Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 11.12.2021 16:43:09
|
|
|
|
flamingos
|
Mirko,ne znam šta da ti kažem.Preporučujem da se vakcinišete.Naravno,to je na vama da odlučite.Mi smo sve tri doze kineske vakcine primili.Bogu hvala,ništa nam nije falilo i sve vreme smo zdravi.Sa druge steane,moja sestra je obe doze fajzer primila i od druge joj je bilo loše.Evo i juče joj pozlilo.Srčani pritisak 100,otkucaji 100,a inače ima nizak pritisak.Valjda zavisi i do osobe.Tamo,u Beču,joj rekoše da je od vakcine.Sad-ko bi ga znao...
|
|
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 12.12.2021 21:33:23
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Kada neko dobije covid kao mi sada i prelezi, posle kog vremenskog perioda bi trebao da se vakcinise? Ima li neko ogranicenje?
|
|
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 12.12.2021 22:10:42
|
|
|
|
dddaca
|
Ja ne bih zurila. Mislim da ni jedna vakcina ne moze da zameni prirodni imunitet i da stvori onoliko antitela kao kad prelezis covid. Mozda gresim, ali tako razmisljam
|
|
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 12.12.2021 22:24:29
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: Mirko Svirko Kada neko dobije covid kao mi sada i prelezi, posle kog vremenskog perioda bi trebao da se vakcinise? Ima li neko ogranicenje? Šest meseci.Barem su tako moja sestra i zet.Ali,oni ne žive ovde.Javiće se neko da ti odgovori kako je kod nas.
|
|
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 12.12.2021 23:17:08
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Hvala, Flamingos. Dddaco, mi nismo vakcinisani pa j ne zurimo. Ali bar da znamo koliko vremena mozemo jos da razmisljamo..
|
|
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 12.12.2021 23:28:10
|
|
|
|
flamingos
|
Nema na čemu.Bitno da se što pre oporavite,pa se raspitajte i što reče Daca ne morate da žurite sa vakcinom.Opet,posavetujte se sa doktorima.
|
|
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 13.12.2021 6:49:02
|
|
|
|
nata11
|
Mirko ja prelezala pocetkom oktobra a planiram januar- feb. Zarazila se tacno posle 6 m od poslednje doze.
|
RE: Vakcinacija Covid -19 13.12.2021 8:03:41
|
|
|
|
dddaca
|
Mirko kako hocete. Cuj jos neko misljenje. Samo sam napisala kako ja ramisljam, sto ne mora da znaci da je ispravno
|
|
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 13.12.2021 8:32:06
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Videcemo jos. Danas cemo do kovid ambulante pa cemo pitati.
|
|
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 13.12.2021 8:35:50
|
|
|
|
dddaca
|
Najbolje je tako
|
|
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 13.12.2021 9:40:11
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: Mirko Svirko Videcemo jos. Danas cemo do kovid ambulante pa cemo pitati. Tako je najbolje.Mi tri doze primismo i odlično smo.Treću sam primila 9-og novembra.Naravno,ne znači da ne možemo da se zarazimo.
|
|
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 13.12.2021 21:50:22
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
6 meseci ne moramo da se vakcinisemo. A posle.. ne znam.
|
|
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 13.12.2021 21:57:28
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: Mirko Svirko 6 meseci ne moramo da se vakcinisemo. A posle.. ne znam. Razmislite,pa kako odlučite.Na vama je...
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?