Tiziana -> RE: Razgovori mama 03/21 (19.3.2021 11:59:23)
|
Ja isto idem privatno kod gin koji radi i u bolnici, koji me je i poradjao i radio mi i intervencije itd.. Sve moje kume su isto kod njega i njihove kume i sestre itd.. 🙂 I ne samo da je ''zgodno'' da te ne daj boze smesti u bolnicu, vec je u nekoliko navrata bukvalno spasao bebe jer je uvek dostupan(u pola noci, za praznik, kad je na putu), uvek nadje nacin da te pregleda, iako npr taj dan nije u privatnoj ordinaciji, uvek hoce da pomogne, angazuje se oko svakog.. Ja platim komplet pregled sa uz i brisevima 90eur.rezultate dobijem sutradan. IZVORNA PORUKA: Maraj Jeste von ima za te pare i u Euromedicu. Isla sam pre par god. Po meni rade "nestrucni" ginekolozi, bez prakse na klici. To im je jedini posao. Ne rade ina klinici. Ja sam se susrela sa jednom dr ginekologom, koja veze nema. A radi vec par god u Euromedicu. Tako da sam ostala kod moje dr koja mi vodila trudnoce i poradjala. Jbg... lekari koji rade i u bolnicama... imaju "cenu" a i ako nesto ne daj Boze nije u redu, imam ko da me"ubaci" u bolnicu. Kod ove u Euromedicu ...ma necu ni da je komentarisem...
|
|
|
|