Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 03/21 (6.3.2021 21:04:50)
|
IZVORNA PORUKA: mama Jo Dobro jutro... Ni ja nisam znala za mogucnost da se deca uspavaju da bi se popravili zubi... Pari, videcete... Nadam se da ga sa anestezijom nece boleti i da ce brzo proci... Ako bas bude drame, pitaj zubara za tu mogucnost? Jess, i j asam u nekom slicnom raspolozenju. Iskreno da ti kazem, ja sam vise puta citala te knjige o roditeljstvu i rekla sam da necu vise da ih citam. Posle se osecam jos gore, iskreno 😁 Ima stvarno gomila ok saveta, ali nekako nisu bas uvek primenljivi prakticno, bar u mom slucaju. Zagrljaj [sm=smiley31.gif] Inace i mene savladala neka prehlada ili sta li je... Ja sve mislim alergijska reakcija... Sta uopste sad izaziva alergiju? Od juce sam promukla samo tako odjednom, i nos zapusen, grlo grebe. I sto jess kaze, neka vrucinstina izbija iz mene, cim sam malo vise aktivna... μαμα јо, кренуло је цветање. Тако да све је могуће. Ја само чекам кад ће да ме састави. Ја сам данас свашта обавила. Хоћу одмор. Једва чекам мајски распуст, одох са сестром и мамом и мојима на Тару. Уморна сам баш. Одох да се тушнем и да читам.
|
|
|
|