Milena18 -> RE: Razgovori mama 02/21 (25.2.2021 8:06:08)
|
Dobro jutro! Maraj, budite dobro! Javi kad ti stigne rezultat. Slobodno je inhaliraj hipertoničnim rastvorom, neće joj škoditi. Da li joj je nos možda zapušen? Hvala što pitate, stigao mu je izveštaj i sve je ok. Sledeće nedelje ide na kontrolu kod urologa. Ja mislim da je njemu korona izazvala upalu prostate, iako on nema klasične simptome o kojima sam čitala. Ja lekar [sm=jezicek.gif] Ali eto, da imam poverenja u ove naše lekare, ne bih sigurno radila na svoju ruku. Možda ja i preterujem, ne znam. Mene su prošle godine lečili od istegnutog mišića, a ja imala upalu plućne maramice. Mislim, koliko je to uopšte teško da se dijagnostifikuje? Hipertireozu sam sama sebi dijagnostifikovala. Kod svekrve su prevideli očigledan i ozbiljan poremećaj u radu paraštitaste žlezde, da nije mm-u jedan rođak koji je specijalista nečeg sasvim trećeg rekao to da proveri i to na osnovu nalaza koje mu je slao telefonom, ko zna šta bi bilo. Desetine takvih slučajeva znam. Raspisah se i iznervirah [sm=smiley36.gif] Nije mi bila namera da budem ovako negativna od ranog jutra, izvinite.
|
|
|
|