RE: Razgovori mama 02/21 (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 02/21 (17.2.2021 10:15:29)

Dobar dan mame. Primismo pentaksim. Kad se smiri mozak pisacu. Pocela sam u apoteci da placem.

P je ok. Malisa moj. Eno ima oblog na ruci al na licu preko usne nece. 

Ivanka 75 -> RE: Razgovori mama 02/21 (17.2.2021 10:36:33)

Ljisho, smiri se, ja uvek citiram Tashu, detetu je potrebna prisebna majka.

Bice to sve ok. ♥️

Duškić -> RE: Razgovori mama 02/21 (17.2.2021 11:37:07)

uh, Ljiso, bice sve dobro.
Gledam tv, opustam se malo, imam u 13h neke obaveze i polako da se spremam.
Drugo sve tekuce.

jess021 -> RE: Razgovori mama 02/21 (17.2.2021 11:53:33)

Ljiso, nema veze za oblog, pa za ocekivati je da nece. Srce malo, bas mi je zao sto se tamo muci☹️

Ja evo spremila stan, pa rucak, pa na plivanje. Necemo danas napolje, nemam termin🙃

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 02/21 (17.2.2021 12:31:43)

Elem...sta se desilo. Bili kod dr nasa je na godisnjem. Ok primice nas neka nova mlada. Usli mi. Pavlu se nije ni obratila. Ajde da ga pogleda pa da mu sestra da vakcinu. A on u vrisku i dreku. Ok drzala sam ga. Al ona onako hladna.  No da proba da ga animira. I pocne tantrum temper cuveni. Bacanje vriska dreka cika ludilo. Kaze ona mama on ima nesto psihicki. Ja joj mirno rekla nema on nista psihicki video je psihologa X puta i uvek je napredniji od svoje generacije. Ulazi sestra NASA i pita je li Pavle sta je bilo? Dodji kod mene, uzme ga za rukicu i lepo odvede. U najboljem redu sve. Ponovni ulazak nazalost kod iste dr zbog vakcine krece urlanjem. Uzmem drzim ga da mu daju pentaksim. Sve proslo i odlazimo kod zubara. Ovaj put drzavnog. Mislim se jao kako li ce sad proci??? Medjutim krene dr dodji Pavle vidi sta imam ovde evo ti pecat i petica i vidi ovde sta imam...i hoces li sesti na stolicu. Covek seo i otvorio usta i cak je pustio da mu dira tw zubice. Eto koliko zavisi sve od coveka. Setila sam se odmah onog vica koja je razlika izmedju pedofila i pwdijatra? Pedofil stvarno voli  decu. Da smo u drugoj drzavi sad bih je tuzila

jess021 -> RE: Razgovori mama 02/21 (17.2.2021 13:15:53)

Joj Ljiso, crni humor.

Sta kaze zubar? 

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 02/21 (17.2.2021 14:32:49)

Isto sto i ovaj privatni. Misli da je sve ok alo u ponedeljak da dodjemo opet na kontrolu.  Sutra idemo opet i privatno. I takoc. 

Ma ne izlazi mi iz glave ta dr. Al dobro.  Sledeci put kad dodjem vise cu da hvalim nasu dr.😁

flamingos -> RE: Razgovori mama 02/21 (17.2.2021 20:00:25)

Joj Ljisho,pročitah.Samo da što pre prođe i bude mališan dobro.Ljubim vas puno.❤

Ivanka 75 -> RE: Razgovori mama 02/21 (17.2.2021 20:20:47)

Ljisho, P zna da oset_i dobre ljude 😊

ANDJEELA -> RE: Razgovori mama 02/21 (17.2.2021 21:33:08)

Samo da javim da sam bila kod pulmologa jutros, cista pluca, sve u redu. Konacno da me je neki dr pregledao. Pitam dr odakle crp 137,ona sumnja na urinarnu infekciju, tj pise na izvestaju ITU in obs. Kad ispijem antibiotik, provericu urinokulturu i uraditi dodatne analize jer imam i kamenje u bubregu. Pozdrav za sve mame. 

flamingos -> RE: Razgovori mama 02/21 (17.2.2021 22:00:21)

Andjela,pozdrav.Baš mi je drago da su ti čista pluća.Ispij terapiju,odradi analize i biće sve ok.Ljubim te.❤

Ivanka 75 -> RE: Razgovori mama 02/21 (17.2.2021 22:04:07)

Andjela, bas mi je drago sto te neko kasvetan pregledao i sto si ok. 😊

mati -> RE: Razgovori mama 02/21 (17.2.2021 22:41:04)

Zdravo majke.
Ljiso, ne može ni svako da bude pedijatar. Šta reći. A deca osećaju, oni čak i najbolje prepoznaju ljude... Eto taj zubar vam je divan.
Mi imamo dobrog dečjeg zubara, mene je totalno kupio svojim ophodjenjem prema deci. Ja imam traume iz detinjstva od zubara, sada mi je drago da moja deca žele da idu, i da shvataju da treba da se ide i da se popravlja i da se čuvaju zubici, ali sve i zahvaljujući doktoru.
Andjela bar si mirna sa te strane. Pa polako, nastavi da kontroliše dalje...

Milena18 -> RE: Razgovori mama 02/21 (18.2.2021 6:26:16)

Dobro jutro!

Super, Anđela, da su pluća ok i da se ti bolje osećaš. 
I mi imamo divnu zubarku, M ide kod nje od kad je napunila godinu dana. Smirena je, nasmejana, uvek je pohvali. Evo pre neki dan joj je stavljala plombu, ima na jednom zubu flekicu za koju nije sigurna da li je karijes. Dete je izašlo iz ordinacije oduševljeno, došla kući i stavljala lutkama plombe 😊
Ljišo, kako je prošla noć? 

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 02/21 (18.2.2021 6:52:39)

Dobro jutro. 

Noc prosla ok ali dala sam mu sinoc brufen. Znate kako vetwrinar tepa zivotinji i pokusava da je mazi, ma koja to zivotinja bila, od krave preko psa i macke pa do hrcka. A da se detetu ne obratis i da ne kazes zdravo Pavle. To mi je bas bilo strasno. Imacu koju da kazem

Duškić -> RE: Razgovori mama 02/21 (18.2.2021 7:11:35)

Ljisho, to i jeste strasno.

Andjela, dobro je da si ok.

Dobro jutro vredne mame.

jess021 -> RE: Razgovori mama 02/21 (18.2.2021 8:22:24)

Jutro!

Ljiso, naravno da je strasno. Sta si uopste studirala pedijatriju ako nemas osecaja za decu?! Ja evo pijem kafu, danas cemo napolje. Juce bili na plivanju, pa posle pravile pizzu, nismo nigde ni isle. 

mama Jo -> RE: Razgovori mama 02/21 (18.2.2021 8:42:08)

Pozdrav.
Andjela, dobro je da ide sve na bolje. Uradi i te analiza kad ispijes ab, da si mirna.

Ljisho, bas je bzvze situacija bila stvarno. Ne znam ni sta da kazem zaista. Ovih dana je slucajno bas i otpoceta prica na instagramu kod ovih nekih mama sto imaju puno pratilaca... O porodilistima, uslovima i sl... Zene salju svoja iskustva, i ja sam zgrozena. Ajde sto pisu o uslovima i salju slike strasne, ali i odnosi doktra prema pacijentima.. Ma uzas. Sve je mnogo strasnije jer se javljaju zene iz Nemacke, Svedske... I raznih ostalih zemalja, gde je situacija dakleko bolja...
Ne znam sta bih rekla, svuda ima svega, ali kod nas je dosta lose...

emicaa -> RE: Razgovori mama 02/21 (18.2.2021 9:18:35)

Problem je sto se sve vise osoba bavi tim poslom da imaju zvanje,ne iz ljubavi prema tome.Kakve su prije med.sestre bile.Sad to nadrndano,misli Bog pa ona.

Nego,dobro jutro.Probudili smo se prije pola sata.Danas vodim Doru dermatologu

flamingos -> RE: Razgovori mama 02/21 (18.2.2021 9:39:00)

Dobro jutro.Ovde je lepo vreme.Peśaka idemo do škole.Evo me u kuhiji,pa da usisavam itd.Ljisho,kako ste?Ostale mame?Emice,javi se kad završite.Pizdrav svima.❤

Tiziana -> RE: Razgovori mama 02/21 (18.2.2021 9:58:09)

Dobro jutro zene. Mi od jutros standardno u masini. Muz odveo jedno dete u skolu, ja cu da istrcim po nju. Drugo dete zavrsava domace koje nije stigao juce, danas ide u skolu, ima 6 casova. Posle zensko dete na francuski pa svako na svoj trening veceras.

Posla standarno mnogo. Bas je veliki pritisak i kod muza i kod mene. Radujem se sto je danas cetvrtak, a ne utorak. Rucak sam juce spremila, imamo i za danas. Sutra cemo nesto da narucimo i tako zapocnemo vikend.. Dan je divan, steta sto ga niko od nas nece iskoristiti kako treba.. 

Duškić -> RE: Razgovori mama 02/21 (18.2.2021 10:50:11)

Dobro jutro , sta ima novo drage.
Mi se setali do prodavnice, danas nisu u vrticu.

Duškić -> RE: Razgovori mama 02/21 (18.2.2021 18:26:43)

Zasto nema zena? Ja da vam mahnem . Da vidim sta se radi?
Odmaram, popila kafu.

flamingos -> RE: Razgovori mama 02/21 (18.2.2021 18:38:35)

Vredne su mame.Mora nešto i da se radi.

Duškić -> RE: Razgovori mama 02/21 (18.2.2021 18:42:15)

Vredne, nego sta. Mi dosli u selo. Sad kuliranje par dana sto se dece tice. Sad ce po napolju po ceo dan.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>