|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Dečija obuća
16.6.2011 17:43:57   
bebać
Verus ja kupujem uglavnom markirano i ljeti i zimi.Ne žalim dati za obuću,a odjeća može svakako.

"Žena nikada ne može biti previše bogata, previše mršava i imati previše cipela”

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 726
16.6.2011 23:26:32   
choopa choops
IZVORNA PORUKA: Verus RR

Da li deci kupujete markirano? Mislim, vredi li dati za nesto markirano kad nece moci nositi kroz koji mesec?

Da ako je normalna cijena. Za djecju obucu dam do 60e, sve preko mi je nenormalno skupo i mislim da ne vrijedi. Najcesce dajem oko 40e.

Sto se tice Minimen obuce, to je turska obuca, L je naslijedila jedne cipele od sestricine i odlicne su user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 727
16.6.2011 23:28:45   
mikica sa
meni je bitno da je udobno za nogicu, odnosno bice mi jako bitno jer je jos suvise mali. ali, problem je ovdje sto im djecija obuca nije anatomska, tako da ce najvjerovatnije biti trk kuci i kupuj ciciban user posted image

rodila sam andjela 05.04.2011. :)))

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 728
16.6.2011 23:36:05   
jabudic
IZVORNA PORUKA: choopa choops
Da ako je normalna cijena. Za djecju obucu dam do 60e, sve preko mi je nenormalno skupo i mislim da ne vrijedi. Najcesce dajem oko 40e.

Isto.

Direktna veza do poruke: 729
17.6.2011 3:00:20   
Verus
Pitam, jer neki "strucnjaci" nazovimo ih za hod, tvrde da to sve anatomsko nema veze... kad dete tek prohodava bitno je da je obuca meka i lako savitljiva i to je sve.  Tvrde da je davanje za skupe anatomske cipele totalno nepotrebno.... Ja je pustam da ide bosa kad god mogu, znam da je to zdravo, a do sad joj nisam kupila nista markirano, samo da je udobno. 

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 730
17.6.2011 9:44:42   
*Alexx*
Pitanje je, Verus, šta je markirano kod nas i kod vas. Ne kupujem markirano tipa Gucci user posted image ali kupujem ove naše marke: Bambi, Ciciban... Chicco cipele takođe ne kupujem, preskupi su mi, a mišljenja sam da ne vrede. Njihove sam jedino kupovala patofne, oko 25 eura. Geox kupujem na sniženju, pa izađu oko 35-40 eura patikice.
Ovo što je Choopa napisala je sasvim OK. Ja dajem do 50 eura max, s tim što sam za zimske čizme dala 70.

Do not speak - unless it improves on silence.

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 731
17.6.2011 9:46:32   
*Alexx*

Pitam, jer neki "strucnjaci" nazovimo ih za hod, tvrde da to sve anatomsko nema veze... kad dete tek prohodava bitno je da je obuca meka i lako savitljiva i to je sve. 

Ja se sa ovim slažem. Nekad mu kupim bez anatomskog uloška, nekad sa. Mi jurimo model, pošto Andrej ima baš visok ris, pa u kojoj god varijanti da nađemo cipelu da odgovara, kupujemo user posted image

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 732
17.6.2011 9:47:53   
Lu
Slazem se za Alex, i ja dajem toliko za dječiju obuću i ne zalimuser posted image
Meni ciciban nije markirana nego udobna, kvalitetna, dječja obuća, koja se nama pokazala najboljom i zato ne mjenjam.
A za Gucci ili Pradu nemam love niti bi s ovom pameću dala lovu za tako neštouser posted image

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 733
17.6.2011 9:52:14   
Anoniman
Mi nažalost baš ne uspevamo da obujemo ciciban, zbog visokog risa user posted image Našla sam jednu marku Baldino, ima predivnih modela, rađene su sa anatomskim uloškom i to od šuša do zimske obuće i sandalica, sve imaju komotan čičak da bi visoka nožica lako ušla, a opet se lepo zakopčala obuća (a ne da mi čičak stoji na pola, a cipela za dva prsta duža user posted image ) i još jedna prednost - cena je potpuno prihvatljiva oko 2000 dinara!

(odgovor članu Lu)
  Direktna veza do poruke: 734
17.6.2011 9:58:10   
*Alexx*
Nina, gde kupuješ? Gde se nalaze?

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 735
17.6.2011 10:05:00   
Anoniman
Ja sam iz SU, kod nas prodaje jedna mala radnjica Junior shoes.... Ne znam da li ima negde u BG neka radnja???
E, evo kontakti za Beograd

< Poruku je uredio n i n a -- 17.6.2011 10:06:23 >

(odgovor članu *Alexx*)
  Direktna veza do poruke: 736
17.6.2011 10:27:05   
zoća
negde na sredini tu oko depoa e sada da li je pre ili posle da me ubiješ ne mogu da se setim
IZVORNA PORUKA: *Alexx*

IZVORNA PORUKA: zoća

Alex pogledaj u Bulevaru tamo sam videla samo kombinacija svetlo tamno plave

Ako misliš na Sportvision preko puta Taša - nema.

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 737
17.6.2011 10:30:10   
*Alexx*
Piše na linku koji je dala Nina, Bul. Kralja Aleksandra 180 - ugao sa Gospodara Vučića user posted image Danas sam svakako na Bulevaru, pa možda svratim.

(odgovor članu zoća)
Direktna veza do poruke: 738
17.6.2011 10:51:01   
madre
ja sam kupila bogiju 2 para baldino sandalica, jedne zatvorene i jedne sa otvorenim prsticima. ja sam skroz zadovoljna. bas su slatke, a oba para su me kostala kao jedne cicibankeuser posted image
a imamo i jedne ciciban sandalice, te sam mu kupila za rodjus, i ne vidim nikakvu razliku u kvalitetu u odnosu na baldino... mozda jako malu, ali zanemarljivuuser posted image

< Poruku je uredio madre -- 17.6.2011 10:53:04 >

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 739
17.6.2011 10:54:06   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: madre

ja sam kupila bogiju 2 para baldino sandalica, jedne zatvorene i jedne sa otvorenim prsticima. ja sam skroz zadovoljna. bas su slatke, a oba para su me kostala kao jedne cicibankeuser posted image

user posted image baš tako! Mi imamo zatvorene, sad ću mu od sledeće plate uzeti i otvorene. Ja sam prezadovoljna. A zimske polu čizmice bile su extra-gacao je po snegu i nijednom mu čarapice nisu bile mokre

(odgovor članu madre)
  Direktna veza do poruke: 740
17.6.2011 11:37:28   
bebać
Od cipelica su uglavnom polino i pavle,čizmice su neka marka iz Planike,sandale adidas i rider,patike adidas......ja ne kupujem ciciban,iskrena da budem nešto mi je to puno para,a ovim prethodnim sam zadovoljna i za manje love....tako sam navikla.user posted image

"Žena nikada ne može biti previše bogata, previše mršava i imati previše cipela”

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 741
17.6.2011 18:13:34   
Verus
Pa mislila sam vise na ono tipa: nike patike za dete od godinu danauser posted image , necu da se neko naljuti ili povredi, ali meni je to tako, ne zna, prosrvnj ako me razumete.  Ne mislim da treba zaliti na nesto sto vredi, bas tipa Ciciban, ili StrideRite, sto je ovde kao anatomska verzija cipelica za decu, ali ja sam nalazila modele istog kvaliteta paa, za 4x jeftinije.

Moj ris je jako visok, i uvek je tesko naci udobnu obucu, ravne baletanke me ubijaju, pa verujem da i detetu ne bude udobno ako nema dobru potporu...

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 742
17.6.2011 19:07:59   
gagana83
IZVORNA PORUKA: Lu RR

Slazem se za Alex, i ja dajem toliko za dječiju obuću i ne zalimuser posted image
Meni ciciban nije markirana nego udobna, kvalitetna, dječja obuća, koja se nama pokazala najboljom i zato ne mjenjam.
A za Gucci ili Pradu nemam love niti bi s ovom pameću dala lovu za tako neštouser posted image

I ja se slazemuser posted image

Mi smo danas kupili OVE

A meni su se jako svidele OVE ali nam nekako nisu stajale kako treba.

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 743
17.6.2011 22:49:03   
choopa choops

Pa mislila sam vise na ono tipa: nike patike za dete od godinu danauser posted image , necu da se neko naljuti ili povredi, ali meni je to tako, ne zna, prosrvnj ako me razumete.  Ne mislim da treba zaliti na nesto sto vredi, bas tipa Ciciban, ili StrideRite, sto je ovde kao anatomska verzija cipelica za decu, ali ja sam nalazila modele istog kvaliteta paa, za 4x jeftinije.

A to ne uzimama. Mislim uzmem im patike ako mi se svidjaju i ako su udobne i ako im je normalna cijena. L je imala samo jedne Nike, i to taman kad je prohodavala, duboke sivo srebrne  na rasferslus. kupljene u Outletu za nekih 25e user posted image A ne kupujem joj patike tipa makserica, jer mislim da su neudobne i nisu za malu djecu zato jer su visoke. A i skupe su. A i ruzne su mi user posted image

Ja sam isto imala Baldino baletanke, strava su bile. Ne znam cije su, tj gdje se proizvode, ali djeluju mi skroz OK. Ima u Pg jedna radnja koja ih prodaje.

Neko je spomenuo Chicco obucu...kod nas im je cijena ista kao Ciciban. L ima dva para. Preudobne su, ali im se koza naprijed brzo oljustila, tako da ne vjerujem da cu ih vise uzimat (jedino ako se bas zaljubim u neki model user posted image user posted image )

Znaci generalno meni nije zao dati za obucu djeci, ali nisam od onih koji ce kupiti samo Ciciban, zato jer je to ime, vec prije svega pogledam da li mi se svidjaju, da li djeluju udobno i kvalitetno i naravno kolika im je cijena user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 744
17.6.2011 23:42:30   
pepeljuga
A gde u Bg imaju ove Froddo cipelice? Nisam vidjala. Kakve su cene?

I''m sweet, romantic and traditional. I''m a bit prissy and naive, and I wont set_tle for less than a picture perfect life. (Charlotte York)

Direktna veza do poruke: 745
17.6.2011 23:59:43   
snješka
Ja sam neki dan Viku kupila sandalice Vanelli. Bile su oko 18 eura na sniženju i preslatke su.

"Čovjek ti je, bona, teški hajvan i ovo malo duše šejtan mu dade da mu teže bude!"

Nisu loša vremena nego ljudi!

(odgovor članu pepeljuga)
Direktna veza do poruke: 746
18.6.2011 9:04:20   
Lu

IZVORNA PORUKA: gagana83

Mi smo danas kupili OVE

A meni su se jako svidele OVE ali nam nekako nisu stajale kako treba.

Za nijansu su mi ljepše ove što ste kupiliuser posted image

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 747
18.6.2011 9:21:33   
mejvis
http://http://shop.ivancica.hr/proizvod/23/
Mi imamo ovakve! user posted image
Baš su mi super te froodo, lep dizain, udobne...
A kupili smo juče i adidas papuče sa sunđerom dole, na lepljenje, a ostalo je sundjer- platno i nazad imaju iza pete deo pa mu se ne izuvaju. Te druge smo uzeli da ima za bosu nogu.

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 748
19.6.2011 1:11:28   
IVA 11
Mi smo danas uzeli gumene sandalice Pollino za plazu, plave boje su, i prelijepe su i dzabe. user posted image

(odgovor članu mejvis)
Direktna veza do poruke: 749
23.6.2011 0:38:26   
briseljancica
Alexx, videla sam danas u radnji na Vidikovcu ove sandale i imaju male brojeve. ako ti jos uvek trebaju mogu da pitam imaju li vas broj.

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 750
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Zvončići no.1
video
Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Koksaki virus hara vrtićima širom Srbije
Američki koksaki virus, u narodu poznat i kao bolest prljavih ruku hara po vrtićima u Srbiji i regionu i beleži se mnogo...

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here