Ivanka,hvala.Daco,ovo je baklava bez kora.Napravila sam i lokume.Nisam ih uslikala,sad ću.Išle smo do grada-pojedosmo sladoled,prošetasmo se i dođosmo.E sad kuvam kafu,izvolite.❤
Hej zenskaci, samo da mahnem, izvela sam Mazuljicu sa sve kolor šamponom na glavi i tri kape. Toliko imam obaveza. Šetali danas, rucali napolju, posle došla drugarica da se poz i evo nikako da se sastavim. Sve u jurnjavi
dddaca -> RE: ApRRilski baRR (10.4.2021 22:06:14)
Ja citam i mislim Mazuljica sa kolor samponom [sm=smiley36.gif]
Da Daco, zaista ispalo tako. [sm=smiley36.gif] Evo legla napokon. A sutra rano ustajem. I stence predajem sutra, pa sam pakovala i njih. Poslaću im igračke, i granule koje jedu i pelene, sutra je nedelja ne znam da li će imati gde da kupe. I jogurt sam spakovala.. [sm=jezicek.gif]Ne znam kako uopšte još uvek funkcionišem. [sm=smiley13.gif]
dddaca -> RE: ApRRilski baRR (11.4.2021 8:28:10)
Dobro jutro! Ko je za kaficu? Mati, Mazuljca ima kolor sampon, stancima pakujes jogurt..[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
Jutro zenskaci!!! Da, da i jogurt sam poslala. Ne smeju da jedu pre puta, pa da im odmah daju čim stignu. A granule u toplim u jogurt. Odakle znam, luda sam. Sve sam ja to nekako smislila. I evo već se rasplakala od jutros. I ja ću još malo. A onda se odjavljujem na duže staze.
dddaca -> RE: ApRRilski baRR (11.4.2021 9:58:21)
Jooj Mati, bas si se vezala za njih [sm=smiley13.gif]
Hvala Ivanka.Ispih i odoh na spavanje.Laku noć želim svima.❤
mati -> RE: ApRRilski baRR (11.4.2021 23:31:25)
Hej, ja mislila raspisale ste se... Pozdravljam vas, odjavljujem se na duže staze. Vreme je za nove pobede(životne, ne takmičarske) 🤣Svraticu kada imam vremena, a moje žene sa kojima se čujem će povremeno da pošalju neki pozdrav. Laku noć 💜