lesli -> RE: Trudnice 1-42 nedelja 04/21 [chat] (9.5.2021 11:33:47)
|
Zdravo svima! Vidim kod coconut lepe vesti. Drago mi je da je sve ok!Mada se posle onoga sto je maslacak napisala, to i ocekivalo. Brancice, drzim palceve da ogtt bude dobar! Milena, tebi za tsh takodje. Leptirice, super za mucnine. To i jeste vreme kada obicno prolaze. Mozda mozes povremeno da ocekujes da se vrate, ali sigurno ne u onoj meri.Jesi li se ti bese zalila na zeludac?Ja sam u obe trudnoce imala probadajuce bolove i kasnije ponovo mucnine (narocito na meso), bas izrazenu gorusicu prosli put...Za bolove, meni pomaze da ne dopustim da pregladnim jer onda sta god da stavim u stomak bude katastrofa. Laganiji obroci, bez masnog i sl.Malo sode bikarbone prelivene sa malo vruce vode, ako bolovi ne prolaze sami i to pijuckas. Za gorusice od kojih nisam mogla da spavam u 3. trimestru mi je pomagalo mleko, u malim gutljajima. Hermina, ako doktor ne vidi razloga za brigu i ako bebe napreduju dobro mislim da si skroz ok i da nema razloga za brigu. Bubice, Leni nadam se da ste i vi dobro.Valjda ne ispustih nikoga...
|
|
|
|