Emice,znači-kada te nema da ne brinemo,znači da igraš igricu.Ako.Mati,može,mada,i kod nas roštilj,torta.Sad bih mogla jednu kiselu vodu.❤
mati -> RE: MaRRtovsko kafanče (8.3.2021 18:56:03)
Koliko sam ja talicna!!? Koja je šansa da vas u stanu, gde nema nikakvih bubaljki izujeda mrav po stomaku??? Ravne nuli, osim ako niste ja. Magnet za gluposti i nevolje. Jooooojjj.....
Žene srećan vam dan ❤️Ne stižem da pišem jer stalno smo ili napolju ili šetamo.Hoćete neko piće da se počastite.Joko draga navijam da predješ u trudničke teme.
17 joka -> RE: MaRRtovsko kafanče (9.3.2021 9:08:59)
10 bi trebala da dobijem, betu su mi rekli 15 da radim
Ja popila kafu sad razmisljam sta jesti
mati -> RE: MaRRtovsko kafanče (9.3.2021 10:28:16)
Zdravo zenskaci! Izvolite na zeleni sa limunom i komadićima đumbira. Nos mi je i dalje zapusen, iako me boli od silnih kapi. Nisam ni navikla na kapi. Nekome su uvek pri ruci kao prva pomoć, a ja ih ni sada ne bi stavljala da nisam skroz zapuštena. Joko, navijamo. Mora da bude dobro.
Jao Joko u orosjeku nam traje dvije godine i pokvari se.Ovde ima mnogo kamenca,iako sam je redovno cistila od kamenca ovaj nam u subotu rece da je ne moze zamjenit,jer 95% je siguran da je kamenac uniatio pumpu i da popravka ne vrijedi.
Može kafa,Emice.Da te dugo služi mašina.Joko,uz tebe sam❤i mislima.Čekamo betu,pa da kuvaš kafu tvojim drugaRRkama i obraduješ nas lepim vestima.Mati,zafrknuto,ni ja ih nikad nisam volela-mislim na kapi za nos.
Свака част! А ја пристајем на тај алкохол, добро би ми дошао! Више се екрани не бришу ракијом, па штета да се баци.[sm=smiley36.gif] Јуче ми пошаље захтев на инстаграму неки бивши колега, отворио је фирму са супругом и то им је заједнички налог. Погледам фотографију, увеличам и не верујем-жена му је ставила хеклани миље на штампач.[sm=smiley36.gif]