Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Novogodisnja euforija!!!! 24.12.2016 20:34:43
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Jelkica nam dize euforiju dok je V ne bude razvukao po stanu stalno bi da je cupka.
|
|
|
|
RE: Novogodisnja euforija!!!! 24.12.2016 21:25:35
|
|
|
|
emicaa
|
Mili nasa maca uopste nije zainteresovana za jelku,zato Dora svaki dan premjesta kuglice
|
|
RE: Novogodisnja euforija!!!! 24.12.2016 21:30:59
|
|
|
|
milicicak
|
Kako nije? Pa da, moja macka je hmmm posebna (da ne iskoristim rec zlotvor kao sav normalan svet koji nam udje u kucu ). Svaki dan skine po kuglu dve sa velike jelke a onu u mini bubinoj sobi napada iskljucivo nocu. I to je baksuz nikad ne obori nego skine kuglicu i krene da je juri po parketu u 2 nocu
|
|
|
|
RE: Novogodisnja euforija!!!! 24.12.2016 21:33:12
|
|
|
|
mali_mis
|
Dobra neka macka I moja macka je zaskakivala jelku i rusila je, bas je nije volela A Ami je za par sati vec 100 puta ispremestao kugle, sledece godine ima on da je kiti.
|
|
|
|
RE: Novogodisnja euforija!!!! 24.12.2016 21:33:57
|
|
|
|
emicaa
|
ma nasa pravi druge gluposti
|
|
RE: Novogodisnja euforija!!!! 24.12.2016 21:37:49
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: emicaa RR zato Dora svaki dan premjesta kuglice Haha ovo su i moje radile kad su bile.male
|
|
|
|
RE: Novogodisnja euforija!!!! 17.11.2017 23:38:02
|
|
|
|
mama Jo
|
Pre neki dan smo u kafani pricale jel rano okititi jelku? Ja juce zasla po nekim prodavnicama - samo ukrasi, deda Mrazici, jelke... pocelo je 😊
|
|
RE: Novogodisnja euforija!!!! 17.11.2017 23:41:19
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Kod kineza se uveliko ukrasi prodaju,a meni je sve nesto rano. Nemam vise osecaj kao ranije.. Mada ove godine je i A stariji pa ce valjda biti i te euforije.
|
|
|
|
RE: Novogodisnja euforija!!!! 17.11.2017 23:43:00
|
|
|
|
mama Jo
|
Svratih bas i kod kineza 😊 Kod njih sve po redu za ng, sve sljasti 😊
|
|
RE: Novogodisnja euforija!!!! 17.11.2017 23:54:58
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
A cene u odnosu na prethodnu godinu,duple.
|
|
|
|
RE: Novogodisnja euforija!!!! 18.11.2017 9:39:54
|
|
|
|
nata11
|
Meni nije rano. Ja rano upadam u praznicu euforiju Danas idem u nabavak nekih sitnica pa cu nadam se sve kompletirati i okititi sledece nedelje.
|
RE: Novogodisnja euforija!!!! 18.11.2017 9:47:58
|
|
|
|
isidora88
|
Meni je rano za kicenje. Mi cemo u decembru kititi. Nasla sam prelepih ukrasa kod kineza
|
|
RE: Novogodisnja euforija!!!! 18.11.2017 10:11:42
|
|
|
|
mama Jo
|
Meni se cini da nisu tako strasne cene... kod kineza bar
|
|
RE: Novogodisnja euforija!!!! 18.11.2017 13:47:48
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Uduplali su cene. Mnogo mi je Jumbo bolji od Kineza.
|
|
|
|
RE: Novogodisnja euforija!!!! 18.11.2017 13:51:24
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: NevenaAleksejmom Nemam vise osecaj kao ranije.. Sad vec nije rano i treba da krene polako ali kicenje gradova pocetkom Oktobra bzvz. Inace od kako su mi dosla deca ova euforija mi se vratila. Vec mi je bilo dosadno i kicenje i sve a sad opet sa zarom iscekujem. A tek radost otvaranja paketica...pored njih sam opet podetinjila
|
|
|
|
RE: Novogodisnja euforija!!!! 18.11.2017 13:53:18
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
A sto se toce ukrasa, mi svake godine kupimo po nesto pa.mi nije mnogo.
|
|
|
|
RE: Novogodisnja euforija!!!! 18.11.2017 16:22:12
|
|
|
|
Mala Elena
|
Ja svake godine kupim po nesto novo... Nisam isla da gledam cene i ponudu...kicenje tek u drugoj polovini decembra...
|
|
|
|
RE: Novogodisnja euforija!!!! 18.11.2017 17:43:33
|
|
|
|
Tvitica
|
Zene....sta poklanjate i kome za Novu Godinu? Kad pocinjete sa kupovinom?
|
|
|
|
RE: Novogodisnja euforija!!!! 18.11.2017 18:13:35
|
|
|
|
mama Jo
|
Isto tako i mi... svake godine par sitnica da osvezimo, pa i onda to kad se iskombinuje ispadne kao da je vecina novog 😁 Ja sam bas sad ovih dana u razmisljanjima sta kome pokloniti... u principu samo najblizima... lepo mi je cak i ukras za jelku nekome pokloniti, sad ima.raznih bas lepih...
|
|
RE: Novogodisnja euforija!!!! 18.11.2017 18:58:39
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: Tvitica Zene....sta poklanjate i kome za Novu Godinu? Kad pocinjete sa kupovinom? Deci paketic i to je to
|
|
|
|
RE: Novogodisnja euforija!!!! 18.11.2017 19:18:55
|
|
|
|
mama Jo
|
Mi smo cak mislili da budemo kreativni pa od carape i pirinca da pravimo sneka belica i to da poklanjamo prijateljima 😍
|
|
RE: Novogodisnja euforija!!!! 18.11.2017 19:25:29
|
|
|
|
Duškić
|
IZVORNA PORUKA: mama Jo Mi smo cak mislili da budemo kreativni pa od carape i pirinca da pravimo sneka belica i to da poklanjamo prijateljima 😍 E ovo je slatko a lako se pravi , moj drugarica pravila deci prosle godine i poklonila nam Sneska i Sneskicu Belic
|
|
|
|
RE: Novogodisnja euforija!!!! 18.11.2017 19:27:21
|
|
|
|
mama Jo
|
Je l' da? Meni je isto to bas lepo, a gledsla sam da se bas lako pravi. Sad sam dobila volju bas za tim 😊 Ja bih recimo bas bila srecna da mi neko to pokloni...
|
|
RE: Novogodisnja euforija!!!! 18.11.2017 20:38:55
|
|
|
|
emicaa
|
ovde polako pocinju kititi prozore,ja jos necu.Jos me nije uhvatila euforija.
|
|
RE: Novogodisnja euforija!!!! 19.11.2017 1:07:29
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
ACN i ja miskim da ce ove godine biti posebno jer ipak A shvata sta se desava. Pa ceno nekao uzivati u pripremi paketica,jelke itd.. A sto se poklanjanja tice..Svima po neki mali znak paznje. Svekijevcima i mojima.
|
|
|
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?