Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: H&M, C&A Madjarska - Shoping :) 13.3.2011 11:40:28
|
|
|
|
Anoniman
|
Sad vidim, samo za klince. Ti bese imas malu bebu i jedno koje trckara, oko 4-5 godina?
|
|
|
|
RE: H&M, C&A Madjarska - Shoping :) 13.3.2011 11:41:31
|
|
|
|
Anoniman
|
Jedno koje ce prohodati i jedno od 7
|
|
|
|
RE: H&M, C&A Madjarska - Shoping :) 13.3.2011 11:47:46
|
|
|
|
Anoniman
|
Hvala ti u svakom slucaju
|
|
|
|
RE: H&M, C&A Madjarska - Shoping :) 13.3.2011 15:42:18
|
|
|
|
Anoniman
|
Nisam sigurna da C&A ima u Segedinu, H&M je nedavno otvoren. Razlika u snabdevenosti sigurno postoji, postoji i po samoj Budimpešti među objektima. A i nije samo u tome stvar, desi se da odeš i nema ništa, kažu: Stiže garderoba sledeće nedelje. Što Olga kaže, od Segedina do Bp je autoput, tamo ste časkom. Ja bih ovde dodala još da u Mađarskoj može lepo da se pazari za klince i u Tesco-u. Ima gomila bofl robe, ali ima i super stvarčica.
|
|
|
|
RE: H&M, C&A Madjarska - Shoping :) 13.3.2011 15:44:03
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja sam baš juče slala "porudžbinu" mm-ovoj sestri u Njemačku. Evo i lepog sajta za C&A: KLIK
|
|
|
|
RE: H&M, C&A Madjarska - Shoping :) 13.3.2011 18:11:01
|
|
|
|
New Mom
|
U oktobru kad je H&M otvoren u Plazi, C&A je još uvek tamo bio. I slažem se, u Tesco-u se može naći baš, baš dobrih stvari za klince. Mi smo uzimali prošle godine u ovo vreme kad smo se spremali za bebi, a u međuvremenu bili još 2 puta. Inače, od NS-a do Segedina je ravno 125km autoputem.
|
|
RE: H&M, C&A Madjarska - Shoping :) 13.3.2011 18:12:25
|
|
|
|
New Mom
|
A mi baš pričamo da ovih dana odemo do Pešte, samo mi treba preporuka ima li i gde tamo (ili usput) nekih većih tržnih da ne baunjam puno po gradu.
|
|
RE: H&M, C&A Madjarska - Shoping :) 13.3.2011 19:44:21
|
|
|
|
marince1
|
IZVORNA PORUKA: Tash Ja sam baš juče slala "porudžbinu" mm-ovoj sestri u Njemačku. Evo i lepog sajta za C&A: KLIK covece kako je ovo lepo i povoljno.steta sto nema blize
|
|
RE: H&M, C&A Madjarska - Shoping :) 13.3.2011 22:42:30
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: New Mom A mi baš pričamo da ovih dana odemo do Pešte, samo mi treba preporuka ima li i gde tamo (ili usput) nekih većih tržnih da ne baunjam puno po gradu. Najveći tržni cenatr je Westend, tamo imaš i C&A i H&M. KLIK A kad stigneš do Pešte (ako se zadržavate nekoliko dana), možete produžiti i u Outlet na putu za Beč, Premier Outlet. KLIK
|
|
|
|
RE: H&M, C&A Madjarska - Shoping :) 13.3.2011 22:46:11
|
|
|
|
New Mom
|
Danke, Tash!
|
|
RE: H&M, C&A Madjarska - Shoping :) 13.3.2011 22:47:29
|
|
|
|
Anoniman
|
Naravno, H&M ima i u drugim TC, ali to već ne znam da ti pomognem. Meni je Westend najbliži mestu odsedanja, navikla sam na njega, i ni ne idem drugde.
|
|
|
|
RE: H&M, C&A Madjarska - Shoping :) 14.3.2011 10:35:11
|
|
|
|
Anoniman
|
Ne vredi , ne mozemo toliko da putujemo u jednom danu , ici cemo u Segedin pa cemo valjda naci nesto NM jel ta Plaza u Segedinu nisam shvatila I da li Tesco postoji u Segedinu ili je i to u Pesti ? Hvala hvala
|
|
|
|
RE: H&M, C&A Madjarska - Shoping :) 14.3.2011 10:37:32
|
|
|
|
Olga75
|
Tesco ima u Szegedu
< Poruku je uredio Olga RR -- 14.3.2011 10:40:31 >
|
|
RE: H&M, C&A Madjarska - Shoping :) 14.3.2011 10:38:45
|
|
|
|
Anoniman
|
Olga
|
|
|
|
RE: H&M, C&A Madjarska - Shoping :) 14.3.2011 11:14:30
|
|
|
|
IVA 11
|
IZVORNA PORUKA: Tash Ja sam baš juče slala "porudžbinu" mm-ovoj sestri u Njemačku. Evo i lepog sajta za C&A: KLIK Tash, ja sam ovom robom odusevljena ali koliko vidim roba moze i da se poruci, vidim pise nesto al' ja nista ne razumijem.
|
|
|
|
RE: H&M, C&A Madjarska - Shoping :) 14.3.2011 13:03:57
|
|
|
|
New Mom
|
IZVORNA PORUKA: ribizla NM jel ta Plaza u Segedinu nisam shvatila I da li Tesco postoji u Segedinu ili je i to u Pesti ? Plaza je tržni centar u Segedinu, tu su i H&M i C&A. A Tesco-a imaš 2 u Segedinu (to je nešto kao Rodić, deo hipermarket, a deo sa radnjama), bolji mi je onaj ka centru kod Meka.
|
|
RE: H&M, C&A Madjarska - Shoping :) 14.3.2011 18:13:10
|
|
|
|
Anoniman
|
Super Hvala NM
|
|
|
|
RE: H&M, C&A Madjarska - Shoping :) 14.3.2011 18:38:40
|
|
|
|
Anoniman
|
Ribizla mene mm pusta i do wc na kasicicu tako da necu moci da se promuvam a danas i sutra je ovde drzavni praznik tako da nista ne radi. Kad krenete na put to obavezno proveri da ne poljubite vrata
|
|
|
|
RE: H&M, C&A Madjarska - Shoping :) 14.3.2011 18:41:39
|
|
|
|
Olga75
|
daaa , danas je tamo dan revolucije
|
|
RE: H&M, C&A Madjarska - Shoping :) 14.3.2011 21:20:52
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: IVA 11 IZVORNA PORUKA: Tash Ja sam baš juče slala "porudžbinu" mm-ovoj sestri u Njemačku. Evo i lepog sajta za C&A: KLIK Tash, ja sam ovom robom odusevljena ali koliko vidim roba moze i da se poruci, vidim pise nesto al' ja nista ne razumijem. I ja mislim da je ovaj sajt online shop, ali ja ne pazarim na netu, pa ne znam detalje.
|
|
|
|
RE: H&M, C&A Madjarska - Shoping :) 15.3.2011 17:59:56
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: MaliMis Ribizla mene mm pusta i do wc na kasicicu tako da necu moci da se promuvam a danas i sutra je ovde drzavni praznik tako da nista ne radi. Kad krenete na put to obavezno proveri da ne poljubite vrata
|
|
|
|
RE: H&M, C&A Madjarska - Shoping :) 24.3.2011 19:42:29
|
|
|
|
bubulence
|
upravo stigla iz Segedina, nisam odusevljena izborom ali je svakako bolji nego u Aksi u NS... c&a i h&m su butici sa malo garderobe za decu, ima lepih stvarcica ali za decu od 2 god pa na dalje (mi smo hteli za nasu bebicu)... u tesku smo nasli mnogo lepe i kvalitetne garderobe, tu nema greske, cene nisu bas niske (ali su nize nego kod nas) ali stvarno ima lepih stvarcica... u svakom slucaju isplati se ici iz NS, SO, SU...Ali nisam sigurna da se isplati ici iz BG i okoline...
|
|
|
|
RE: H&M, C&A Madjarska - Shoping :) 24.3.2011 19:49:07
|
|
|
|
isidora88
|
mozes li mi reci kako se krecu cene odece u tesku? koliko treba para za gorivo do tamo i nazad?
|
|
RE: H&M, C&A Madjarska - Shoping :) 24.3.2011 19:59:59
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: isidora88 mozes li mi reci kako se krecu cene odece u tesku? koliko treba para za gorivo do tamo i nazad? zavisi kojim autom ides i koje gorivo koristite... nas je dizel i malo trosi pa nas je gorivo izaslo nesto ispod 2000din. + putarina. cene: npr: trenerkice donji deo u kompetu su 2 komada, plis, oko 6e (za obe), bodici sa kratkim rukavima, 3 u kompletu izmedju 7 i 12e, zavisi od dezena.. trenerkica gornji deo 5e, haljinice su od 7 do 20e ali ima predivnih, majice 2 u kompetu od 4 do 8e... jedino su mi skupe carapice i protikle... carapice 2 kom oko 5'6e, portiklice isto...
|
|
|
|
RE: H&M, C&A Madjarska - Shoping :) 24.3.2011 20:17:30
|
|
|
|
isidora88
|
mogla bi videti da odem i ja u skorije vreme jedino sto moram vaditi novi pasos a to mi je bas cimanje,ono cekanje u redovima a ni mm nema pasos,istekao mu
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici OSVOJI INFLUCID kišobran, ceger & bocu!Učestvuj u INFLUCID nagradnoj anketi na Ringeraja.rs i osvoji jednu od sjajnih nagrada. Pročitaj kakva su pravila učestv...
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?