smeško -> RE: Razgovori mama 03/21 (13.3.2021 22:59:44)
|
Дивно, МЈ (као М.Џордан😂)! Пари, кад су зубари стрпљиви, ни деца не беже са столице. Ипак, три зуба, свака му част на храбрости. Сјајан дечачић. Милена, сјајно. Баш лепе вести.Ја радим са децом. Волим да их пратим, то ми никада није тешко. Домаћи морају да раде, то је њихово. Н сада у школи учи део физике из природе и друштва. Баш волим да разговарам са њим о томе. И мало је пола сата у школи да они разјасне све то што им је потпуно апстрактно. Радимо и математику често. Са М вежбамо читање. Не знам, мени то није проблем. То ми је песма у односу на све папире и свој посао који донесем кући.И не мислим да сада не треба да изађу из куће. Ми носимо маске, али се не оптерећујемо страхом. Н је први пут у ситуацији да се свиђа некој девојчици. После свега треба му мало нечег лепог. М први пут од 4. године нема симпатију. Јер немају појма како изгледају другари. Искрено, баш ме брига што су преносници, ја сам им рекла да скидају маске када изађу из школе. Пуни су нам аутобуси људи, пуни тржни центри, биоскопи. Две недеље ме гледа како покушавам да сузбијем стрес и страх од одласка код нефролога. Живот нам је већ пар година препун стреса због здравствених разлога, а време лети. Нећу да им одузимам и ово мало радости док неко не реши да и школе затвори. Мати, само да и мене не избаци сад.😂
|
|
|
|