RE: Dečija obuća (Puna verzija)

Forum >> [Dete] >> Dečja oprema

Poruka

Sanchy -> RE: Dečija obuća (17.6.2013 0:46:19)

IZVORNA PORUKA: Alexxa

Ja ću prosto da prolupam oko razmišljanja o obući. 100 godina nisam ušla na forum, ali sad sam morala. Moja devojčica ima 11 meseci i hoda uz nameštaj, problem je što traži da hoda i napolju, puštala sam je po malo u nehodajućim, ali su se iskrzale skroz sve, a imamo ih poprilično mnogo. Ne daje mi se 5-6000 za neku obuću dok još ne hoda sama. Sanchy, javi šta si ti uradila.
Eh, da u kući je u čarapicama samo.

Na kraju sam mu kupila Pavle cipelice br.18,onda sam mu kupila adidas sandalice,pa smo dobili starkice ,pa smo sad za rodjendan dobili Pavle sandalice ,Ciciban cipelice 19,sto mi je super,taman za jesen,i Nike patike takodje za jesen..uglavnom je sada u ovim sandalicama[sm=smiley1.gif]

lanajelena -> RE: Dečija obuća (17.6.2013 14:17:22)

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Maretu su napravile žulj na oba mala prsta [sm=smiley13.gif] nije mi jasno kako i čime, jako su mekane, nema šavova... znači baciću ih u kantu koliko sam se iznervirala.

Mozda je to samo na pocetku dok ne nauci da hoda u njima,mislim da je tako i Lani bilo a posle nije izbijala iz njih [sm=smiley1.gif]

Moiraina -> RE: Dečija obuća (17.6.2013 14:20:21)

Mi smo isto loše prošli sa Rider sandalama, sad neće ni da ih vidi. Nije uopšte mogao lepo da hoda u njima [sm=zmeden.gif]

Peace* -> RE: Dečija obuća (17.6.2013 14:55:45)

Luka ih ne izuva, ali bukvalno. A Marko je čovek seljak - nosi ih strogo na čarape. [sm=smiley36.gif] I pada. Ali šta ću mu ja, neka nauči. Kolena su nam izlupana. Od toga se raste.

Tiziana -> RE: Dečija obuća (17.6.2013 15:07:15)

Moji su u Crocsicama. Ne izuvaju ih od kad pocne toplo vreme i ne kupujem im nikakvu drugu obucu za leto.Svako vece ih operem od prasine i cuda,njima udobno,zatvoreni prsti sto mi je bitno jer je L prve god sve obio nokte o beton, ja sam super zadovoljna.jeste da dosta kostaju,ali kako im nista drugo vise ne kupujemo,a nose ih skoro pa 24/7 isplate za svaki dinar.

Peace* -> RE: Dečija obuća (17.6.2013 15:18:38)

Imaju i moji Crocs. Lukine su u vrtiću, sad ćemo ih pokupiti pred more, a Marko svoje ne izuva. Ali Marku se užasno oznoje noge u tome, pa ako još upadne prašina... fuuuuj kako smrdi na kiselo kad mu izujem.

Ana RR -> RE: Dečija obuća (17.6.2013 17:21:38)

IZVORNA PORUKA: lanajelena

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Maretu su napravile žulj na oba mala prsta [sm=smiley13.gif] nije mi jasno kako i čime, jako su mekane, nema šavova... znači baciću ih u kantu koliko sam se iznervirala.

Mozda je to samo na pocetku dok ne nauci da hoda u njima,mislim da je tako i Lani bilo a posle nije izbijala iz njih [sm=smiley1.gif]

Joj ne znam, smorila sam se. Sa prednje strane nam je dvorište skroz u betonu i tu stalno jurca, kolena su mu užasna posle jučerašnjeg dana. Traži da mu obujem u kući, ali i tu se sapliće.

minna -> RE: Dečija obuća (19.6.2013 22:27:29)

Mi smo danas uzeli ove, samo plave I njemu se bas svidjaju[sm=smiley1.gif] klik

Bebilina -> RE: Dečija obuća (19.6.2013 22:56:29)

Mi ovih dana ceri obnavljamo obucu. Sve je prerasla, u velicini 28 je i uzeli sam joj duboke Convers-ice, elegantne bele baletanke, Havaianas naprsnice, patike za fizicko i cipele za skolu. Jedino joj baletanke jos pasu... Ona je do ove godine nosila leti Crocs, ali kod devojcica one vise nisu "in" pa su ih Havaianas zamenile.[sm=smiley1.gif]

Sin nosi vec velicinu 20. Imamo dva para, oba po meri i za duzinu i sirinu. Prve su nam bile Garvalin, druge smo kupili za krstenje. Nosi ih samo napolju kad hoda, ostalo vreme je u kolicima, kuci i basti bos.

Ana RR -> RE: Dečija obuća (19.6.2013 23:55:47)

Šta su naprsnice?

Anoniman -> RE: Dečija obuća (20.6.2013 0:01:31)

Anci mislim da misli na japanke [sm=smiley1.gif]

Anck Su Nmaun -> RE: Dečija obuća (20.6.2013 7:45:51)

Mi smo juce Hani kupili ove Rider! Prosle godine je T imala slicne Adidas ali su sad jos uvek velike za H..taman za sledecu, ali su extra sandale!
[img]http://www.dodaj.rs/f/W/nT/siSroUY/imageaspx.jpg[/img]

Trcosava -> RE: Dečija obuća (20.6.2013 7:51:52)

Ani od kako je prohodala za leto uzimamo ovde sandale
[img]http://www4.slikomat.com/13/0620/zv6-100370.jpg[/img]

One mogu i u vodu i po pesku i po kamenju i po suvom. Imaju već odrađen anatomski, a materijali su super. Ovde godine se ubih tražeći br. za nju. Danas idemo definitivno da probamo da nađemo. Naime, tražila sam u jedno 8 prodavnica br. 28 i nigde ih nema. Kad je Ana došla kući, izmerim uložak iz patika i on ima 18 cm. Kad sam pogledala na tabelu za brojeve tih sandala, ispada da mi dete nosi br. 30.

Anck Su Nmaun -> RE: Dečija obuća (20.6.2013 8:12:45)

Ma ti kalupi i brojevi su haossss

Hani smo kaaao kupili 23, a ona nosi jedva 21! A Tackine Adidas od prosle godine su 23 i ogromne su joj ...[sm=zmeden.gif] tek ih moze nositi sledece godine.

Trcosava -> RE: Dečija obuća (20.6.2013 8:20:51)

Gledaj, ja znam da recimo Nike ima manje kalupe, te tako ja koja nosim 37 nosim nike 38 ili 38.5! Adidas isto ima te kao manje kalupe, uzeli smo joj patike br. 28.5 čini mi se. A najveća komedija su mi ciciban!!!

Jedne ciele su joj bile 27, gumene čizme 29, a marskovke su samo br 29/31. SVE su ciciban! TRI različita broja sitog proizvođača za tri para cipela.

Ana RR -> RE: Dečija obuća (20.6.2013 12:20:28)

IZVORNA PORUKA: Unina mama

Anci mislim da misli na japanke [sm=smiley1.gif]

Pa i ja bih rekla ali otkud znam..[sm=smiley36.gif]

Bebilina -> RE: Dečija obuća (20.6.2013 12:28:34)

Ana moja mama ih zove naprsnice, vi japanke, English flip-flops pa ti vidi [sm=smiley36.gif]
Uostalom kad kazes marku zna se za sta stoji, ima ih i u Srbiji [sm=smiley1.gif]

Bebilina -> RE: Dečija obuća (20.6.2013 12:30:29)

IZVORNA PORUKA: Trcosava
...a marskovke su samo br 29/31.

A sad ja da pitam sta su marskovke? [sm=smiley1.gif]

Ana RR -> RE: Dečija obuća (20.6.2013 12:36:03)

Znam za flip flops, mi ih nekad tako zovemo, naprsnice sam pretpostavila da su japanke ali rekoh bolje da proverim [sm=smiley36.gif] E ne znam ni ja šta su marsovke [sm=smiley36.gif]

Azra_ -> RE: Dečija obuća (20.6.2013 14:08:25)

I mi imamo sandalice Rider, one mekane...kao što je AnaRR kupila. Uh! Kupili smo ih u maju i tek sad isprobali. Mislim da će nam one ostati za pesak, a da ćemo morati da kupujemo druge. Dete gazi stabilno i inače nije sapetljivko, ali u njima pada. Ja sam se oduševila što su mekane, ali izgleda da to baš i nije najbolja opcija. Onaj prednji deo ispred prstića se presavije na najmanju prepreku i buklavlno detetu pomogne da padne. Hoda po tepihu i pada... Izgulio kolena prvi put u životu.[sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif] baš sam se razočarala, ali dobro...

Sada da razmislim da li da mu kupujem Polino sa otvorenim ili zatvorenim prstima i spremim pare...

Azra_ -> RE: Dečija obuća (20.6.2013 14:51:04)

Ovako nešto mi izgleda ok:

http://www.pollinoshoes.com/catalog/product_info.php?cPath=23_24&products_id=77

Ove Rider ću baciti u kantu![sm=hudicek1.gif]

Anči, jel se tvoj Mare navikao ili su i vaše mekane sandalice na putu do kante?

Ana RR -> RE: Dečija obuća (20.6.2013 15:02:57)

Azra, da mu vidiš kolena samo [sm=smiley13.gif] užas blagi. Nosi ih po kući i na terasi, napolju samo u bašti gde je trava, prednje dvorište nam je skroz u betonu. Nosiće ih na moru, ako mu ne omale do tada a moraću mu nešto drugo kupiti, vidim većina dece nosi grubin, pa možda i to uzmem.

Snelle -> RE: Dečija obuća (20.6.2013 15:31:35)

Ja sam aposlutno protiv rider sandalica. Kupila sam ih detetu kad je imala godinu i po dana. Nisu stabilne i detetu je nogica stalno prstićima izletala napred. Nikad više ih neću kupiti.

Ana RR -> RE: Dečija obuća (20.6.2013 15:35:46)

Marku ne izleće noga već se prosto sapliće o taj prednji deo, jako su mekane i zapinju svuda.

vonavoj -> RE: Dečija obuća (20.6.2013 16:05:54)

Tika je dobila rider,tj,nasledila,i obula sam joj jednom i videla da nece moci da hoda,jednostavno se saplice o prednji deo..a kroksice najvise voli i trci u njima...hahhaha i ne pada! mislim da su jos mali za otvorene prstice..ni grubin mi se ne svidjaju,cini mi se da su jako krute za decu,nemam pojma!
mada je mozda i u tome poenta da ne padaju,da se ne saplicu![sm=smiley36.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  60 61 [62] 63 64   Sledeća stranica >   >>