RE: Dečija obuća (Puna verzija)

Forum >> [Dete] >> Dečja oprema

Poruka

Ana RR -> RE: Dečija obuća (22.5.2012 20:03:50)

Kožne su unutra tako da ne bi trebalo da mu bude vruće.

vukosava -> RE: Dečija obuća (22.5.2012 21:01:00)

IZVORNA PORUKA: Dve_srece_najvece_

Ja neznam koja je razlika u originalu i kopiji, ali ja sam recimo svoje kupila dok sam jos bila trudna sa curama, znaci pre 2 godine minimum, i jos su citave, nosim ih po ceo dan, i ne znoje mi se noge u njima. Da neznam da sam ih kupila kod kineza, mislila bih da su prave. Za 2-3 hiljade bi pre kupila jos jedne cipele ili patike, jer smatram da ni jedna papuca, ma kakva bila ne vredi 3000 [sm=smiley13.gif]

Ma isti oblik totalno, Kinezi ukrali oblik i proizvode stanc metodom. Masovna proizvodnja istog artikla a crocs orginial u ceni uracunavaju i razvoj istog proizvoda, znaci i intelektualni kapital. A Kinezi ne pa su zato jeftinije. A guma ko guma, fora je vise u obliku. E sad, ako je bitno da se vidi znak (marka) da je orginial, to se posebno naplacuje...

Azra_ -> RE: Dečija obuća (29.5.2012 17:03:01)

Ja bih da narucim neke cipelice jer je suprug u inostranstvu, a bas ne znam koji je broj prvi na redu. Govorim o hodajucim cipelicama. Sta vi mislite? Znam da je individualno, ali eto... Da narucim 19, 20 i 21 neke ce biti taman.[sm=smiley1.gif]

Anoniman -> RE: Dečija obuća (29.5.2012 18:17:44)

NIje samo veličina individualna nego i model, nekoj deci se izdugne ris pa ne mogu svaki model ni da obuju. Mislim da je jako teško potrefiti i kupiti toliko unapred.

isidora88 -> RE: Dečija obuća (29.5.2012 19:18:23)

mateji su prve cipelice bile br. 18,bolje uzmi vece cipelice moci ce da ih nosi kad nogica naraste [sm=smiley1.gif]

Anck Su Nmaun -> RE: Dečija obuća (30.5.2012 9:14:07)

IZVORNA PORUKA: vukosava

IZVORNA PORUKA: Dve_srece_najvece_

Ja neznam koja je razlika u originalu i kopiji, ali ja sam recimo svoje kupila dok sam jos bila trudna sa curama, znaci pre 2 godine minimum, i jos su citave, nosim ih po ceo dan, i ne znoje mi se noge u njima. Da neznam da sam ih kupila kod kineza, mislila bih da su prave. Za 2-3 hiljade bi pre kupila jos jedne cipele ili patike, jer smatram da ni jedna papuca, ma kakva bila ne vredi 3000 [sm=smiley13.gif]

Ma isti oblik totalno, Kinezi ukrali oblik i proizvode stanc metodom. Masovna proizvodnja istog artikla a crocs orginial u ceni uracunavaju i razvoj istog proizvoda, znaci i intelektualni kapital. A Kinezi ne pa su zato jeftinije. A guma ko guma, fora je vise u obliku. E sad, ako je bitno da se vidi znak (marka) da je orginial, to se posebno naplacuje...

Mi smo takve kupili na pijaci 250 din prosle godine ove bele ... a pre neki dan sam joj kupila ljubicaste za po kuci, plazi...i sl.
[img]http://www4.slikomat.com/11/0530/bjf-110720.jpg[/img]

cani -> RE: Dečija obuća (30.5.2012 9:19:09)

Nama su prve bile broj 21,tako da se slazem sa Isidorom,uzmi neke vece,kad tad ce moci da ih nosi.Moj je npr.dobio kad se rodio neke Vini Pu sandalice,bas otvorene,broj 22 i evo sad kad je pocelo lepo vreme,probam da obujem,one male.A ranije nije bilo sanse da ih nosi zbog vremena.Tako da gledaj da kupis neke manje "sezonske" da bi detence moglo da ih nosi bez obzira na godisnje doba u trenutku kad nogica bude za taj broj.

Azra_ -> RE: Dečija obuća (30.5.2012 11:59:08)

Pa i ja sam razmišljala da uzmem 20-21 pa će nekad moći da ih obuje valjda. Hvala vam na pomoći.

Modessty -> RE: Dečija obuća (30.5.2012 12:03:43)

samo neka gleda da jezik može da se izvuče skroz, tj da je dovoljno širok ulaz u cipelu da dete može da je obuje. Danilo je za prvi rodjendan dobio cipele koje su mu po veličini bilo ok ali nije imalo šanse da uguramo nogu jer su bile poluduboke a ulaz u cipelu je bio baš tesan. nadam se da me razumeš na šta mislim.
cipele sam uvek gledala da su na pertlanje ako su duboke. Imali smo i problem sa snegaricama. Da nije Akse dete ne bi imalo čizme za zimu [sm=smiley36.gif]
sad je patike sam izabrao i ne skida ih [sm=smiley36.gif]

ishler -> RE: Dečija obuća (1.6.2012 17:34:40)

Ana,
gde nosite cipele,jel samo napolju,da li je to Mare prohodao?

Ana RR -> RE: Dečija obuća (1.6.2012 22:39:11)

Ishler, plan je bio da ih nosi samo napolju. On se po malo pušta, napravi sam tri, četiri koraka, a kad ga držim za ruku onda hoda. Nije još uvek potpuno stabilan ali kaže fiziot. da je blizu prohodavanja. Međutim, pošto nosi broj 21 (??!!), cipele su mu ogromne i sapliće se u njima pa smo ih zamenili tj. hteli smo da zamenimo ali pošto za Marka nema kapa [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image] vratili nam parice. U utorak ćemo valjda konačno otići do piramide da pogledamo neke cipelice po preporuci fizioter.

ishler -> RE: Dečija obuća (2.6.2012 9:56:12)

Ja sam gledala ciciban ali mi je koleginica koja radi bas sa decom u sokobanjskoj rekla da su i naturino odlicne,ali da ih ima samo u Rumi?
Takodje smo po kuci bosi,ali moram uzeti za napolje.Sta planiras kao zamenu?

Gae kako si zadovoljna pedipedom?

Ana RR -> RE: Dečija obuća (2.6.2012 11:09:19)

Nama je fiziot. između ostalog preporučila naturino i meni su jako lepe, imaš ih u beba kidsu. Ali baš ćemo mu teško naći odgovarajući model. Videćemo ciciban, a rekla nam je da pogledamo i neke u piramidi, ne znam kako se zovu ali čini mi se da je turski proizvođač. Polino ni u ludilu, to nam je naglasila. 

ishler -> RE: Dečija obuća (2.6.2012 21:18:53)

Moram pogledati,razmisljala sam i o pedi ped idim da ih hvale ali ona kaze da je cula ali nije ih videla(inace 15god radi),pa ne bih eksperimentisala apogledacu i naturino.Slazu se oko misljenja[sm=smiley1.gif]

branki* -> RE: Dečija obuća (2.6.2012 21:30:43)

i ja sam cula sve pohvalno za naturino.boza nosi todor,a sad smo uzeli i ciciban.zadovoljna i jednim i drugim[sm=smiley1.gif]

Anoniman -> RE: Dečija obuća (2.6.2012 21:34:26)

Mi imamo Pediped, ja ih obožavam!

ishler -> RE: Dečija obuća (2.6.2012 21:44:41)

Jel pediped ucvrscen oko zloba?

Anoniman -> RE: Dečija obuća (2.6.2012 22:07:23)

[img]http://www4.slikomat.com/11/0602/5vy-DSCN34.jpg[/img]

[img]http://www4.slikomat.com/11/0602/d7w-DSCN34.jpg[/img]

ishler -> RE: Dečija obuća (2.6.2012 22:09:36)

Bas su lepe i deluju kvalitetne,gae a kakav je djon jel mekan?
Ispitujem kao policajac[sm=smiley36.gif]

Anoniman -> RE: Dečija obuća (2.6.2012 22:14:29)

Baš su mekane i nešto su između cipele, sandale i patike. Upijaju znoj i ne budu mokre noge i ne smrde i diše koža i sve nešto baš baš super... I jaaaakooo su kvalitetne!

cockic -> RE: Dečija obuća (2.6.2012 22:28:59)

gde si ih sad uzela gae,jer neko rece da se ona iz bulevara zatvorila u aprilu.
jer imaju sandale otvorene?

ishler -> RE: Dečija obuća (2.6.2012 22:29:19)

Moram u obilazak pa javljam kada kupim
Hvala[sm=smiley1.gif]

Anoniman -> RE: Dečija obuća (2.6.2012 22:32:40)

Kod njih sam uzela još u martu broj veće. Pa sad nosimo. Zatvorili su, sad imaju samo online prodaju.

Anck Su Nmaun -> RE: Dečija obuća (3.6.2012 21:46:09)

Ana zasto vam je Fizioter. reka NE za Polino??

Ana RR -> RE: Dečija obuća (3.6.2012 21:53:43)

Zato što nemaju modelara već dečiju obuću rade po uzoru na obuću za odrasle, znači za već formirano stopalo (kao što je i kod patika, koje takođe ne preporučuje pre 4. godine).Kaže da nikada nije bilo ovoliko dece sa deformitetom stopala i tu je najviše kriva pogrešna obuća.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  42 43 [44] 45 46   Sledeća stranica >   >>