Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 5.4.2021 12:31:14
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Dobro vam popodne pocelo. Idoh da pokupujem jos neke pokone za sestrine malisane, broju 3 rodjendan u sredu pa da saljemo paket sutra. Kuvamo kracu kafu mama i ja pa da procitam za casove popodne sta mi treba. I da potrazim novi rokovnik u podrumu. Obicno mi traju celu skolsku godinu, sad ovaj ispisah samo brzo.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 5.4.2021 12:35:03
|
|
|
|
mati
|
Ivanka, pade mi na pamet, ponedeljak, utorak, sreda... Umesto brojeva Neka su živi i zdravi samo.
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 5.4.2021 12:51:51
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: mati Ivanka, pade mi na pamet, ponedeljak, utorak, sreda... Umesto brojeva Neka su živi i zdravi samo. Mama ih zove po projevima, zbuni se zena za imena 😊Moji talibani ❤️ Hvala Mati, i tebi i tvojim muskim samo zdravlje i srecu zelimo! 😊
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 5.4.2021 12:56:53
|
|
|
|
Ana RR
|
Postoji li granica koliko pistaćija sme da se pojede na dan? Sad vidim da sam smazala pola činije, da li ću se otrovati ili ću ceo dan spopadati muža?
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 5.4.2021 13:01:27
|
|
|
|
dddaca
|
Ovo drugo bolje zvuci Ali ipak skloni tu ciniju sa stola
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 5.4.2021 13:02:21
|
|
|
|
Ana RR
|
Sklonila
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 5.4.2021 14:18:17
|
|
|
|
mati
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Postoji li granica koliko pistaćija sme da se pojede na dan? Sad vidim da sam smazala pola činije, da li ću se otrovati ili ću ceo dan spopadati muža? Anci 🤣 mislim da su mitovi... Ja recimo kad je sezona, samo mlatim orahe i krcam. Onako zelene. Pa stavim rukavice, uzmem moj svajcarac i operacija. Mogu da pojedem koliko namlatim ili naberem šta god. Ko god me vidi smeje se. I isto takva reakcija, znaš li ti čemu to sluzi.. Ja kažem da to ne deluje na mene. Samo ti jedi koliko god možeš. štete ne može biti kako god da okreneš
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 5.4.2021 14:43:30
|
|
|
|
nata11
|
Samo dodjoh da kazem sledece ... Ko spomenu palacinke na forumu moju kilazu na dusi da nosi 😂😂 Pa ceo dan zamisljam kako cu ih praviti danas kada odem kuci. Pa kad jos namazem nuteli . 🙂
|
RE: Razgovori mama 04/20 5.4.2021 15:04:01
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Nato, ne verujem ti za kilazu.😊 Nabavili smo mm i ja lesnik krem za dane posta. Fantazija je, a zdrav dezert. Cekam da deca zavrse rucak, pa da radim drugi deo posla.
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 5.4.2021 16:48:55
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: nata11 moju kilazu na dusi da nosi 😂😂 Ulepsala si mi dan za 10000000 👌😍
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 5.4.2021 17:27:17
|
|
|
|
mati
|
Nato poslednjih dana se dosta pričalo palacinkama, Sanjica prednjači, stigao joj krem i samo mi zazubice stvara. Nek je zdravlje samo, ne opterećuj se kilazom. Znaš šta kažu za mršave ljude...
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 5.4.2021 18:17:29
|
|
|
|
vonavoj
|
Masem polumrtva,sad sam kafu popila...cim sam usla u kucu,deca sa zahtevima...na poslu zanimljivo.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 5.4.2021 19:11:44
|
|
|
|
mati
|
Von svaki dan je tako. Mnogo je to obaveza. Dodjes sa posla i svi nesto ovcekuju i traže. Ali i da je drugačije ne bi valjalo... Ja zadremala taman, probudi me tel. Raspravljaju roditelji i polemisu...
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 5.4.2021 19:59:48
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Ja samo 2 casa imala danas, zato ce sutra biti veselo 😃 Ima da me nema... Kaze mi mama malopre, sutra utorak, znaci necemo se videti... Jedva cekam Uskrs i malo odmora. Bas mi treba opustanje. A posle idu terapijeeeeee.... 😍 Mti, jesi li opet isla u hiperbaricnu?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 5.4.2021 20:02:05
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
I meni je Ivanka utorak bas sa puno casova. Drzim online, pa idem kod malih, pa se vracam na online.
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 5.4.2021 20:04:58
|
|
|
|
mati
|
Nisam. Neću da idem do daljnjeg. A to je puuuuunoooo. Ali mi je prijalo. Mislila sam trepavice da stavim. Da se ne bakcem maskarom. Ali nemam vremena za organizaciju uopšte.
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 5.4.2021 20:14:56
|
|
|
|
flamingos
|
Ivanka,sad će Uskrs,još malo,pa da odmoriš.Gedaš Milevu?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 5.4.2021 20:16:16
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: flamingos Ivanka,sad će Uskrs,još malo,pa da odmoriš.Gedaš Milevu? Daaa, ne propustam 👌
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 5.4.2021 20:36:52
|
|
|
|
mati
|
Kako se ne radi sada za praznike? Nisam stigla ni to da pogledam...
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 5.4.2021 20:59:22
|
|
|
|
dddaca
|
30. april, 1., 2., 3. maj. Ove godine se poklapaju uskrsnji i prvomajski praznici
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 5.4.2021 22:26:38
|
|
|
|
mati
|
Pih, bezveze. Moglo je biti više. Samo petak i ponedeljak...
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 5.4.2021 22:27:29
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ja imam celu nedelju. Jupijeeee
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 5.4.2021 22:31:05
|
|
|
|
mati
|
Sram te bilo Ma lupam. Pa ja ne znam ni da li cu imati i ta dva dana. Okolnosti će biti specifične. Kako je protekao čas? U miru i tišini?
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 5.4.2021 22:32:34
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
U miru i tisini, samo nam je profesorica bila nervozna. Mada, cesto je nervozna. Sad nemam pojma odakle da pocnem, jer imam pre spavanja svasta da uradim.
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 5.4.2021 22:40:21
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Sanjice, kasno ti bese cas? Mozda i bolje sto je bilo mirno, da odmorite malo.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?