforija!!!! 24.12.2016 21:25:35
|
|
|
|
emicaa
|
Mili nasa maca uopste nije zainteresovana za jelku,zato Dora svaki dan premjesta kuglice
|
|
RE: Novogodisnja euforija!!!! 24.12.2016 21:30:59
|
|
|
|
milicicak
|
Kako nije? Pa da, moja macka je hmmm posebna (da ne iskoristim rec zlotvor kao sav normalan svet koji nam udje u kucu ). Svaki dan skine po kuglu dve sa velike jelke a onu u mini bubinoj sobi napada iskljucivo nocu. I to je baksuz nikad ne obori nego skine kuglicu i krene da je juri po parketu u 2 nocu
|
|
|
|
RE: Novogodisnja euforija!!!! 24.12.2016 21:33:12
|
|
|
|
mali_mis
|
Dobra neka macka I moja macka je zaskakivala jelku i rusila je, bas je nije volela A Ami je za par sati vec 100 puta ispremestao kugle, sledece godine ima on da je kiti.
|
|
|
|
RE: Novogodisnja euforija!!!! 24.12.2016 21:33:57
|
|
|
|
emicaa
|
ma nasa pravi druge gluposti
|
|
RE: Novogodisnja euforija!!!! 24.12.2016 21:37:49
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: emicaa RR zato Dora svaki dan premjesta kuglice Haha ovo su i moje radile kad su bile.male
|
|
|
|
RE: Novogodisnja euforija!!!! 17.11.2017 23:38:02
|
|
|
|
mama Jo
|
Pre neki dan smo u kafani pricale jel rano okititi jelku? Ja juce zasla po nekim prodavnicama - samo ukrasi, deda Mrazici, jelke... pocelo je 😊
|
|
RE: Novogodisnja euforija!!!! 17.11.2017 23:41:19
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Kod kineza se uveliko ukrasi prodaju,a meni je sve nesto rano. Nemam vise osecaj kao ranije.. Mada ove godine je i A stariji pa ce valjda biti i te euforije.
|
|
|
|
RE: Novogodisnja euforija!!!! 17.11.2017 23:43:00
|
|
|
|
mama Jo
|
Svratih bas i kod kineza 😊 Kod njih sve po redu za ng, sve sljasti 😊
|
|
RE: Novogodisnja euforija!!!! 17.11.2017 23:54:58
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
A cene u odnosu na prethodnu godinu,duple.
|
|
|
|
RE: Novogodisnja euforija!!!! 18.11.2017 9:39:54
|
|
|
|
nata11
|
Meni nije rano. Ja rano upadam u praznicu euforiju Danas idem u nabavak nekih sitnica pa cu nadam se sve kompletirati i okititi sledece nedelje.
|
RE: Novogodisnja euforija!!!! 18.11.2017 9:47:58
|
|
|
|
isidora88
|
Meni je rano za kicenje. Mi cemo u decembru kititi. Nasla sam prelepih ukrasa kod kineza
|
|
RE: Novogodisnja euforija!!!! 18.11.2017 10:11:42
|
|
|
|
mama Jo
|
Meni se cini da nisu tako strasne cene... kod kineza bar
|
|
RE: Novogodisnja euforija!!!! 18.11.2017 13:47:48
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Uduplali su cene. Mnogo mi je Jumbo bolji od Kineza.
|
|
|
|
RE: Novogodisnja euforija!!!! 18.11.2017 13:51:24
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: NevenaAleksejmom Nemam vise osecaj kao ranije.. Sad vec nije rano i treba da krene polako ali kicenje gradova pocetkom Oktobra bzvz. Inace od kako su mi dosla deca ova euforija mi se vratila. Vec mi je bilo dosadno i kicenje i sve a sad opet sa zarom iscekujem. A tek radost otvaranja paketica...pored njih sam opet podetinjila
|
|
|
|
RE: Novogodisnja euforija!!!! 18.11.2017 13:53:18
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
A sto se toce ukrasa, mi svake godine kupimo po nesto pa.mi nije mnogo.
|
|
|
|
RE: Novogodisnja euforija!!!! 18.11.2017 16:22:12
|
|
|
|
Mala Elena
|
Ja svake godine kupim po nesto novo... Nisam isla da gledam cene i ponudu...kicenje tek u drugoj polovini decembra...
|
|
|
|
RE: Novogodisnja euforija!!!! 18.11.2017 17:43:33
|
|
|
|
Tvitica
|
Zene....sta poklanjate i kome za Novu Godinu? Kad pocinjete sa kupovinom?
|
|
|
|
RE: Novogodisnja euforija!!!! 18.11.2017 18:13:35
|
|
|
|
mama Jo
|
Isto tako i mi... svake godine par sitnica da osvezimo, pa i onda to kad se iskombinuje ispadne kao da je vecina novog 😁 Ja sam bas sad ovih dana u razmisljanjima sta kome pokloniti... u principu samo najblizima... lepo mi je cak i ukras za jelku nekome pokloniti, sad ima.raznih bas lepih...
|
|
RE: Novogodisnja euforija!!!! 18.11.2017 18:58:39
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: Tvitica Zene....sta poklanjate i kome za Novu Godinu? Kad pocinjete sa kupovinom? Deci paketic i to je to
|
|
|
|
RE: Novogodisnja euforija!!!! 18.11.2017 19:18:55
|
|
|
|
mama Jo
|
Mi smo cak mislili da budemo kreativni pa od carape i pirinca da pravimo sneka belica i to da poklanjamo prijateljima 😍
|
|
RE: Novogodisnja euforija!!!! 18.11.2017 19:25:29
|
|
|
|
Duškić
|
IZVORNA PORUKA: mama Jo Mi smo cak mislili da budemo kreativni pa od carape i pirinca da pravimo sneka belica i to da poklanjamo prijateljima 😍 E ovo je slatko a lako se pravi , moj drugarica pravila deci prosle godine i poklonila nam Sneska i Sneskicu Belic
|
|
|
|
RE: Novogodisnja euforija!!!! 18.11.2017 19:27:21
|
|
|
|
mama Jo
|
Je l' da? Meni je isto to bas lepo, a gledsla sam da se bas lako pravi. Sad sam dobila volju bas za tim 😊 Ja bih recimo bas bila srecna da mi neko to pokloni...
|
|
RE: Novogodisnja euforija!!!! 18.11.2017 20:38:55
|
|
|
|
emicaa
|
ovde polako pocinju kititi prozore,ja jos necu.Jos me nije uhvatila euforija.
|
|
RE: Novogodisnja euforija!!!! 19.11.2017 1:07:29
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
ACN i ja miskim da ce ove godine biti posebno jer ipak A shvata sta se desava. Pa ceno nekao uzivati u pripremi paketica,jelke itd.. A sto se poklanjanja tice..Svima po neki mali znak paznje. Svekijevcima i mojima.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?