RE: Razgovori mama 04/20 (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

Ana RR -> RE: Razgovori mama 04/20 (7.4.2021 9:17:14)

Dobro jutro! Kod nas je bogami napadalo, Marley se jutros pogubio, celo dvorište je pretrčao, valjao se po snegu, jedva sam ga očistila [sm=smiley36.gif] grudve snega mu se zalepile za njegovo krzno [sm=smiley36.gif]

Sinoć kada smo se vraćali od mame je bilo užasno, vejavica plus magla. April mesec jbt! Užas.

Sreća pa ne moram da izlazim iz kuće.

Ivanka 75 -> RE: Razgovori mama 04/20 (7.4.2021 9:22:11)

Zamisljam Marlija, snezna kuca 😊 I njegove srece i radosti 😊

Duškić -> RE: Razgovori mama 04/20 (7.4.2021 9:24:59)

Predivno vreme, hahaa..Aprililii.
Dobro jutro.

mati -> RE: Razgovori mama 04/20 (7.4.2021 10:27:45)

Anci... Pa on je kao dete, sreća, sreća, radost.
Odakle vama toliko snega, ne videsmo ga ove godine. Jutros se ponadala malo, ali već ga nema uopšte.

Ana RR -> RE: Razgovori mama 04/20 (7.4.2021 10:37:12)

Mati, mi smo malo na visini, ovde uvek ima snega. Sinoć je nenormalno padalo, dobro smo i prošli [sm=smiley36.gif]

mati -> RE: Razgovori mama 04/20 (7.4.2021 10:54:26)

Blago vama... Obucite se i izađite malo sa Marlijem da se jurite i valjate. A onda skuvaj nešto toplo i uživaj u prizoru.
Ja bas volim sneg. Ostavu ga željna, a deca i ne znaju kako je nekad padalo. Bas je sada slabo kod nas, poslednjih godina.

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 04/20 (7.4.2021 11:03:26)

Dobar dan radni narode. Srecan praznik svima. Ja sam u krevetu. Vozio me mm do skole. Imala sam cas u specijalnom. Jako mi je lose. Dobila sam. Naleti povracanja, nesvestice i bolova. Ovog puta je malko poranio. Ali dobro mi dosla. Cekam mm da dodje da mi skuva caj. I ne mrdam. Deca su u skoli. 

Ana RR -> RE: Razgovori mama 04/20 (7.4.2021 11:08:02)

Mati, nema se vremena, radni je dan [sm=smiley1.gif] Mora sam da se zabavlja.

vonavoj -> RE: Razgovori mama 04/20 (7.4.2021 11:22:53)

I tebi sanjice poranilo...uzas..i meni 7 dana! I bas su me drmali hormoni...i sinoc.zaboravim da namazem kremu,lose sam spavala..i sad me ramena bole..

Tiziana -> RE: Razgovori mama 04/20 (7.4.2021 11:29:56)

Radim od kuce, vec godinu dana. Odlazi se u kanc na smenu,na svake 3 ned, ali ja ne idem jer mi je zbog dece i orgabizacije ovako zgodnije. Ali moracu da pocnem krajem meseca da idem kada se unose finansije,jer  program u kome radimo,  uzasno je spor od kuce, uvek dozivim nervni slom. 

IZVORNA PORUKA: dddaca

Tiziana, radis od kuce?

Svaka cas_t Ivanka. Ja ne funkcionisem dok ne popijem kafu

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 04/20 (7.4.2021 11:30:17)

Ma da Von. Ista situacija. Hormoni su poludeli.

Da iskoristim dok su deca u školi da odmorim. Tacno sma znala cim lose spavam da se nesto desava. 

mati -> RE: Razgovori mama 04/20 (7.4.2021 12:49:39)

Anci, napravi pauzicu, samo malo izleti na sneg pa se vrati.. [sm=smiley36.gif]
Salim se, kad se radi, mora da se radi... Iako si kući razbijas se celog dana.
Sanjice, samo nek je došla. Ali moraš ti to detaljnije da proveri, iz krajnosti u krajnost, ili je nema ili ima ranije. Divan je tm. Nek te čuva.
Ne znam sta mi je sa grlom, baš me pecka i pocinje da boli.

flamingos -> RE: Razgovori mama 04/20 (7.4.2021 14:42:03)

Gde ste mame?Nas dve svraćale do biblioteke,uzela Anđela tri knjige.Sad je ručala i završava domaći.Ja sedoh,Gledam kako se stuštilo napolju.Baš grozno vreme.

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 04/20 (7.4.2021 14:47:57)

IZVORNA PORUKA: mati

Anci, napravi pauzicu, samo malo izleti na sneg pa se vrati.. [sm=smiley36.gif]
Salim se, kad se radi, mora da se radi... Iako si kući razbijas se celog dana.
Sanjice, samo nek je došla. Ali moraš ti to detaljnije da proveri, iz krajnosti u krajnost, ili je nema ili ima ranije. Divan je tm. Nek te čuva.
Ne znam sta mi je sa grlom, baš me pecka i pocinje da boli.

Ma, da. Idem kad mi se zavrsi ciklus. Bas sa htela da odradim ove nedelje. Ali eto dodje. 
Uzimaj septolete. 

mati -> RE: Razgovori mama 04/20 (7.4.2021 14:55:25)

Imala sam na poslu nego i one mint bombone. Kući su septolete i tantum.
I mene malopre zabolelo stomak, ali to je ono moje deset_ dana pred ciklus.
SAD gledam kalendarcic, i nije bas... Ne znam. Možda na vreme. Ili pritiska

Maraj -> RE: Razgovori mama 04/20 (7.4.2021 14:57:39)

Dan mame.
Mati i mene grlo boli vise od mesec dana. Cudan neki osecaj. Kao da mi hladan vazduh iz nosa silazi u grlo. Ili kao da je grlo ekstra suvo pa me boli. Ne znam da opise. Nikad minse to nije desavalo. Popih i kutiju antibiotika. I nista. Mpzda da i ovo pripisem koroni [sm=smiley29.gif]
Ja idem kod gin.u sl.ponedeljak. Uh...koliko jedva cekam da i to obavim,toliko imam onj dozu neprijatnosti i onog "sta me ceka"

Ivanka 75 -> RE: Razgovori mama 04/20 (7.4.2021 15:23:20)

Maraj slusaj, ne sme grlo da ti bude suvo. Voda i med. Apis gola, gelo re-voice.

Imas li bele naslage na jeziku? 

mati -> RE: Razgovori mama 04/20 (7.4.2021 17:16:03)

Maraj, meni pre par dana počelo, što kažeš čudno malo. Ti si bila kod dr za grlo pa ti dali antibiotik?
Izgleda da će nas razni simptomi još dugo pratiti, ali evo ja ovde pratim nas dve, otprilike u isto vreme smo imale koronu i sada slični simptomi...

Maraj -> RE: Razgovori mama 04/20 (7.4.2021 19:55:41)

Ivanka nije mi suvo grlo. Pijem vodu. Nego takva mi neka nelagodnost/bol u grlu kao da mi je suvo grlo pa me boli. Nisam bila kodorl. Uzela sam na svoju ruku i popila kutiju antibiotika.
Mati ja sam danas skuvala zalfiju, pa grgocem, kad se setim

dddaca -> RE: Razgovori mama 04/20 (7.4.2021 20:03:21)

Maraj, pocinje prolece, polen. Da nije neka alergija?

Ivanka 75 -> RE: Razgovori mama 04/20 (7.4.2021 20:08:46)

IZVORNA PORUKA: Maraj

Ivanka nije mi suvo grlo. Pijem vodu. Nego takva mi neka nelagodnost/bol u grlu kao da mi je suvo grlo pa me boli. Nisam bila kodorl. Uzela sam na svoju ruku i popila kutiju antibiotika.
Mati ja sam danas skuvala zalfiju, pa grgocem, kad se set_im

Samo ti pij cajeve, vodu i med. Med ce da ti oblozi grlo i bice manje nelagodno. 
Upravo mi jedan stariji djak, samo sto je prelezao koronu, kaze da ga grebucka grlo. Tako da ja samo med i zalfiju predlazem. 😊 

mati -> RE: Razgovori mama 04/20 (7.4.2021 22:17:44)

Maraj ja pijem zalfiju. Navikla sam na čaj bez šećera tako da mi nije grozan kao kad sam bila mladja. Čudno je više sve ovo...
Ali mora da prodje, evo sad me bas pecka kad gutam.

jess021 -> RE: Razgovori mama 04/20 (8.4.2021 7:15:56)

Jutro mame! Nadam se da ste bolje danas. Pijem kafu, pa da pristavim rucak, kasnije vodim decu kod zubara. Juce bili na bazenu i mislila sam da necemo napolje, kad oko 6h zakukase da hoce i onda smo bile do 20h, bas je bilo hladno 

Maraj -> RE: Razgovori mama 04/20 (8.4.2021 7:35:05)

Jutro i od mene. Azurirao mi se tel.pa tek sad da se javim [sm=smiley1.gif]
Deca odose u vrtic. Ja imam puno posla danas. Imam neke izvestaje da zavrsim... rucak imam od juce [sm=smiley1.gif]

mati -> RE: Razgovori mama 04/20 (8.4.2021 7:39:17)

Jutro mamite cikite!
Uživam u mom čaju. Starijeg M boli glava, mama je zvala da pita da li da ide u školu. Ja ne znam sta se desava. Nije prvi put. Vodila sam ga i na ocno i onaj test EEG valjda, što mora da zmuri, gde se bebe uspavljujuju. I rezultati su dobri. Komsika koja ima ćerku njegovo god i dve starije, kaže da je to od rasta. Njenim starijim ćerkama se dešavalo. On je stvarno krupan, puno je je porastao, za polaglave manji od mene. U četvrtom razredu. Nisam pametna.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>