RE: Razgovori mama 03/21 (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

emicaa -> RE: Razgovori mama 03/21 (11.3.2021 19:02:05)

Mati zeno,odmori malo mozak.Preracunala si se,sta sad da radis.Ne mozes iskociti iz koze

Ivanka nama je najbliza suma na deset_ak minuta od stana.A mu volimo sumu,tako da nam je odlicno
Bolje proteza sad nego posle kad odrastu da budu nezadovoljni.Rodica od mm se nikad ne smije n slikama jer ima krive zube,ali ona je tako slatka.Ima 23 godine,nije ni njoj kasno za protezu ali eto

Ivanka 75 -> RE: Razgovori mama 03/21 (11.3.2021 19:05:32)

Emi, super sto imate pririlodu u blizini, ovde samo asfalt. Mi smo nekad sa, skolom skoro svaki vikend isli na neki izlet. Sad toga nema.

Radim... Jupiiii 😊

Tiziana -> RE: Razgovori mama 03/21 (11.3.2021 19:38:10)

Tako se ni moje dete nije smejalo otvorenih usta na slikama.. A sad mu je cak ova fiksna kul. Menja boju gumica na svakoj kontroli🙂
Mogla bi ona sada da stavi, jedino sto bi je malo vise pritiskalo dok se ne navikne.. 
IZVORNA PORUKA: emicaa RR

Rodica od mm se nikad ne smije n slikama jer ima krive zube,ali ona je tako slatka.Ima 23 godine,nije ni njoj kasno za protezu ali eto
[/quot

Flam, super ako samo malo ima da koriguje. On ce ovu fiksnu morati sigurno 2god da nosi. Mnogo bolje ako ce ona klasicna da joj popravi zagrizaj. 

mati -> RE: Razgovori mama 03/21 (11.3.2021 20:10:22)

Znam, znam. Ali mnogo mi je krivo. I ja sam kriva.
Pravo da vam kažem razmišljam se za odmor. Najverovatnije cu raditi u drugom gradu, tako da mi je bolje da sačuvam oba dela. Ako ne nadjem drugi posao... [sm=smiley13.gif]

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 03/21 (11.3.2021 20:36:13)

mati, citala sam na preskoke.

Sto se tice takmicenja, nista strasno. Pa tek je prvi razred. Bice jos takmicenja. 🙂
A sto se tice vracanja na posao, ako možes uzmi odmor. Treba ti i odmor posle korone. 
Milena, pa gde pade. Važno da nije strasno. 
Moje odose na spavanje. Mama i ja cemo da gledamo neki film. 

flamingos -> RE: Razgovori mama 03/21 (12.3.2021 6:36:12)

Donro jutro.Evo pijem kafu,pa spremanje za školu.Idem i da pazarim.Kad dođem da sredim stan,spremim ručak.Napraviću i neke slatke kiflice.Doćiće mi prijateljica sa kojom se nisam videla od kada je krenula korona.Mislim,srećemo se u gradu,ali nije dolazila da kafenišemo i da se ispričamo.Kako ste,mame?Pozdrav svima.❤

jess021 -> RE: Razgovori mama 03/21 (12.3.2021 8:28:15)

Jutro! Ja sam se uspavala, sinoc sam gledala televizor do kasno, pa nikako da se razbudim.

emicaa -> RE: Razgovori mama 03/21 (12.3.2021 8:42:25)

David i ja se razvlacimo po stanu, Dora u skoli.Njoj posle dolazi drugarica

Ivanka 75 -> RE: Razgovori mama 03/21 (12.3.2021 9:28:07)

Dobro jutro.

Lose sam sanjala nocas, ne volim kad sanjam 😔 Da se nadam najboljem samo jer moji snovi nikad ne donose nista dobro 😭😭😭 Zato ne volim da sanjam. 
Da podmesim hleb, smislim rucak i tako... Mozda pasulj... 

Milena18 -> RE: Razgovori mama 03/21 (12.3.2021 10:09:19)

Ćao mame,

Vodila sam M jutros kod lekara jer baš dosta kašlje. Poslali nas u kovid ambulantu zato što je juče imala povišenu temperaturu. Nisu je ni slali na testiranje. Puna su joj pluća sekreta. Od januara prošle godine nije imala bronhitis i evo sada ima. Ja uzela slobodan dan, treba da se inhalira na šest sati, a mm ima danas neke vanredne ispite. 
Nadam se da ste vi svi dobro. 

flamingos -> RE: Razgovori mama 03/21 (12.3.2021 13:01:59)

Milena,duša mila,hajd da budete dobro.Ivanka,nemoj da brineš,sankom došlo,sankom neka i ode.Sedoh,konačno.Očekujem prijateljicu.Kiflice spremne,stan sređen,ručak skuvan.Kako ste mame?Mati,jesi li dobro?Mislim na sve.❤

Ivanka 75 -> RE: Razgovori mama 03/21 (12.3.2021 13:18:12)

Flam, šankom došlo šankom otišlo 😂😂😂

jess021 -> RE: Razgovori mama 03/21 (12.3.2021 16:55:48)

Gde ste mame? Mi bile na plivanju, kisa pada ceo dan. Treba da ih strpam u kadu, perem kosu, a to je citava procedura, dok M iscesljam kosu... Pa nece da izadju, sou.

Mati, Maraj kako ste? 
Milena, kako ste vas dve? 

mati -> RE: Razgovori mama 03/21 (12.3.2021 20:55:00)

Zdravo majke!!! Ivanka, i ja sam sanjala prijateljici sa kojom više nisam u kontaktu i njenu decu.. Nesto mi nije bas bilo dobro. I ja prvo pročitala šankom [sm=smiley36.gif]
Išla na kontrolu danas. Čekala sam dva i po sata. Ljudi moji, rasulo totalno. Na bolovanju sam pet dana.
Jess, valjda sam dobro, zapusen nos i dalje...
Pa ti ih pusti da se brckaju i međusobno cesljaju. Na šta li bi to ličilo, a? [sm=smiley36.gif]
Milena, sve sada šalju u covid. Šta su vam dali za inhalacije?

Milena18 -> RE: Razgovori mama 03/21 (12.3.2021 21:34:38)

Mati, berodual, kao i obično. Meni je ok da se deca sa temperaturom šalju u kovid ambulantu, ali da se čekaju napolju na temperaturi koja je jutros bila oko nule, to već nije. 

Jess, M je već dosta bolje, ne kašlje skoro nimalo. Ja i nisam baš najbolje zbog svih dešavanja ovde u kući, ali neću sad o tome. 
Čekam 10 sati da inhaliram M, pa konačno u krevet. Sutra će biti bolji dan 🙂

Ivanka 75 -> RE: Razgovori mama 03/21 (12.3.2021 21:48:05)

Milena, mala cekaonica ili...? 

Milena18 -> RE: Razgovori mama 03/21 (12.3.2021 22:03:58)

Ivanka, čekaonica je velika, ali ne puštaju unutra nikoga. Vrata su zaključana i sestra pušta po dvoje dece sa roditeljem. Baš je nehumano. 

Ivanka 75 -> RE: Razgovori mama 03/21 (12.3.2021 22:07:04)

Pa bar po sistemu deni udju drugi izadju, pa bar po tri deteta da budu unutra sa roditeljima opet nece dugo cekati napolju. Bas mi je zao. 

Milena18 -> RE: Razgovori mama 03/21 (12.3.2021 22:11:52)

Mi i nismo dugo čekale jer smo došle jako rano, ali već kad smo završile, ispred je bilo sigurno petnaestoro dece. Ma, naša država je to, niko se ne trudi da nešto organizuje kako treba.

Odoh da smestim dete u krevet, sa nadom da će zaspati odmah 😁

mati -> RE: Razgovori mama 03/21 (12.3.2021 22:27:38)

I ja sam se namrzla danas. Isto se napolju čeka, ima starih, sa temperaturom, invalida. A unutra hodnicic jedan mali ima klupa i duva neka promaja strašna, ali samo po jedan unutra.
A za decu, nemam reci. Pa i ono dete koje je zdravo će na uči nešto...
Ja ću da uključim sebi inhalacije pantenolom. I deci cu malo.

flamingos -> RE: Razgovori mama 03/21 (12.3.2021 22:40:54)

Milena,hajd da imate mirnu noć i budete dobro.Mati i svi ostali,budite dobro.Odoh u krevet.❤

jess021 -> RE: Razgovori mama 03/21 (13.3.2021 8:18:40)

Dobro jutro! Mi smo poranili, L se probudila u 6h.

Evo pijem drugu kafu i kontam da idemo danas konac o da izvadimo krv na antitela na kovid. Bas pricam sa mm jutros, godinu dana od pocezka svega ovoga je proslo, a opet sve isto. Poceo je mnogo da me nervira taj pritisak oko vakcinisanja, generalno ta suprotna misljenja, teorije.... 

mama Jo -> RE: Razgovori mama 03/21 (13.3.2021 8:31:20)

Dobro jutro svima.
Milena, kako ste, kako je M?
Von, tvoja baka, tata - kako posle vakcine?
Pari, jeste isli kod zubara?
Jess, nisam najbolje skontala - jesi ti za vakcinisanje ili ne? Mada se slazem skroz, i mene generalno nervira sve!

jess021 -> RE: Razgovori mama 03/21 (13.3.2021 8:41:39)

Mama jo, nemam jos uvek jasan stav o vakcinama.

Sta vi radite? Jel mama radila neke analize? Ne znam da li si mi odgovorila, sta bi sa atletikom? 

mama Jo -> RE: Razgovori mama 03/21 (13.3.2021 8:45:48)

Razumem skroz.

Evo ja sam danas kao na iglama. Danas mama radi gastro i kolono, ovde u NS privatno, u totalnoj anesteziji. Toliko sam sva ovih dana kao na iglama da vam ne mogu opisati. Samo se molim da bude nesto sto je resivo brzo.

Sto se atletike tice... Nista. Evo od onda, to je bila polovina januara, nismo se vratili.. Tad smo resili da je pustimo pa cemo videti vec sta cemo i gde. I od tada nista.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sledeća stranica >   >>