IvanaSK RR -> RE: Razgovori mama 03/21 (16.3.2021 17:49:20)
|
Emi,super 😘 Ne znamo sta je sa kolenom,od septembra ga zeza i pomalo natice. Sportski lekar ga je pregledao,dao mast,led i vezbe. U petak ga vodim kod fizijatra. Međutim,nervira me njegova krvna slika,par parametara je povecano (radio pre nedelju dana i jutros). U suštini,kaze dr,da nema rezervi gvozdja,ali ne može da mu da neki preparat jer zbog tog drugog što je mnogo povecan ( a to ukazuje da je u organizmu bio ili jeste virus ALP parametar)moze da se desi da se onda virus aktivira i da ga dovede do anemije 🙄 verovatno me nista niste razumelw 😂Tako da,eto povecamo samo ishranu bogatu gvožđem.Inače,dr ima teoriju da je mozda taj virus napao njegov organizam tamo gde je najslabiji - u to koleno. Mislim,nista ne znam i to me sve nervira. A maca nas lepo drnda po kuci. Stalno jw sklanjam od sina,ovaj pise,uci,a od nje ne moze nista. Inace,sinu je crkao mob pre par dana. Trebali smo uzeti uz račun na rate,ali muz otisao na teren( na njegovo ime je račun) i sad kad dodje ne moze uzeti jer ne rade poslovnice. Juce sam trcala kuci sa posla da slikam matematiku i posaljemo. Bice problem kada bude morao da salje ujutru za vreme casa a ja na poslu.Ispisah vam svasta 😂
|
|
|
|