Anoniman -> RE: H&M, C&A Madjarska - Shoping :) (18.11.2012 13:53:29)
|
Evo i jednog negativnog (manje-više) isustva, bila sam juče. Išli smo Tesco extra i...ja sam sigurna da tamo može da se prođe jeftino ako ćete da kupujete njihove robne marke, koje su realno pandan našim robnim markama, i po ceni i po kvalitetu, ali ja sam išla sa namerom da kupujem robu istog kvaliteta, tj sve isto što kupujem ovde. Sve, ali sve je ili ista cena, ili je tamo skuplje. Ariel je skuplji, recimo, viršle pickove su skuplje nego perutninine koje ovde kupujem, suhomesnati proizvodi (takođe pickovi, jer mi je to jedina njihova poznata, i ok marka) su u rangu našeg zlatiborca po ceni, nes 2u1 je skuplja, ma sve što sam gledala je ili isto ili skuplje. Onda smo otišli u Arcad, i takođe, niti je išta jeftinije, niti je bog zna kako bolja ponuda nego kod nas. Uzela sam 2 majice Neši u H/M za nekih 10 evra, što mi je ok, ali c/a, takko, tom tailor, springfield, time out...imaju istu ponudu i potpuno iste cene kao kod nas, pri tom je u Inđiji u outletu jeftinije, tamo sam bila pre 2 nedelje. Tako da, mene više videti neće, bar ne radi kupovine[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|