Sipaj, nešto sam se iznervirala i zapalila sam. Nema veze, ne pušim stalno. Gledam Pepeljugu, staru neku verziju, baš, baš. Decu to naravno uopšte ne zanima. A ja uživam.
Dora i ja smo budne jer raspust 😂 Rekla je da ce sutra vece na vrijeme.A ja cekam da zaspi da obavim zamjenu 😂I mnogo je slatka kad ovako šuška dok prica 😂
Mojoj D samo dva ispala na donjoj vilici. Klati joj se blago i treci. Masim temu. Laku noc!
mati -> RE: FebruaRRski baRR (15.2.2021 23:11:48)
Poremetila sam spavanje totalno. Kako li cu da ustanem u sredu. Uvek to sebi uradim kada imam par dana slobodno... Emi, moji ne lezu rano ni kada idu u školu. Mislim odu oni u krevet, ali se ne uspavaju pre 22:30h... Odgledala Naked and afraid, volim tu emisiju.
I ja ih redovno pratim 😁Mogla bi ih stalno gledati.
Moji idu oko 9 u krevet,Dora jer rano ustaje a David jer Dora nebi mogla zaspati od njega 😂
mati -> RE: FebruaRRski baRR (15.2.2021 23:22:34)
Ja sam napokon zapamtila da idu ponedeljkom od 22h. Ranije je bila ona XXL epizoda po dva sata. Fascinantno je da uglavnom opstaju žene, muškarci odustanu, što iz psihičkih, što iz zdravstvenih razloga ih udalje. Navikavam se opet na TV. Bas sam se bila odvikla i izgubila pojam kada šta ima na programu.
dobro jutro...emice,svaka cast!kad si ustala?ja malopre ,sad tek pijem prvu kafu,pa cu redom... ivanka,kako izdrzis,ja zaspim bas rano...prispava mi se...