|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  70 71 [72] 73 74   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Dečija obuća
27.11.2013 10:59:39   
New Mom
Koljine zimske čizme:
user posted image

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu Alexxa)
Direktna veza do poruke: 1776
27.11.2013 11:01:59   
Lu
Super su, njima nema smrtiuser posted image

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 1777
27.11.2013 11:11:26   
Lu
Ja sam s tim ciciban prezadovoljnauser posted image
R sad ima ove, tata mu kupio valjda će biti ok
user posted image

< Poruku je uredio Lu -- 27.11.2013 11:12:04 >

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 1778
27.11.2013 11:19:06   
New Mom
Mi sve pregledamo i onda nekako opet kupimo Ciciban. Kaća je imala takve ko Koljine prošle godine, smao braon. To mi je jedina zamerka, u suštini svi su modeli stalno isti, ponekad čak i boje iz godine u godinu.

I Kaći smo kupili njihove, neke ljubičaste, sama je birala user posted image . Ne nalazim sliku na netu da pokažem.

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 1779
27.11.2013 14:10:37   
Anoniman
MI smo uzeli ove , nepromocive su, i bas duboke, mada na slici ne izgledaju tako, bile su 4300

Klik

(odgovor članu Alexxa)
  Direktna veza do poruke: 1780
27.11.2013 14:12:43   
Žapkić
NM, Tina ima iste takve kao Kolja, samo što su njoj kombinacija ciklama roze boje i crne. Prelepe su!!!

"BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1781
27.11.2013 14:28:51   
2002m

IZVORNA PORUKA: Alexxa

Preslatke! Koliko su koštale i gde?

kupljene u Zrenjaninu radnja cipelici,cena 3500 user posted image

(odgovor članu Alexxa)
Direktna veza do poruke: 1782
27.11.2013 14:30:45   
2002m
new mom,lu,unina mamauser posted image user posted image preslatke cizmice

(odgovor članu 2002m)
Direktna veza do poruke: 1783
27.11.2013 15:00:30   
bea83
Naše

[img]http://www4.slikomat.com/13/1127/8ws-cizmic.jpe[/img]

< Poruku je uredio bea83 -- 27.11.2013 15:01:00 >

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 1784
27.11.2013 15:09:48   
Ana RR
Mi imamo skoro iste kao NM nove novcate od prošle godine, još kad bi mu broj odgovarao da ne kupujem nove user posted image

Kupili smo Geox duboke cipele i baš su dobre i tople, a verovatno ću mu za gacanje po snegu kupiti neke jeftinije, tipa u Deichmanu jer će to ionako nositi jako kratko.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 1785
27.11.2013 15:31:42   
Sanchy
user posted image Chicco gorotex...

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1786
28.11.2013 17:27:21   
big mum
Naše nove

user posted image

Neko iz djetinjstva ponese samo uspomene, a neko sačuva u očima, ušima, u srcu još malo one radoznalosti i nemira, pa umije da se igra i raduje malim stvarima.
DUŠKO RADOVIĆ

(odgovor članu Sanchy)
Direktna veza do poruke: 1787
29.11.2013 15:42:06   
little_one
Big mum odlicne su!

I mi smo uzeli nesto slicno za nasu curu! Mislim da ce biti odlicne za snijeg a i hladno vrijeme! user posted image

KLIK

(odgovor članu big mum)
Direktna veza do poruke: 1788
29.11.2013 22:51:40   
2002m
poludelauser posted image user posted image user posted image
pre deset_ak dana smo sinu kupili ove cipele(crne) kao zimske,nepromocive i pukli 6400 samo da ima kvalitetnu i toplu obucu a cipele propustaju vodu isneg,detetu mokre i hladne noge.....uzas.
Sad moramo da mu kupimo nove,do sada sam mu uzimala cicbanove cizme,to je bar proverena i topla,zimska obuca.
Sta reciuser posted image

< Poruku je uredio 2002m -- 29.11.2013 22:52:05 >

(odgovor članu little_one)
Direktna veza do poruke: 1789
29.11.2013 23:23:06   
Sanchy
2002m ako obuca nema deklaraciju mozes da trazis pare nazad,ako ima i na njoj pise da je za suvo vreme nista ne mozes,,,uvek gledajte deklaraciju na masi zimske i jesenje obuce pise da je za suvo vreme ,sto je van pameti ali proizvodjac se upravo tako ogradjuje ukoliko se desi da propustaju ,bas mi je zaouser posted image

(odgovor članu 2002m)
Direktna veza do poruke: 1790
29.11.2013 23:33:52   
2002m
pogledacu sutra na kutiji.Prodavacica nam je ponudila bas taj model, kao toplu zimsku cipelu za sneguser posted image
kako da vratim kad su nosene user posted image

(odgovor članu Sanchy)
Direktna veza do poruke: 1791
29.11.2013 23:36:36   
Misha i Ljisha
2002m nema veze one imaju GARANCIJU bukvalno ako na njima pise da su za zimu i da su nepromocive. i ides s onim americkim stavom nazad u prodavnicu Custemer is always right

(odgovor članu 2002m)
Direktna veza do poruke: 1792
29.11.2013 23:41:51   
vikiveki
Big mam mi imamo iste čizmice kao ivi ,gledam i neverujem, baš iste

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 1793
30.11.2013 1:23:43   
Sanchy
2002m nema veze sto su nosene,bitno je samo da na deklaraciji ne pise da su za suvo vreme,sto u masi slucajeva bude,tad pisi propalo,ali ako pise da su nepromocive ili obuca za zimsko vreme itd,kao sto rece MiLJ pravac u radnju..

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 1794
30.11.2013 11:24:22   
madre
2002m, pre neki dan sam bas kupila bogiju cicibanove cizme za sneg, gumirane i pretople, bas sam zadovoljnauser posted image samo sto ne znam koliko su mu udobne, odnosno imam utisak da su bas teske. i platili smo ih oko 5200, znaci dosta manje nego ti te vase! mogu da zamislim koliko si se iznerviralauser posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu Sanchy)
Direktna veza do poruke: 1795
8.12.2013 12:19:24   
nela79
Kupili Vanji u dajhmanu. 3300din

user posted image

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 1796
8.12.2013 12:30:19   
Ana RR
Super su Nela. Mi ćemo ovih dana ići da kupimo neke čizmice.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu nela79)
Direktna veza do poruke: 1797
8.12.2013 12:40:19   
jole82
I mi moramo u šoping ponovo..male joj ove 19...sa tankim hulahopkama "može da se zbudži"user posted image al sa debljim nema leba da joj uvučem nogu..moram opet neke cipelice jer i po kući ih nosi ..a sačekaću još malo pa i neke čizmice da imamo za napolje jer možda i prohoda a i sve jedno biće samo hladnije...i eto 3500 hiljade je nosila mesec ipo dana..mfmfmfhh

Nela super su čizmaciuser posted image

Enyoj the silence!

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1798
9.12.2013 13:08:07   
Mizzy
E, sad mi je lakše. Mislila sam da sam ja jedina koja detetu nisam kupila čizme, a sada vidim da se i vi tek spremate za šoping. A sve me grize savest, kao ide mi dete u jesenjim cipelama....

(odgovor članu jole82)
Direktna veza do poruke: 1799
9.12.2013 13:54:09   
mati
Mi smo bas dosta razmisljali koje cizme da uzmemo Mati, klasicne ili kanadjanke ili neke gumene... Na kraju je odlucila Pepa prase i njene blatnjave barice. user posted image
Uzeli smo mu gumene ali postavljene i svaki dan ih nosi, kakvo god da je vreme...

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

(odgovor članu Mizzy)
Direktna veza do poruke: 1800
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  70 71 [72] 73 74   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  70 71 [72] 73 74   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Zašto deca ne treba da spavaju sa upaljeni...
Spavanje u mraku olakšava prirodnu proizvodnju melatonina u telu, što pomaže vašem detetu da zaspi (i što je još važnije...

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here