lesli -> RE: Trudnice 1-42 nedelja 04/21 [chat] (28.4.2021 4:46:16)
|
IZVORNA PORUKA: Branchyca E pa super Milena, onda cu i ja tako za tebe da znam, 10 nedelja razlike :) Lesli, radili smo plombu pre 10 dana i posle par dana poceo da joj otice obraz.Infekcija, usla bakterija prilikom popravke.Odmah zakazali operaciju u totalnoj anesteziji.Pola me nije bilo danima, kako ce, al suzu nije pustila cak ni nakon budjenja, tako da je mene stid sto se plasim carkog reza, pored cerke od 6 godina, heroja🙄 Joj, poznat mi je taj osecaj raspadanja karlice🥴Da li si pocela da rafis CTG? Leptirice, Coconut, Bubice, Leni🤗 Jao Brancice. Ni na kraj pameti mi da popravka moze toliko da se zakomplikuje 😕Bas bezveze. Drago mi je da je dobro podnela. Svaka cas_t. ❤️ Za karlicu - ja sam sva zbunjena. Prosli put sam se “super” osecala. Ali mi je i najduza set_nja bila na relaciji krevet-kupatilo, a podigla nista teze od kasike nisam gotovo 8 meseci(od dana transfera) 😂 Nisam pocela ctg. Kaze dr od sledece kontrole. To mi je bas bilo iznenadjenje. Prosli put smo poceli valjda od 32. nedelje, ali moguce da su tada poceli ranije da ga rade zbog onih silnih kontrakcija (sada ih ipak ima manje i nisam na tokolizi).
|
|
|
|