Anck Su Nmaun -> RE: Dečija obuća (30.5.2012 9:14:07)
|
IZVORNA PORUKA: vukosava IZVORNA PORUKA: Dve_srece_najvece_ Ja neznam koja je razlika u originalu i kopiji, ali ja sam recimo svoje kupila dok sam jos bila trudna sa curama, znaci pre 2 godine minimum, i jos su citave, nosim ih po ceo dan, i ne znoje mi se noge u njima. Da neznam da sam ih kupila kod kineza, mislila bih da su prave. Za 2-3 hiljade bi pre kupila jos jedne cipele ili patike, jer smatram da ni jedna papuca, ma kakva bila ne vredi 3000 [sm=smiley13.gif] Ma isti oblik totalno, Kinezi ukrali oblik i proizvode stanc metodom. Masovna proizvodnja istog artikla a crocs orginial u ceni uracunavaju i razvoj istog proizvoda, znaci i intelektualni kapital. A Kinezi ne pa su zato jeftinije. A guma ko guma, fora je vise u obliku. E sad, ako je bitno da se vidi znak (marka) da je orginial, to se posebno naplacuje... Mi smo takve kupili na pijaci 250 din prosle godine ove bele ... a pre neki dan sam joj kupila ljubicaste za po kuci, plazi...i sl. [img]http://www4.slikomat.com/11/0530/bjf-110720.jpg[/img]
|
|
|
|