RE: Razgovori mama 03/21 (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

pari -> RE: Razgovori mama 03/21 (27.3.2021 12:29:00)

Dobro je Ivanka! Samo da ti bude bolje...

Mi smo juče 8h bili van kuće...išli u našu ambasadu u NY i onda šetali,šetali,šetali, malo i sedeli.  Bilo je 25 stepeni! Neverovatno... Danas još ne znamo šta ćemo, svi su u krevetima još uvek...
Puno vas pozdravljam!

flamingos -> RE: Razgovori mama 03/21 (27.3.2021 12:36:59)

Pari,pozdeavljam vas i ljubim puno.Ivanka,ako,ispij terapiju i biće ti bolje.Super kad je odlična krvna slika.Polako privodim kraju obaveze i odosmo u šoping.❤

Ivanka 75 -> RE: Razgovori mama 03/21 (27.3.2021 12:44:09)

Pari, samo nek stize toplo vreme, necemo se zaliti!
Nas tri cemo ujutru do Banje, videh da su sredili setaliste, nije vise gradiliste. Bice setnje[sm=bravo.gif]

Ivanka 75 -> RE: Razgovori mama 03/21 (27.3.2021 12:57:32)

IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR

Иванка, због чега терапију?

Imam bolove u zglobovima i misicima vec nekoliko meseci. Jos ono kad me kuk boleo oko nove godine, ramena me bole, i prsti na desnoj ruci.
Cekah da primim vakcinu pa u pohode kod lekara [sm=smiley1.gif]

I jutros bila kod fizijatra u Niskoj banji u stacionaru i prepisala mi terapije, kaze nije artritis nego menopauza, nedostatak ciklusa i godine cine svoje. Matora saaaaaam [sm=smiley36.gif]

vonavoj -> RE: Razgovori mama 03/21 (27.3.2021 13:29:56)

Necete verovati sta sam sve uradila za 1.5h dok su deca bila napolju...mama ih izvela u set_nju, (ne znam sta joj bi)...

Vec smo rucali,sad malo da se suncamo na terasi.Osecam da me opet leva strana ramena zateze..grrr.

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 03/21 (27.3.2021 13:32:18)

IZVORNA PORUKA: vonavoj

Necete verovati sta sam sve uradila za 1.5h dok su deca bila napolju...mama ih izvela u set_nju, (ne znam sta joj bi)...

Vec smo rucali,sad malo da se suncamo na terasi.Osecam da me opet leva strana ramena zateze..grrr.

Вон, ја такве ствари записујем у црквени календар[sm=smiley36.gif]
Браво за маму.

И ја свашта урадих поред деце. Прале смо прозоре, усисавала и брисале су. После сам их избацила у двориште.

vonavoj -> RE: Razgovori mama 03/21 (27.3.2021 13:46:31)

Da znas da se mora ubeleziti negde..da mi ne trazi protivuslugu,onda ce skupo da me kosta..uglavnom tako bude..

flamingos -> RE: Razgovori mama 03/21 (27.3.2021 16:12:39)

Von,bravo za mamu,a i za tebe.Mi sad dođosmo,otpadoše mi noge.Dete jede,uključih još jednu mašinu da pere.Sedoh da malo odmorim i da vidim šta ste pisale.Pretoplo je.Volim sunce.❤

jess021 -> RE: Razgovori mama 03/21 (28.3.2021 8:53:45)

Jutro mame! Nesto se nisam naspavala, sve na neke rate. Juce nam je bas bio lep dan, prepodne na Strandu, poslepodne napolju, pretoplo je bilo. Danas ne znam sta cemo, verovatno na igralište

Emice, jeste li stigli? 

Ivanka 75 -> RE: Razgovori mama 03/21 (28.3.2021 9:07:20)

Dobro jutro. Ja bas lepo spavala nocas, pre ponoci sam zaspala, jeeeee 😊Zato se prva probudila 😉Nalozih kotao pa sad pijemo kafu mama i ja. Bice przenice za dorucak, sa senfom 😊

flamingos -> RE: Razgovori mama 03/21 (28.3.2021 10:07:51)

Dobro jutro.Jess,divan dan,lepo ste iskoristili.Uživajte i danas.Ovde se nešto naoblačilo.Pokušaj danas da dremneš,ako je to moguće.Ivanka,meni bez senfa,mislim na prženice.Kod nas domaći giros.Praviću za ručak.U međuvremenu da odem do pijace.Čeka me brdo veša za peglanje.Inače,neko od ranog jutra biši li buši,trešti zgrada.Tako da,nije bilo baš neko spavanje,ali,i to malo što spavah,isećam se naspavano.Bitno da me ništa ne boli.Ivanka,pročitah za tebe-bravo za prolom vidu.Drago mi je da nemaš bolove.Emice,kako ste putovali?Uživajte.Ostale mame,jeste li dobro?Svima želim prijatnu nedelju.❤

Milena18 -> RE: Razgovori mama 03/21 (28.3.2021 12:42:46)

Dobar dan!

Mi spavali do 10:30 danas. Ja nisam ni znala da se menja vreme 😁
Ivanka, drago mi je da ti je bolje.
Jess, hvala što pitaš, mm je imao povišenu temperaturu i bolove samo taj jedan dan, sad je ok. Ja sam isto bolje raspoložena, odbrojavam dane do godišnjeg odmora, iako ima još podosta. 
Odoh na pijacu. Obećala sam M da pravimo danas nešto od gline, pa se treba ubrzati malo.

Ivanka 75 -> RE: Razgovori mama 03/21 (28.3.2021 13:13:50)

Vodu mi lakse da pijem nego caj 😊

Maraj -> RE: Razgovori mama 03/21 (28.3.2021 13:23:58)

Dan mame. Mi bili u nekoj nabavci. Kupila sam biftek za rucak. Seli da popijemo kafu, pa cu rucak da spremam. I za sutra cu nesto za nas kasiku da spremim.
Milena , ti jos uvek radis? Kad planiras na trudnicko?

Milena18 -> RE: Razgovori mama 03/21 (28.3.2021 13:38:39)

Planiram na godišnji odmor za tri nedelje, Maraj, pa odmah posle toga da otvorim trudničko. Kako si ti, imaš li još uvek one glavobolje i povišenu temperaturu? 

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 03/21 (28.3.2021 13:40:11)

Dobar dan.

Milena, svaka cas_t za spavanje. Moje citaju, ja vežbam grcki. Napolju duva neki vetar. 

mati -> RE: Razgovori mama 03/21 (28.3.2021 14:05:06)

Zdravo majke!
I kod nas neki vetar. A planirala da šetamo danas.
Bila mi je drugarica da decom. Muke. To je onaj mali što gazi po igračkama i lomi. I evo opet nam je slomio jednu, vrslja i traži igračke. A inace stan je naš pun, moji ništa ne lome. Duša me boli kad neko drugi slomi igračku a znam koliko oni čuvaju svoje igračke. I lepo se igraju.

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 03/21 (28.3.2021 14:18:59)

Знам мати. И моје чувају. Ја сам многе играчке склонила, кад треба неко да нам дође. Али тачно знамо како се ко понаша. Мени је невероватно да мајке чуте, док деца праве хаос. Ми кад одемо у госте, после играња скупљамо играчке. И ја са њима. Није то неки хаос, али деца се играју. Просто ме је срамота да изађем док се не врате играчке на место. 

flamingos -> RE: Razgovori mama 03/21 (28.3.2021 15:05:27)

Milena,ako si se naspavila i odmorila.Od jutros ne stadoh.Odoh da peglam.Mati,nikada nisam dozvoljavala da nečije dete polomi igračke mom deteru.Prvo,što ona ima sve kvalitetne i skupe igračke,a drugo,ona čuva i ne lomi ih,a kamoli tuđe,tako da niko nema prava ni njeno da uništava.Lepo sklonim sve iz njene sobe,ostanu sitnice,plišane igračke itd.a ostalo vratim kad odu.I rešena stvar.

mati -> RE: Razgovori mama 03/21 (28.3.2021 15:11:39)

Ej, pa ona kaže B ajde pokupi igračke, pre nego pošli. A ja skočila, reko ne, nemoj da sakupljas,još nešto ces da polomis. Ništa se ne brini ja ću da pokupim.
Pa Flamingos ne mogu da budem policajac. A da li su igračke skupe ili ne, to je nebitno, deci su drage. I da je raketa od rolne T. Papira oni su je pravili, i trudili se.
Deca su, treba da se igraju, ne mogu da se opterećujem još da sklanja kutije i kutije sa igračkama. Plus sve sa polica, plus lego...

Maraj -> RE: Razgovori mama 03/21 (28.3.2021 15:51:04)

Dan mame. Mi rucali. L hoce da igra fudbal, pa je izasao sa tatomna tren. Ja kuvam boraniju za sutra.
Milena hvala sto pitas [sm=smiley1.gif] glava me bolo danima. Imam utisak da sam dobila prave migrene. Mada ih nikad do sad nisam imala. Verujem da je to to. Temperaturu hvala Bogu nemam.
Mog L uhvatilo nesto. Ubedjuje me da imamo jos dece. Stalno me pita da li cu da rodim jos beba.( u mnozini [sm=jezicek.gif]) sinocmi je rekao da bi mi on pomagao, da bi ih hranio. Ne znam sta mu je...

Nego, videste li sinoc vest, da je neki migrant oskrnavio spomenik Stefanu Nemanji [sm=smiley13.gif] ja sam u soku. Putovala sam u mislimanske zemlje
Postujem svaku veru, kulturu, obicaj, naciju..
Nikad mi ne bi palo na pamet da unistavam nesto (krst npr.) Sako ne pripada mojoj veri. Sta je ovo...sta se desava... zasto ovo dozvoljavamo?
Možda treba da pisem u negativi...

Ivanka 75 -> RE: Razgovori mama 03/21 (28.3.2021 15:56:19)

Ja to nisam procitala i sad se zgranuh. Da je to neko uradio u njegovoj zemlji sigurno bi mu bez suda presudili. 

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 03/21 (28.3.2021 16:00:38)

Maraj, i ja sam zgranuta. Mada, desava se. Na Kosovu su lomili krstove na crkvama. ☹️ Jako tužni. I posle Srbi su najgore. E pa nije tako.

Bebica? 😊 I meni Sofi traži. Pre neku noc je plakala. Jedva sam je smirila. 

Maraj -> RE: Razgovori mama 03/21 (28.3.2021 16:09:27)

Sanjice, da... i meni L trazi vec par dana. Mada mm i ja se i premisljamo dal trece ili ne. Al sta je njemu.. ne znam. Da nema sestru, pa da kazem, usamljen je... ona njega toliko "gnjavi" da nikad ne bih pomislila da bi on trazio jos dece.

A ovo za migranta i skrnavljenje spomenika samo zati sto ima krst na sebi... pa ne mam reci... jos me vise pogadja to sto mi kao drzava to tolerisemo! Zasto! Zasto se uvlacimo u du.e svima?! A svi nas gaze. Evo i vakcine su tim istim migrantima obezbedili. Ja ne cuh da i jedna drzava na svetu to radi, a oni unistavaju nase spomenike. Sto neko rece... sutra ce se popeti na crkvu/hram... zato sto ima krst na sebi [sm=smiley13.gif]

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 03/21 (28.3.2021 16:13:44)

Sofijin odgovor na pitanje, zasto kad imas sestru. Hocu da ja budem starija i ja nekog da cuvam.❤️

Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sledeća stranica >   >>