|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 03/21
11.3.2021 19:02:05   
emicaa
Mati zeno,odmori malo mozak.Preracunala si se,sta sad da radis.Ne mozes iskociti iz koze

Ivanka nama je najbliza suma na deset_ak minuta od stana.A mu volimo sumu,tako da nam je odlicno
Bolje proteza sad nego posle kad odrastu da budu nezadovoljni.Rodica od mm se nikad ne smije n slikama jer ima krive zube,ali ona je tako slatka.Ima 23 godine,nije ni njoj kasno za protezu ali eto

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu flamingos)
Direktna veza do poruke: 201
11.3.2021 19:05:32   
Ivanka 75
Emi, super sto imate pririlodu u blizini, ovde samo asfalt. Mi smo nekad sa, skolom skoro svaki vikend isli na neki izlet. Sad toga nema.

Radim... Jupiiii 😊

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 202
11.3.2021 19:38:10   
Tiziana

Tako se ni moje dete nije smejalo otvorenih usta na slikama.. A sad mu je cak ova fiksna kul. Menja boju gumica na svakoj kontroli🙂
Mogla bi ona sada da stavi, jedino sto bi je malo vise pritiskalo dok se ne navikne.. 
IZVORNA PORUKA: emicaa RR

Rodica od mm se nikad ne smije n slikama jer ima krive zube,ali ona je tako slatka.Ima 23 godine,nije ni njoj kasno za protezu ali eto
[/quot

Flam, super ako samo malo ima da koriguje. On ce ovu fiksnu morati sigurno 2god da nosi. Mnogo bolje ako ce ona klasicna da joj popravi zagrizaj. 

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 203
11.3.2021 20:10:22   
mati
Znam, znam. Ali mnogo mi je krivo. I ja sam kriva.
Pravo da vam kažem razmišljam se za odmor. Najverovatnije cu raditi u drugom gradu, tako da mi je bolje da sačuvam oba dela. Ako ne nadjem drugi posao... user posted image

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

(odgovor članu Tiziana)
Direktna veza do poruke: 204
11.3.2021 20:36:13   
Sanjica26 RR
mati, citala sam na preskoke.

Sto se tice takmicenja, nista strasno. Pa tek je prvi razred. Bice jos takmicenja. 🙂
A sto se tice vracanja na posao, ako možes uzmi odmor. Treba ti i odmor posle korone. 
Milena, pa gde pade. Važno da nije strasno. 
Moje odose na spavanje. Mama i ja cemo da gledamo neki film. 

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 205
12.3.2021 6:36:12   
flamingos
Donro jutro.Evo pijem kafu,pa spremanje za školu.Idem i da pazarim.Kad dođem da sredim stan,spremim ručak.Napraviću i neke slatke kiflice.Doćiće mi prijateljica sa kojom se nisam videla od kada je krenula korona.Mislim,srećemo se u gradu,ali nije dolazila da kafenišemo i da se ispričamo.Kako ste,mame?Pozdrav svima.❤

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 206
12.3.2021 8:28:15   
jess021
Jutro! Ja sam se uspavala, sinoc sam gledala televizor do kasno, pa nikako da se razbudim.

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

Direktna veza do poruke: 207
12.3.2021 8:42:25   
emicaa
David i ja se razvlacimo po stanu, Dora u skoli.Njoj posle dolazi drugarica

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 208
12.3.2021 9:28:07   
Ivanka 75
Dobro jutro.

Lose sam sanjala nocas, ne volim kad sanjam 😔 Da se nadam najboljem samo jer moji snovi nikad ne donose nista dobro 😭😭😭 Zato ne volim da sanjam. 
Da podmesim hleb, smislim rucak i tako... Mozda pasulj... 

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 209
12.3.2021 10:09:19   
Milena18
Ćao mame,

Vodila sam M jutros kod lekara jer baš dosta kašlje. Poslali nas u kovid ambulantu zato što je juče imala povišenu temperaturu. Nisu je ni slali na testiranje. Puna su joj pluća sekreta. Od januara prošle godine nije imala bronhitis i evo sada ima. Ja uzela slobodan dan, treba da se inhalira na šest sati, a mm ima danas neke vanredne ispite. 
Nadam se da ste vi svi dobro. 

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 210
12.3.2021 13:01:59   
flamingos
Milena,duša mila,hajd da budete dobro.Ivanka,nemoj da brineš,sankom došlo,sankom neka i ode.Sedoh,konačno.Očekujem prijateljicu.Kiflice spremne,stan sređen,ručak skuvan.Kako ste mame?Mati,jesi li dobro?Mislim na sve.❤

(odgovor članu Milena18)
Direktna veza do poruke: 211
12.3.2021 13:18:12   
Ivanka 75
Flam, šankom došlo šankom otišlo 😂😂😂

Direktna veza do poruke: 212
12.3.2021 16:55:48   
jess021
Gde ste mame? Mi bile na plivanju, kisa pada ceo dan. Treba da ih strpam u kadu, perem kosu, a to je citava procedura, dok M iscesljam kosu... Pa nece da izadju, sou.

Mati, Maraj kako ste? 
Milena, kako ste vas dve? 

Direktna veza do poruke: 213
12.3.2021 20:55:00   
mati
Zdravo majke!!! Ivanka, i ja sam sanjala prijateljici sa kojom više nisam u kontaktu i njenu decu.. Nesto mi nije bas bilo dobro. I ja prvo pročitala šankom user posted image
Išla na kontrolu danas. Čekala sam dva i po sata. Ljudi moji, rasulo totalno. Na bolovanju sam pet dana.
Jess, valjda sam dobro, zapusen nos i dalje...
Pa ti ih pusti da se brckaju i međusobno cesljaju. Na šta li bi to ličilo, a? user posted image
Milena, sve sada šalju u covid. Šta su vam dali za inhalacije?

< Poruku je uredio mati -- 12.3.2021 20:57:35 >

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
Mao...

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 214
12.3.2021 21:34:38   
Milena18
Mati, berodual, kao i obično. Meni je ok da se deca sa temperaturom šalju u kovid ambulantu, ali da se čekaju napolju na temperaturi koja je jutros bila oko nule, to već nije. 

Jess, M je već dosta bolje, ne kašlje skoro nimalo. Ja i nisam baš najbolje zbog svih dešavanja ovde u kući, ali neću sad o tome. 
Čekam 10 sati da inhaliram M, pa konačno u krevet. Sutra će biti bolji dan 🙂

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 215
12.3.2021 21:48:05   
Ivanka 75
Milena, mala cekaonica ili...? 

(odgovor članu Milena18)
Direktna veza do poruke: 216
12.3.2021 22:03:58   
Milena18
Ivanka, čekaonica je velika, ali ne puštaju unutra nikoga. Vrata su zaključana i sestra pušta po dvoje dece sa roditeljem. Baš je nehumano. 

Direktna veza do poruke: 217
12.3.2021 22:07:04   
Ivanka 75
Pa bar po sistemu deni udju drugi izadju, pa bar po tri deteta da budu unutra sa roditeljima opet nece dugo cekati napolju. Bas mi je zao. 

(odgovor članu Milena18)
Direktna veza do poruke: 218
12.3.2021 22:11:52   
Milena18
Mi i nismo dugo čekale jer smo došle jako rano, ali već kad smo završile, ispred je bilo sigurno petnaestoro dece. Ma, naša država je to, niko se ne trudi da nešto organizuje kako treba.

Odoh da smestim dete u krevet, sa nadom da će zaspati odmah 😁

Direktna veza do poruke: 219
12.3.2021 22:27:38   
mati
I ja sam se namrzla danas. Isto se napolju čeka, ima starih, sa temperaturom, invalida. A unutra hodnicic jedan mali ima klupa i duva neka promaja strašna, ali samo po jedan unutra.
A za decu, nemam reci. Pa i ono dete koje je zdravo će na uči nešto...
Ja ću da uključim sebi inhalacije pantenolom. I deci cu malo.

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
Mao...

(odgovor članu Milena18)
Direktna veza do poruke: 220
12.3.2021 22:40:54   
flamingos
Milena,hajd da imate mirnu noć i budete dobro.Mati i svi ostali,budite dobro.Odoh u krevet.❤

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 221
13.3.2021 8:18:40   
jess021
Dobro jutro! Mi smo poranili, L se probudila u 6h.

Evo pijem drugu kafu i kontam da idemo danas konac o da izvadimo krv na antitela na kovid. Bas pricam sa mm jutros, godinu dana od pocezka svega ovoga je proslo, a opet sve isto. Poceo je mnogo da me nervira taj pritisak oko vakcinisanja, generalno ta suprotna misljenja, teorije.... 

Direktna veza do poruke: 222
13.3.2021 8:31:20   
mama Jo
Dobro jutro svima.
Milena, kako ste, kako je M?
Von, tvoja baka, tata - kako posle vakcine?
Pari, jeste isli kod zubara?
Jess, nisam najbolje skontala - jesi ti za vakcinisanje ili ne? Mada se slazem skroz, i mene generalno nervira sve!

,,Carpe diem"

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 223
13.3.2021 8:41:39   
jess021
Mama jo, nemam jos uvek jasan stav o vakcinama.

Sta vi radite? Jel mama radila neke analize? Ne znam da li si mi odgovorila, sta bi sa atletikom? 

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 224
13.3.2021 8:45:48   
mama Jo
Razumem skroz.

Evo ja sam danas kao na iglama. Danas mama radi gastro i kolono, ovde u NS privatno, u totalnoj anesteziji. Toliko sam sva ovih dana kao na iglama da vam ne mogu opisati. Samo se molim da bude nesto sto je resivo brzo.

Sto se atletike tice... Nista. Evo od onda, to je bila polovina januara, nismo se vratili.. Tad smo resili da je pustimo pa cemo videti vec sta cemo i gde. I od tada nista.

,,Carpe diem"

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1
video
Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Decu poveravam vašim vozovima i vašim nads...
Nekoliko puta nedeljno kupim kartu na kojoj je polazna ili završna stanica Novi Sad. Decu vam poveravam više puta nedelj...

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here