Tiziana -> RE: Razgovori mama 04/20 (3.4.2021 10:38:15)
|
Moj L je peti. I stvarno je dobar djak, nema jednu cetvorku i na svim kontrolnim i pismenim dobije max broj poena. Kad procitam komentare nastavnika bude mi puno srce, ali razvaljuju ih od ucenja, a vidim da od kad je online krivinari straaasno. Cim zavrsi skolu otrci u skolsko, dodje, na brzaka uradi domaci (sinoc sam provalila da uradi polovicno) i ode na trening. Dan gotov. Pa sam sinoc usla da pogledam malo sta rade. Oni su od 12.03 do juce iz srpskog presli prezent, prezent pomocnih glagola, perfekat, futur I, infinitiv, glagolski vid, glagolski rod, glagolsku osnovu i dodatno su obradjivali par pripovetki, od ''prve brazde'' nadalje.. Dakle zaista puno gradiva za nepune tri nedelje.. Ali da ne masim temu vise, samo sam pod utiskom od sinoc kad sam malo prosla kroz classroom.. IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR IZVORNA PORUKA: Tiziana Dobro jutro mame. Mi se tek sada razbudjujemo. Deca imaju brdo za ucenje, pogotovu on. Mi cemo do IKEAe da uznmemo nesto i boga mi cemo danas da narucimo rucak. Takav neki dan. Nego kad se zavrsava ova nagradna igra? Mislim 8.aprila. Tizi, T cekajć brdo za ucenje od sledece godine kad bude peti. Sad je jos uvek laganica.
|
|
|
|