|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  67 68 [69] 70 71   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Dečija obuća
11.10.2013 13:52:09   
ana77
Da se ukljucim :-)! Ja poslednjih godina uglavnom kupujem obucu unapred na snizenjima. Otprilike izracunam koliko im (tj. do ove godine samo Sonji, a sad i Mitri :-)) raste noga i ne promasim puno, uglavnom bih taj broj i kupila jer su uglavnom na pola broja, pa ne uzimam mali :-)!
Prosle godine sam Sonji uzela u Timberlandu zimske divne cizme na snizenju za 3100, nepromocive i tople. Sad joj jos jesu blago velike (mozda za pola broja) ali dok padne sneg bice taman :-)! I sad sam u chicco-u uzela za leto-prolece sandale i jednoj i drugoj za po 2100. Na prolece cu videti koliko sam omasila broj Mitri ali Sonji ce biti odlicne za leto, njoj sad vec sporije raste noga, tako da ce biti super. Ako nekog ne mrzi, idite na encimenci sajt, mozda moze da se nesto probere jos uvek (odeljak outlet, pa kolekcija prolece-leto).
A Mitri sam uzela prohodavalice ciciban za 4300 - bio neki stari model, odlicne su, jos uvek ih nosi, mekane, prelepe. Novi modeli su bili po 7000, to stvarno nije normalno za obucu koju treba da nosi par meseci. Mada kod njih uvek uzimam i patofne, nisam ni jedne druge probala, ove su im odmah odgovarale super.

I jos jedno pitanje - da li je neko uzimao ortopedsku obucu i gde? Ja sad krajem oktobra treba da dobijem uput fizijatra iz Tirsove jer mi Sonja ima X noge, pa ne znam gde da se uputim.

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 1701
12.10.2013 0:49:01   
Sanchy
Ana hvalauser posted image ..sestra kaze da mu ove ciciban nisu jos male pa za sada ne kupujem nista...Adulence imas sajt sa Pavle obucom ja gledala juce,ima bas lepih modela ,kad mu omanjaju ove ciciban verovatno cu kupiti neki od Pavle modela posto izgleda da FRodo nema neki izbor u Bg,,inace M.je prve cipe imao Pavle,,odlicne..ciciban je dobio za rodjendan inace ja mu ih ne bi kupila jer su bezobrazno skupi a pri tome licno sam nosila ciciban i samo ciciban kad sam bila mala a hodam na unutra ceo zivot ,ne vidim onda svrhu tolikog hvalospeva..

(odgovor članu ana77)
Direktna veza do poruke: 1702
12.10.2013 6:52:07   
Lu
Sanchy, ciciban nije medicinska obuća i ne može da ispravi deformitet noge.

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu Sanchy)
Direktna veza do poruke: 1703
12.10.2013 7:47:14   
adulence
Sanchy bila sam u pavle obuci i bas im je los izbor,bar za Ivu samo dva modela i nisu uopste lepe ama ni malo...na sajtu stvarno ima raznih

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 1704
12.10.2013 9:01:55   
Trcosava
Adulence, kupi li cipele detetu?

Što se tiče brojeva, rečeno mi je da se ne uzima knap, već broj veće (ako dete nosi 19, uzeti br, 20) jer oni još uče da hodaju i često će zabijati prste napred, otud i taj prst pozadi, taman toliko da ako zapne da ne nabije prstiće napred. Ani i dan danas uzimam za broj veće.

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 1705
12.10.2013 12:34:41   
Sanchy
Znam Lu,ali to krivljenje stopala nije meni od rodjenja nego recimo od seste sedme godine,odprilike,,,e sad ako sam od starta nosila ciciban i samo ciciban zar nije trebalo da spreci upravo to,,,u svakom slucaju,nije ni bitno,nemam poverenja u njihove cipele ni malo vise nego u bilo koje druge...,osim toga anatomski ulozak se vise ne preporucuje nego fizioloski tako da one nemaju ni jednu prednost u odnosu na bilo koje druge...Adulence ima jedna radnja u Surcinu koja prodaje Pavle cipelice ,imali su bas veliki izbor e sad ne znam koliko ti je to blizu,,meni jeste pa mi nije bio problem

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1706
12.10.2013 15:19:26   
Ana RR
Na Terazijama (odmah pored Cicibana) je radnja Pavle obuća, tu bi trebalo da bude dobar izbor.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Sanchy)
Direktna veza do poruke: 1707
12.10.2013 20:15:48   
adulence
Kupila danas i to kad bi vam rekla po kojoj ceni...uzeli smo baldino mnogo su slatke a posto je ostao jos samo jedan broj bile na snizenju I platila ih 1600din...ahahaha...surcin mi je jako blizu ali eto nisam znala...inace smo bili u pavlu na terazijama i samo su bila neka dva bzv modela...

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1708
12.10.2013 21:02:52   
Ana RR

IZVORNA PORUKA: Jeca.V

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Prošle zime sam Marku kupila čizme za sneg, baš one prave, tople, u cicibanu. I nije ih 5 puta obuo. Glanc su nove i razmišljam da ih prodam. Ako nekoga bude interesovalo neka se javi putem pp.

Anchi,koji su broj i ako moze slika?user posted image

Jeco, evo slike, a broj je 24.

user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

(odgovor članu Jeca.V)
Direktna veza do poruke: 1709
12.10.2013 21:03:34   
Ana RR
Adulence, super ste prošli user posted image

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 1710
13.10.2013 9:26:45   
adulence
user posted image

najmanje sam zelela da budu roze,ali uzivo im je jos lepsa boja nego na slici i nekako joj bas lepo stoje,pa neka ide zivot,mnogo su slatke...

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1711
13.10.2013 9:30:47   
Misha i Ljisha
preslatke su patikice. I ja ne volem bas rozla ali su stvarno slatke. A nisi uzela duboke? meni rekli za prohodavanje da uzmem duboke koje cuvaju gleznjeve

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 1712
13.10.2013 9:42:04   
adulence
pa nisu one plitke,nisu ni jako duboke,taman joj fino udje nozica i ovaj cicak je bas jak,pa lepo drzi nozicu

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 1713
13.10.2013 11:47:03   
Janncica
Adulence,super su... Sad cu da jurim takve muske... user posted image Gde si ih kupila?

Shvatite da ste roditelj kad kupanje u dvoje ne cine vise ljubavnicke ludorije,vec prskanje vode,mehurovi od sapunice i neobuzdana radost

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 1714
13.10.2013 12:25:07   
Trcosava

IZVORNA PORUKA: adulence

najmanje sam zelela da budu roze,ali uzivo im je jos lepsa boja nego na slici i nekako joj bas lepo stoje,pa neka ide zivot,mnogo su slatke...

Bože kako su majušne user posted image stoji da im je manjak što su roze, ali kako vreme prolazi shvatićeš da je ta prokleta boja neizbežna (na svu moju žalost)

Ova moja će biti guliver user posted image

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 1715
13.10.2013 13:36:41   
adulence
Jancice baldino u bulevaru ima muskih modela i oni su na snizenju...jako su povoljne....

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1716
13.10.2013 13:49:33   
Sanchy
Mislim da Baldino ima i u Piramidi

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 1717
13.10.2013 14:10:38   
adulence
Ima i piramidi...bila pre dva dana samo sto ovi imaju vece snizenje za te male modele...mada mozda za decake ima bolji izbor i u piramidi...ne znam...

(odgovor članu Sanchy)
Direktna veza do poruke: 1718
13.10.2013 14:58:18   
cockic
ima sad i u t.c stadion.od pre nekih nedelju dana se otvorila bas baldino radnja user posted image ja sam baldino patofnama zadovoljna,lena nosi pekijeve jesu teget,ali nista im nefali.mada devojcice iz pekijeve grupe kad je vodim u vrtic i ima ih na nogama jer idemo kolima videle su na leni i pitale sto nosi te patofne za decakeuser posted image

a vala imam sve brojeve redom,evo 22 lena nosi,23su u plakaru,a 24 doss pepito.i one su ok pa opet 26 su baldino,ni ove doss nisu lose,samo brzo se odlepe napred,baldino ne mogu jer su opsivene napred.pa ove doss meni lice na ciciban.ma cicibanu je ostalo samo ime,kvalitet onako.barem su im patofne lose kratko traju.dok su cizme jos dobre.
pekisa je dobio od moje tetke cizme slicne kao sto je Ana RR postavila.i nosio je i prosle zime,nosice i ove jer su misli 25br.sad ce mu biti taman.jer njemu noga vise neraste tako brzo kao na pocetku.prosle zime su mu bile malo komotnije,ali za do kola i tri koraka po snegu su bile ok.a bice i sad.
a lena je dobila chicco bordo cizmice pa ce moci njih da nosi.a ima i petrove rucanor,a i takve za devojcice je i ona dobila jedne su 22 druge 23.pa koje joj budu ok te ce nositi.jer i peki je te obuo dva puta.bas su nove.

(odgovor članu ana77)
Direktna veza do poruke: 1719
14.10.2013 8:54:16   
little_one
Adulence divne su....podsjecaju me na nase pollino cipelice, slicnog su kalupa...super hoda u njima i mi smo bas zadovoljni...evo nasih KLIK

(odgovor članu cockic)
Direktna veza do poruke: 1720
14.10.2013 9:11:03   
adulence
Lo bas su slstke,da slicne su...hehe

(odgovor članu little_one)
Direktna veza do poruke: 1721
14.10.2013 13:58:22   
Jeca.V

IZVORNA PORUKA: Jeca.V

Prošle zime sam Marku kupila čizme za sneg, baš one prave, tople, u cicibanu. I nije ih 5 puta obuo. Glanc su nove i razmišljam da ih prodam. Ako nekoga bude interesovalo neka se javi putem pp.

Anchi,koji su broj i ako moze slika?user posted image

Jeco, evo slike, a broj je 24.

user posted image

Jao Ana preslatke su,ali se plasim da bi nam bile velike,sad smo na 22.Jedino da probamo takve cizmice ovde kod nas u radnji ili da nam izmeris gaziste ako se vadi ulozak?Mozda je malo manji kalup posto su te cizme dobro postavljene.Pazi mene sto se nadamuser posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1722
14.10.2013 14:10:17   
Ana RR
Važi, videću da li se vadi uložak pa ću izmeriti. user posted image

(odgovor članu Jeca.V)
Direktna veza do poruke: 1723
14.10.2013 15:19:48   
viktori
adulence bas su slatke. user posted image Mi sad idemo u pohod na cipe...ne vredi decko hoce da hoda i nemamo vise izgovora.

Na kraju sve bude dobro. Ako nije dobro, onda nije kraj :-)

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1724
14.10.2013 16:06:06   
adulence
Hihihi...ako da nadjete neke lepe...

(odgovor članu viktori)
Direktna veza do poruke: 1725
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  67 68 [69] 70 71   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  67 68 [69] 70 71   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Prelepa GRČKA imena ZA DEČAKE
Grčka je zemlja sa drevnom kulturom, bogovima i mitološkim bićama, koja nam je dala i prelepa ženska i muška grčka imena...
SVE JE POŠLO NAOPAČKE, ZA VRAPCE I MAČKE
video
Pesma iz legendarne emisije za decu - Na slovo, na slovo. Autor: Duško Radović; Peva: Vlastimir Đuza Stojiljković.

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here