RE: Razgovori mama 03/21 (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

mati -> RE: Razgovori mama 03/21 (10.3.2021 11:18:46)

Zdravo majke! I kod nas sneg, ali što kaže Anci, topi se...
Emice kod vas je to baš lepo organizovana, ja sam mislila da će kod nas bar odložiti takmičenja, M mladji se prijavio, prvo takmičenje, želeo je da ide, ali je u četvrtak a mi u izolaciji. I učiteljica kaže da je mislila da će odložiti jer u školi ima dosta odsutne dece...
Sanjice, ja im ne bi tako bacala bez njih, ne znam, meni neke sitnice više zNace nego krupne stvari. Pre neki dan sam sama sebi bacila papir sa nečim bitnim zapisanim. I tek se sutradan setila. A i momci pišu šifre za igrice i tako neke porukuce na papiricima... I crteže čuvam.
Al ja sam specifična... [sm=smiley36.gif]

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 03/21 (10.3.2021 11:23:03)

mati, to su, oni papirici ispod stola koji se cepkaju, kad lepe materijale u sveskama. A kantu imaju. T pedatno vodi racuna o papiricima koji su joj potrebni. Po ceo dan crta. Žao mi sto nema ovde skola crtanja. Inace bi je sigurno upisali. Predivno crta.
Ona je na oca. I on ima posla sa papiricima. Samo zapisuje. Mada, i kalendar mu je pun nasih aktivnosti. A da ne pricam da je naoravio tabelu sa nasim nedeljnim rasporedom. Svaka kolana je druga boja u zavisnosti koja osoba je u pitanju[sm=smiley36.gif]

mati -> RE: Razgovori mama 03/21 (10.3.2021 11:29:31)

Znaci sad se smejem sama sa sobom. Zamišljam tvoju mamu kako gleda te njegove papire i kalendar i pita se čemu to. Prolupala sam... [sm=smiley36.gif]
Probaj nešto preko interneta da joj nadjes za crtanje. To je bas lepo. Meni je crtanje bilo zen faza kad se mladji M rodio. Odem kod mojih, nadjem moj pribor i papire, mama mi uredno sve čuvala, i crtam... Ili samo temperama.

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 03/21 (10.3.2021 11:32:37)

mati, moja mama kaže sve bi to pobacala[sm=smiley36.gif]
T i gleda preko interneta. Vec ima pun blok crteža. I smislja

emicaa -> RE: Razgovori mama 03/21 (10.3.2021 13:17:52)

Kod moje T je uvjek u sobi "kreativni nered".Ja se tu ne mogu snaci.Ali uvjek nju saljem da pospremi radni sto i da baci sto joj ne treba.Mada njoj uvjek sve treba 🤣

mati -> RE: Razgovori mama 03/21 (10.3.2021 13:37:10)

Emice kao da sam je ja rodila. I meni sve treba. Vezem se za stvari... [sm=smiley36.gif]
I moji muškarci sami čiste stolove, naravno, kad ih opomenem da cu da pobacam sve što se nadje tu a nije mu mesto. Mada, ne bi ja bas bacila.

emicaa -> RE: Razgovori mama 03/21 (10.3.2021 15:27:27)

Ja bih stvarno bacila.Kad me bas baaas naljute dam im 15 minuta da maknu sve cemu nije mjesto na podu ili stolu U suprotnom sve leti u smece.Da vidis  kako srede 🤣 A Doda je moj mali hrcak 🤣

lesli -> RE: Razgovori mama 03/21 (10.3.2021 16:27:06)

Ima li maslacka gde?Kako se prilagodjavate i kakvi su utisci sa novog posla?

Pari, kako se vi snalazite? Znam da si pisala da M ima problema da se prilagodi u skoli. 

Pozdrav ostalim mamama!

flamingos -> RE: Razgovori mama 03/21 (11.3.2021 6:31:21)

Dobro jutro.Les,hvala na pozdravima.I ja vas pozdravljam.Evo pijem kafu,pa spremanje za školu.Javljali su da bude toplije danas.Mame,jeste li dobro?Dunja,kako ste vi?Joko,mislim na tebe.Pozdrav svima.❤

Milena18 -> RE: Razgovori mama 03/21 (11.3.2021 7:47:28)

Dobro jutro!
Kao se naspavah. M je manje kašljala noćas, ali će ipak ostati i ova dva dana kod kuće.
Emice, nadam se da će brat biti dobro. Užasno je to iščekivanje.
Mati, Maraj, jeste li se oporavile?
Jess, kako si ti?
Ja padoh na putu do posla, okliznuh se na tanak led. Ali dobro je, nisam se povredila.

jess021 -> RE: Razgovori mama 03/21 (11.3.2021 7:56:42)

Dobro jutro!

Milena, dobro sam. Ti? Pa kako da padne? Cuvaj se😉
Mi smo juce bili turbo, isli na bazen, posle kod kumova, zaspale su sinoc vec je proslo 22hI ja sam malopre ustala 

emicaa -> RE: Razgovori mama 03/21 (11.3.2021 7:59:06)

Dobro jutro,David i ja bi trebali napolje zbog onog naseg fizickog a meni je uzasno mrsko.

Milrna ja sam sigurna da je sve u redu,95%sam sigurna da je ok.Pazi se,pokusaj danas odmarati malo vise.
Ostale mame,dobro jutro.Nadam se da ste dobro

mati -> RE: Razgovori mama 03/21 (11.3.2021 10:07:01)

Zdravo majke!
Milena, dobro sam. Još mi je nos zapusen, ove druge kapi što koristim mogu još samo sutra, pa ćemo videti. Ne znam da li da uzimam bolovanje ili da pocnem da radim. Mada, trebalo je na odmor da budem od danas. Sve mi se poremetio sada... Od aprila mi nema odmora. Samo da sve bude dobro. Kako si uspela da padne, pazi se sada, nezgodan je taj led koji i ne liči da je led.
Danas imaju takmičenje, baš mi je zao sto M nije mogao da ide. Ali mnogo mi je krivo. Sve sam ih zeznula sa ovom mojom koronom.[sm=smiley13.gif]

Milena18 -> RE: Razgovori mama 03/21 (11.3.2021 10:13:27)

Mati, ne krivi sebe. Biće još prilika za takmičenje. Važno je da se ti oporaviš i da su tvoji svi dobro.
Baš tako sam i pala, bio je tanak sloj leda preko trotoara, nije se ni video. Samo sam malo koleno udarila, nije strašno.

emicaa -> RE: Razgovori mama 03/21 (11.3.2021 13:09:57)

Mati nisi ti kriva,nije od tebe krenula korona Bice vremena za takmicenje

David i ja smo ipak isli,sa jos dvije drugarice i njihovom djecom.Kad smo zavrsili predvidjenu rutu otisli u sumu.Davida sam skidala u kadi i odmah tusiranje i pranje kose.Zamisliti ne moze kakvi su bili prljavi.Kao tri prasica 😂

flamingos -> RE: Razgovori mama 03/21 (11.3.2021 13:23:38)

Mati,ne krivi sebe.Takva je situacija.Biće još takmičenja.Nešto razmišljah,nema nam Fil.Javi se,mislim na teve.Nadam se da ste dobro.Lep je dan.Piše dete domaći,pa idemo kasnije kod dr.u vezi proteze.❤

mati -> RE: Razgovori mama 03/21 (11.3.2021 13:26:59)

Mislila sam da je sutra, i htela da pošaljem sa sve rukavicama i maskom duplom pa maskar me kaznili ako neko proverava. To bi bio 14 dan izolacije. On je skroz ok I nadala sam se da možda odlože, mnogo je dece koja ne idu u školu.
Emice, meni se mnooogo dopadaju te vaše aktivnosti koje imate u sklopu vrtića, škole... Ja tako sebe zateknem kako razmišljam šta ću kada deca porastu. I mi stalno idemo negde sa mama, imamo organizacije, ali to sve same. Ja se i sa mamama družim, i sa drugaricama se vidjam više zbog dece... Izlazim ja i ovako bez dece, imam i drugarice koje još uvek nemaju decu... Ali najviše aktivnosti su upravo te, vezane za njih..

emicaa -> RE: Razgovori mama 03/21 (11.3.2021 15:26:22)

Mati i meni,ali vjeruj mi da nekad pretjeruju.Ako je odredjeno da ce dan provesti u sumi,oni idu taman da je -20 napolju.Odgode samo u slucaju vjetra jakog.

Ivanka 75 -> RE: Razgovori mama 03/21 (11.3.2021 15:58:13)

Mora da je suma mnogo blizu, ipak ste vi u malom mestu koliko sam shvatila.

A lepo je da izadju, istrce se deca, izjure, uzivaju 😊

mati -> RE: Razgovori mama 03/21 (11.3.2021 16:11:41)

Evo, ja sam zvanično idiot. Zovu me sa posla, pitaju kako da me vode sutra. Reko ja sam u izolaciji.
Ali ne, do danas sam u izolaciji, ja sam u svoj ovoj neizvesnost i strahu, loše računala ili zaboravila, ili ne znam ni ja sta. I eto. Moje dete zbog mene nije otišlo na takmičenje. Bolje da me nisu ni zvali i da mi daju neopravdano dan ili kako vec. Još se ja razmišljam da li da idem na kontrolu sutra ili u subotu. I sad se nerviram, i tako. Bas sam ljuta na sebe.

Ivanka 75 -> RE: Razgovori mama 03/21 (11.3.2021 16:16:56)

Mati, mnogo si sebi pritiska nabila i zato si rasejana. Uzmi lepo taj odmor da odmoris od svega. Treba ti snage za dalje 😘

vonavoj -> RE: Razgovori mama 03/21 (11.3.2021 16:22:37)

Mati,ne nerviraj se..i lepo uzmi odmor koji ti sleduje. 

Ja sam jako umorna..na poslu 1001 zahtev,svi cekaju moja uputstva i odobravanje..niko nece odgovornost..cak i direktor.Sutra mi dolazi zaova sa decom na vikend...a kuca mi u haosu,sve to moram danas,a to sve inace radim vikendom...

flamingos -> RE: Razgovori mama 03/21 (11.3.2021 17:38:00)

Mati,slažem se sa Ivankom i Von-nemoj da se nerviraš.Uzmi odmor i rešena stvar.Von,verujem ti,obaveze,još i gosti,nikako da se odmoriš.Mi završile kod dr.U ponedeljak idemo pre podne kod njega,u dom zdravlja,da joj uzmu otisak.Posle je vodim privatno da snimi i sa snimkom u sredu idemo pre podne opet u dom zdravlja za drugi otisak,šta već i to je to Čekamo da bude gotova proteza i da počne da je nosi.Malo gornja vilica odudara od donje kad zagrize.Kaže da će to brzo da se sredi.Sad,kako god,mora sa je nosi koliko god treba.Bolje sad dok je manja.Inače,zubići su joj super,zdravi.Redovno smo posećivale stomatologa.I uopšte se nije plašila.Obožavala je stolicu kad sedne,pa je oni spuštaju,podižu.❤

Tiziana -> RE: Razgovori mama 03/21 (11.3.2021 18:02:56)

Flam, moj sin je pre 2m stavio fiksnu. Uzasna mu je vilica, uska, jedan zub je bio skroz iza jedinice, trojka visoko gore u desnima, uzas. Na kraju nisu vise mogli da cekaju da mu ispadnu petice, izvadili mu gornje i stavili fiksnu. Sl. meseca vade i donje i stavljaju i donju. Za 2m je napredak OGROMAN, poslozili su mu se svi zubi.On ima 11g.

flamingos -> RE: Razgovori mama 03/21 (11.3.2021 18:52:05)

IZVORNA PORUKA: Tiziana

Flam, moj sin je pre 2m stavio fiksnu. Uzasna mu je vilica, uska, jedan zub je bio skroz iza jedinice, trojka visoko gore u desnima, uzas. Na kraju nisu vise mogli da cekaju da mu ispadnu petice, izvadili mu gornje i stavili fiksnu. Sl. meseca vade i donje i stavljaju i donju. Za 2m je napredak OGROMAN, poslozili su mu se svi zubi.On ima 11g.

Zafrknuto.Ako,neka su izvadili,nosi protezu i rešiće se..Kod nje nije veliki problem.Svi zubići su joj se rano izmenjali.Lepu se njeni zubići.I vilice su joj ok.samo malo odudara gornja od donje vilice.Anđela sad u julu puni 11 godina.Hajd da zubići budu dobro i da proteza što pre reši probleme.❤

Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sledeća stranica >   >>