Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 01/21 4.1.2021 16:25:27
|
|
|
|
vonavoj
|
Smirile ste me..sto kaze jess.ubi se spremajuci,a samo moje dupe raste..🤣🤣 Emice,super za logopeda! Joj,sta su makarone,ja to ni ne zovem obrokom....i moje vole..ali M ne,opet problem..a on jedini voli krompir,njih dve uopste..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/21 4.1.2021 16:26:20
|
|
|
|
vonavoj
|
Inace,moji u vrticu i gostima super jedu..a kod kuce mene jedu🤣🤣
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/21 4.1.2021 16:27:36
|
|
|
|
mama Jo
|
Jaoj meni je sad lakse kad govorite skoro sve o nejelu. Moja mladja nista ne jede, covece odlepljujem. Njoj je obrok jedan zalogaj, bukvalno jedan zalogaj i kaze ja nisam gladna, aman kako nisi gladna nista ne jedes. Starija jos i jede, mada i ona sad vec ima periode kad zafrkava, nije kao pre. Mada za nju ne brinem, ona je tapacirana mladja je mrsa, mrsa...
|
|
RE: Razgovori mama 01/21 4.1.2021 16:31:57
|
|
|
|
vonavoj
|
Hahaa..jedan zalogaj,bukvalno. Moja srednja je bila taman,sad otisla u visinu i postala zgolja..starija se ugojila,lepo jela jedno vreme..sad opet brlja..a o malom da ne pricam..Dorucak keks i mleko,odlepim..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/21 4.1.2021 16:33:33
|
|
|
|
nata11
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj Inace,moji u vrticu i gostima super jedu..a kod kuce mene jedu🤣🤣 Ovako i kod nas.😀
|
RE: Razgovori mama 01/21 4.1.2021 16:39:05
|
|
|
|
mama Jo
|
Ona kad pojede 5 zalogaja mi smo presrecni, stvarno. Jedino sto obozava su supe i corbe, i toga uvek ima, i onda cesto u te krem corbe stavim i meso pa onako na sitno, sitno iseckam, jer kad oseti meso odmah pljuje. Evo danas je lepo jela. Dva tanjira corbe, jedan pre spavanja i sad kad se probudila, i pojela nekih 5 zalogala lovackih snicli. To je masala, prosto ne mogu da verujem. Za dorucak je gricnula kiflu bukvalno gricnula. I mi smo jutros bili napolju 2,5 sata... Sad neka kisica kao da pada, volela bih da prosetamo jos bar malo. Jedu mi se peceni lesnici.
|
|
RE: Razgovori mama 01/21 4.1.2021 16:42:26
|
|
|
|
vonavoj
|
Smejem se dok citam,a nije smesno.. gricnula kiflu..i moji vole supu,to ne mogu da se zalim..corbe brljave,pa smiksam.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/21 4.1.2021 16:43:51
|
|
|
|
nata11
|
Mama Jo koliko ima tvoja devojcica?
|
RE: Razgovori mama 01/21 4.1.2021 16:48:13
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Kad pricate tako o deci probiracima, sad ste me podset_ile na T kako je jela, tj.nista nije jela. Sad sam odusevljena. Sedne za sto i pojede bez reci. Salate brljavi, ali zavisi sta. Ova mala lepo jede, ali u poslednje vreme zafrkava. Jedino da je dam samo salatu. To ne pita da li ima za sve🤣
|
|
RE: Razgovori mama 01/21 4.1.2021 16:48:50
|
|
|
|
Duškić
|
Von, isto je i kod nas. Deca za pozeleti
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/21 4.1.2021 16:49:57
|
|
|
|
mama Jo
|
IZVORNA PORUKA: nata11 Mama Jo koliko ima tvoja devojcica? Pre neki dan napunila 3. Ima ona faze kad jede ok, nikada nije bila neki gurman, ali ok jede, i onda jos samo tako naidje da danima nece, i jede bas, bas slabo. Stvarno ne preterujem kad kazem da pojede zalogaj i to je to.
|
|
RE: Razgovori mama 01/21 4.1.2021 16:51:20
|
|
|
|
Duškić
|
MamaJo, samk im ne dajes gricjalice i ogladne i sami traze.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/21 4.1.2021 20:21:25
|
|
|
|
pari
|
Mi bile u Valjevu, ona spavala ceo put i tamo i nazad. Posle mi bila drugarica da uzme sve moje i dečije stare stvari da odnese u svratište...obično nikad nikog ne molim za pomoć,sad jesam, nisam stigla ovo da uradim. Sutra ću do delte sa njom odmah ujutru po čizmice, možda u ciciban ili u neku drugu radnju ali hoću u jednu i kraj, da odmah kupim.Možda odemo u zoo malo ako bude lepo sutra... Još tri puta spavamo. ...
|
|
RE: Razgovori mama 01/21 4.1.2021 20:49:23
|
|
|
|
mama Jo
|
Pari, covece... I putujete? Ja ne mogu da verujem prosto, mogu misliti kako si ti uzbudjena...
|
|
RE: Razgovori mama 01/21 4.1.2021 20:51:54
|
|
|
|
vocicana
|
E Pari, kako zacas prodje vreme. Da uzivate
|
|
RE: Razgovori mama 01/21 5.1.2021 9:02:27
|
|
|
|
pari
|
I meni je neverovatno skroz... Jedva čekam sutra da dođe M...sinoć smo se čuli....Šta radite mame?
|
|
RE: Razgovori mama 01/21 5.1.2021 9:19:42
|
|
|
|
mama Jo
|
Pozdrav. Ja nisam jos kafu popila, probudim se toliko pogubljena treba mi neko vreme da dodjem sebi, ne znam koji mi je vrag. Pari, kad tacno krecete?
|
|
RE: Razgovori mama 01/21 5.1.2021 9:29:27
|
|
|
|
pari
|
Prekosutra u 7 nam je avion...biće malo zeznuto jer je jako rano ali izdržaću...već u pola 12 prepodne smo u Njujorku :)
|
|
RE: Razgovori mama 01/21 5.1.2021 9:30:39
|
|
|
|
jess021
|
Jutro! Pari, verujem da su ti skroz pomesana osecanja, ali bice to sve u redu. Ja sam ustala oko 8h, popila kafu, izvadila ves, poigrala se sa mackom.... Njih dve jos spavaju, ne pada kisa pa se nadam da cemo napolje. Iako smo bile i sinoc sigurno 2 sata, nije mnogo padala
|
|
RE: Razgovori mama 01/21 5.1.2021 9:35:23
|
|
|
|
Milena18
|
Dobro jutro! Pari, uzbudljive promene vas čekaju 🙂 Kako M reaguje? Mi ustale pre pola sata, sad smišljamo šta ćemo danas. Sunčano je pa ćemo sigurno ići negde napolje.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/21 5.1.2021 9:55:07
|
|
|
|
pari
|
Za M ne znam još...za sad je sve ok...videću sutra kad dođe ..Nadam se daće sve biti ok iako verujem da će imati i ovakve i onakve momente. Moram biti spremna. Ja spremam i dalje po kući...Uskoro ćemo do Delte da vidimo čizmice.
|
|
RE: Razgovori mama 01/21 5.1.2021 10:04:06
|
|
|
|
mama Jo
|
Naravno, trebace vamsvima vremena da se malo priviknete u uhodate. Ali lepa star je posredi sto svakako olaksava 😊 Cini mi se da je hladno napolju, vetar neki duva...
|
|
RE: Razgovori mama 01/21 5.1.2021 13:21:36
|
|
|
|
emicaa
|
Evo i mene,glave bi i bolila i nebi.Pa i ja tako,popila bih tabletu a i ne bih.Cekam da se glava odluci 😂Dora bila na rucku pa ce sad opet u skolu.Jutros sam bila sama,pricala sa Bubulence 😊 Pari kad morate krenuti prema aerodromu,rano bas jel da?Ja sam uzbudjena zbog tebe kao da ja putujem 😁
|
|
RE: Razgovori mama 01/21 5.1.2021 13:36:12
|
|
|
|
pari
|
Hehe emice...i ja sam uzbuđena prilično...u 5 ćemo krenuti, treba nam 15 min taksijem...znači buđenje oko 4 iako ćemo biti skroz spremni, možda ih i kasnije probudim. Kupile joj čizmice...falcotto, bile na popustu ,50%, tako da smo super prošli.
|
|
RE: Razgovori mama 01/21 5.1.2021 13:37:18
|
|
|
|
smeško
|
Pari, u sred popisa smo, usla sam samo da ti pruzim podrsku. Nije lako preseliti se ni u okviru svoje zemlje, a tek u drugu. Ali, nema vise iscekivanja susreta sa suprugom, idete da konacno budete prava porodica. Bice sve super! Srecan put!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Šta određuje krvnu grupu bebe?Roditelje često zanima koje će krvne grupe biti njihovo dete, naročito ako je jedan od roditelja Rh negativan. Pogledajt...
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?