Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 6.4.2021 14:53:04
|
|
|
|
emicaa
|
Napunila sam baterije,ali realno nakon 9 mjeseci ovih 7 dana je nista.Nadam se da ceno moci i na ljeto. Milena kako si?Koja si nedjelja?
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 6.4.2021 14:54:46
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Милена, извини. Нисам видела да је та тема закључана. А и журила сам да довршим ручак, јер је требало да ми почне час. Јао као да сам хоботница. Тежак је живот нас уметника 😊
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 6.4.2021 15:01:08
|
|
|
|
pari
|
Da, deca su jača nego što mi mislimo ... Emice,razumem te skroz...ići ćete opet na leto sigurno... Milena,nadam se da ćeš što pre na bolovanje... Ja radila malo vežbe, sad ću limunadu pa doručak pa napolje da idemo...danas će biti kao i juče,oko 18 stepeni
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 6.4.2021 15:09:09
|
|
|
|
Milena18
|
Ma nemaš zašto da se izvinjavaš, Sanjice. Emice, valjda ćete moći na leto ponovo da odete. U 14. nedelji sam sada. I kod nas je lepo vreme, posle ćemo i mi malo napolje.
< Poruku je uredio Milena18 -- 6.4.2021 15:16:35 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 6.4.2021 15:14:10
|
|
|
|
Duškić
|
Kod nas hladno. Decu mi nesto muce stomaci. Pa se orenemazu ceo dan.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 6.4.2021 16:34:28
|
|
|
|
mati
|
Pari, kolika je beše vremenska razlika? Pratila sam dok mi je drugarica bila, pa sam zab sada. Ona je rešila da joj deca odrastaju u Srbiji, mislim da sam nekad i pisala pre par god, a toliko je bilo muka da dodje do papira i svega. Još deca tamo rođena. Bila sam nekako zbunjena, i srećna i tužna zbog nje. Ali njena odluka i nadam se da se nije pokajala. Ne dotičemo se te teme. Emi, bitno da ste uspeli da odete, znaš kako je bilo neizvesno. Sad te jos uvek drži nostalgija malo jače, jer je sveže... Kod nas se razgmduvao vetar, katastrofa. A nije duvao, baš je lepo i sunčano. Duškić, možda pokvarili stomačić...
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 6.4.2021 18:41:27
|
|
|
|
emicaa
|
Ma drago mi je da sam vidjela svoje pa makar i ovako kratko.A razlika ja NY je 6 sati cini mi se Ovde cijeli dan kisa,pa sunce,onda led,pa snijeg i opet sunce.Nismo izlazili nigdje,previse mi je hladno za set_njicu
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 6.4.2021 18:46:13
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Emice koliko km ima od vas do Doboja? Sve autoput? Gledala sam na karti gde je Doboj i onda mi proradi kliker. Ja sam tamo bila!!! Tj prosli smo samo. 1987 kad sam sa skolom isla u Slavonski Brod prosli smo kroz Doboj. Vodili nas u solanu u Tuzli.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 6.4.2021 18:48:50
|
|
|
|
emicaa
|
1100 preko Austrije,navozimo se posteno 🤣 Lijep je Doboj,gradi se.Da ovi na vlasti imaju mozga bilo bi dobro i za zivot,ali nije tema 🤣
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 6.4.2021 18:50:09
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Mnogo bas. Dug put. Kad sam gledala slike videh da su poredili tvrdjavu pre 20ak godina i sad. Greota onakvu lepotu ne cuvati.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 7.4.2021 7:45:49
|
|
|
|
Maraj
|
Jutro mame. Pojem kafu u tisini deca otisla u vrtic. Mada kada su videli sneg, hteli su da idu na sankanje...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 7.4.2021 7:47:50
|
|
|
|
dddaca
|
Dobro jutro! Pa zar je toliko napadalo da moze da se sanka?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 7.4.2021 7:50:30
|
|
|
|
Maraj
|
Nije daco al dovoljno da deca vide da se sneg zadrzao.i da misle da odmah idu na sankanje
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 7.4.2021 7:51:07
|
|
|
|
mati
|
Jutro majke!! Maraj, kod nas samo da zavara. Mada i do sada kada je po Srbiji padao, ovde slabo bas. Mladji M ima danas fizičko i raduje se. Pitam jel izlaze napolje, kaže ne. Igraju pikado, ili tako nesto, objašnjavao mi je.
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 7.4.2021 7:52:07
|
|
|
|
Milena18
|
Dobro jutro i od mene! Kako ste, mame ? I moja već ima planove za popodne sa drugaricom koja živi preko puta. Juče ona otišla da vrati drugarici igračku koju je zaboravila kad su se igrale kod nas u dvorištu i oni je pozvali da uđe kod njih. Tj. valjda su je pozvali, nadam se da se nije pozvala sama. A imaju dvomesečnu bebu. Još ja kažem "vi imate bebu, a ona ide u vrtić", a njen otac skroz hladan, kao i njegovo dete ide u školu, pa šta. I ostala je, mada nisu bile u sobi gde je beba. Baš mi je bilo bez veze.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 7.4.2021 7:55:09
|
|
|
|
jess021
|
Jutro mame! Kod nas sunce, bas me iznenadilo, mislila sam da je tmurno kao juce Maraj, drago mi je da ste bolje. Milena, ne opterećuj se, sve i da se sama pozvala😉
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 7.4.2021 7:57:30
|
|
|
|
dddaca
|
Kod nas isto tek malo zabelelo, ali osecam da cemo morati na grudvanje. Skinemo sneg sa svih auta na parkingu i uzivancija. Za nju... Milena, pa ne nerviraj se. Cul si njihov stav. Doduse, meni se ne svidja tako opusteno ponasanje, jer to znaci da su opusteni i prema ostalima, ali sta da radis.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 7.4.2021 8:24:42
|
|
|
|
Maraj
|
Milena mislim da svi postanemo "opusteniji" sa drugim detetom
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 7.4.2021 8:26:32
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Dobro jutro. Hlepcic u rerni,, mmmmm miriseeee 😊 Ako je taj tata ladovina i ne treba da brines.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 7.4.2021 8:44:04
|
|
|
|
dddaca
|
Vec si stigla i hleb da umesis? Svaka cast. Ja jos razvlacim kafu
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 7.4.2021 8:48:45
|
|
|
|
flamingos
|
Dobro jutro.Vredna si Ivanka.Ručak ću kasnije,sad detetu doručak spremam,pa u školu.I ovde pao sneg,ali beli se samo na krovovima.Ovako se otopio.Zato u našem selu se baš zabelelo.Lady,kako si,prestade li glavonolja?Ostale mame?Pozdrav svima.❤
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 7.4.2021 9:06:17
|
|
|
|
Tiziana
|
Dobro jutro. Kao da je januar. Ja sam doruckovala, doneo mi muz kroasane i kapucino, da imam privid kao da sam u kanc 🙂Opet ceka gomila posla, a moram u nekoj medjupauzi i rucak da skarabudzim jer me sinoc baas mrzelo.I obicno se u ovim situacijama ziva pojedem sto to nisam uradila predhodno vece, jer mi tokom dana to bude bas vratolomija..ali dobro. Sama sam kriva. Lep dan.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 7.4.2021 9:09:43
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Tiziana, meni isto tako bude krivo ako ne stignem popodne da spremim rucak za naredni dan. Tj sad i mogu pre podne da napravim jer radim samo popodne. Kad sam radila dvokratno to je bio poduhvat, organizacija samo tako. Kako zavrsiti rucak do 9, pola 10 ujutru a naspavati se 😂
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 7.4.2021 9:12:07
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: dddaca Vec si stigla i hleb da umesis? Svaka cas_t. Ja jos razvlacim kafu Hvala Daco 😊 Posao mm na posao u pola 7, stavim kvasac jer sam se set_ila da nema hleba za dorucak, u toplu vodu, zamesim testo pa u toplu rernu da naraste i bude brzo gotovo.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 7.4.2021 9:13:40
|
|
|
|
dddaca
|
Tiziana, radis od kuce? Svaka cas_t Ivanka. Ja ne funkcionisem dok ne popijem kafu
< Poruku je uredio dddaca -- 7.4.2021 9:14:52 >
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?