RE: Letovanje 2021 (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Izleti i godišnji odmori

Poruka

flamingos -> RE: Letovanje 2021 (28.6.2021 9:32:08)

Super mama Jo.A gde vi putujete?Nama je blizu Srebrno jezero.Otićićemo.Za sada na duži put ni ne pomišljamo.Dunja,kako ste putovali?Lepo se provedite.Von,mislim na vas,uživajte.❤

Ana RR -> RE: Letovanje 2021 (28.6.2021 9:54:13)

Mi tek 06.08.

dddaca -> RE: Letovanje 2021 (28.6.2021 15:22:15)

Mama Jo, sta ste na kraju odlucili? Rafailovici ili Petrovac?

mama Jo -> RE: Letovanje 2021 (28.6.2021 16:03:30)

U Petrovac ipak idemo. Koliko mi se cinilo da je sad blizu, i kao joj hocu uspeti da se spremim, shvatila sam da ni nemam nista posebnobda spremam. 😂

dunja RR -> RE: Letovanje 2021 (28.6.2021 22:28:17)

Ovde jeee mnoooogo dobro!

Predivna priroda, isli smo jutros na pesacenje u sumu sa vodicem, izdrzala i deca i mm sa uganutom nogom. Bravo za njih a vala i za mene jer sam na usponu nosila M. Posle bili ceo dan na bazenu, rucak, vecera, obisli konje, koze, lane, tu sve pored nase vile, pa djuskali sa decom i animatorkom oored bazena. Sutra idemo do vodopada 3km ukupno. Sad su polegali, umoorni, ispunjen dan. Mm otisao sa muskima na pivo i utakmice.

flamingos -> RE: Letovanje 2021 (28.6.2021 22:48:20)

Divno Dunja,uživajte.❤

vonavoj -> RE: Letovanje 2021 (28.6.2021 23:02:32)

Uzivajte dunja! Imate srece i da je pretoplo,da mozete da se kypate u bazenu,koji je hladniji cim je manja temp,jer je voda izvorska.

Pozdravi Sladju,mozda se i set_i nas..M je imao tacno 2 meseca kad smo bili pre 3 godine.a bili smo i prosle godine u septembru.

dunja RR -> RE: Letovanje 2021 (28.6.2021 23:41:19)

Flam [sm=smiley31.gif]

Hoću Von, dogovaram se sa Slađom baš da pijemo jedan dan kafu, pa ću joj preneti pozdrave :)
I Tatjana je divna, sa njom smo danas išli gore do sela, a i deca đuskala sa njom večeras. Sarajka, kao mm.

Da, uboli smo odlično vreme, bazen je sada za rashlađivanje, nije hladan nimalo, već preko potreban :)
Ali ipak, ovde nije prevruće kao u gradu, već prijatno vruće, baš za uživanje.

Didy -> RE: Letovanje 2021 (29.6.2021 1:20:41)

IZVORNA PORUKA: mama Jo

Koga sledeceg pratimo?

Nas. Mi krećemo u petak zorom ranom.Petak noć smo u Paraliji, pa subotu rano ujutro krećemo za Peloponez. Usput obilazimo Termopile, Korint, Epidaurus, Spartu i dve noći smo u Nafpliu (trebalo je 1 noć, ali smo odlučili da  ipak budemo 2). Nedelju ceo dan smo u Nafpliu i verovatno na okolnim plažama. Ponedeljak ujutro krećemo na Elafonisos, pa smo na ostrvu 10 dana. Na Monemvasiju ćemo ili napraviti izlet s Elefonisosa jedan dan ili u povratku svratiti. Zatim smo 2 dana u Atini u povratku i 1 noć u Solunu. Jedva čekam! #neizdrž

flamingos -> RE: Letovanje 2021 (29.6.2021 7:14:43)

Didy,super.Lepo se provedite.❤

Duškić -> RE: Letovanje 2021 (29.6.2021 7:29:07)

IZVORNA PORUKA: Didy

Koga sledeceg pratimo?

Nas. Mi krećemo u petak zorom ranom.Petak noć smo u Paraliji, pa subotu rano ujutro krećemo za Peloponez. Usput obilazimo Termopile, Korint, Epidaurus, Spartu i dve noći smo u Nafpliu (trebalo je 1 noć, ali smo odlučili da  ipak budemo 2). Nedelju ceo dan smo u Nafpliu i verovatno na okolnim plažama. Ponedeljak ujutro krećemo na Elafonisos, pa smo na ostrvu 10 dana. Na Monemvasiju ćemo ili napraviti izlet s Elefonisosa jedan dan ili u povratku svratiti. Zatim smo 2 dana u Atini u povratku i 1 noć u Solunu. Jedva čekam! #neizdrž

Didy, blago vama. Lep provod.

dddaca -> RE: Letovanje 2021 (29.6.2021 8:00:38)

Wow Didy, ovo tako dobro zvuči. Uživajte u svakom trenutku!
Dunja i vi! Super kad je i suprug mogao da šeta.
Mama Jo, biće vam super u Petrovcu

mama Jo -> RE: Letovanje 2021 (29.6.2021 8:56:00)

Au Didy, jesi ti sve organizovala? Svaka cast, rado bih vam se pridruzila 😍
Posle cekamo jedan detaljan izvestaj 😍

Sanidej -> RE: Letovanje 2021 (29.6.2021 9:25:08)

Didy, sigurno su ti velika deca kad sve ovo mozes da izvedes. Srecan put, uzivajte.

Didy -> RE: Letovanje 2021 (29.6.2021 9:33:53)

Au Didy, jesi ti sve organizovala? Svaka cas_t, rado bih vam se pridruzila 😍
Posle cekamo jedan detaljan izvestaj 😍

Jesam. Kako znaš? ;)Pita poznanik neki dan mm kuda idemo na more, kaže on - Ja sam samo vozač. Žena ukuca adresu u navigaciju i ja samo vozim od tačke A do tačke B, pa do tačke C i tako dalje. 😀
Jesu, deca su mi veća, ali išli smo mi na slična putešestvija i kad su bili baš maleni, 3 i 6 godina. Sve je to kako ih mi naučimo.
Dunja, uživajte! Videla sam na slikama da vam je baš lepo.Von, divna porodična fotografija! Uživajte u prelepoj Dalmacija!  

Milena18 -> RE: Letovanje 2021 (29.6.2021 10:27:44)

Von, Dunja, Didy, lep provod vam želim!

Mama Jo, meni se Petrovac mnogo sviđa, i mi smo bili tamo pre 2 godine. Baš pre neki dan kažem mužu "ide mi se opet u Petrovac". Nećeš se pokajati. 

mama Jo -> RE: Letovanje 2021 (29.6.2021 16:31:41)

Ozbiljno Milena? Mm i ja nismo deceniju celu (ako ne i vise) bili u CG. On je inace detinjstvo tamo proveo, i ja sam sa skolom stalno isla, ali sad bas dugo nismo bili i ja se sve nesto istripovala (ne znam ni sama ni sta, ni zasto)... Bas sam sinoc citala razne komentare i svi su pozitivni sto se tice Petrovca, u smislu porodicno mesto, za odmor milina.

Didy, svaka ti cast stvarno! Ja se najiskrenije nadam da cemo se i mi iduce godine odvaziti na nesto slicno ☺️

dddaca -> RE: Letovanje 2021 (29.6.2021 19:04:05)

Mama Jo, i mi smo bili bas odavno. Sto kazes ima vise od decenije. Ali mi je Petrovac ostao u lepom secanju. Mali, ususkan. Znam da smo se kupali na plazi Lucice, mislim da se tako zove.

mama Jo -> RE: Letovanje 2021 (29.6.2021 22:21:32)

Jeste, Lucice plaza, za koju kazu da je 10tak minuta udaljena a da je jedna od njlepsih na primorju...
Videcemo bas 😊
Ja u Petrovcu nisam nikada bila, bila sam u drugim mestima.

Sanidej -> RE: Letovanje 2021 (29.6.2021 23:08:56)

Moj favorit HN, obozavam Boku 🙂 Stalno mi iskacu reklame za ovu Budimliju 🙄

Filadendronka -> RE: Letovanje 2021 (29.6.2021 23:57:37)

Didy, srecan put! 🍀 Mama Jo, mi smo u septembru bili u CG. Svaki dan isli u drugi grad, lep je Petrovac, a i Lucice. Tamo se dosta ljudi iz Podgorice spusta vikendom. 

Mene samo jako nervira put do CG, nekako mi je naporan. Sve ostalo je fino kad nema guzve. 

Sanidej -> RE: Letovanje 2021 (30.6.2021 18:19:53)

Put do CG jeste tezak, sad ima i dosta radova pa se bas otegne.

dunja RR -> RE: Letovanje 2021 (1.7.2021 15:51:01)

Moguće Sanjči, moguće [sm=zz_biggrin.png] I ja se sećam onomad, kada smo bile u NS pa mi javio, ali evo sada je bolje, mada još naduveno.

Hvalaa [sm=smiley31.gif]

IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR

Suzi, da li je moguce da je opet uganuo nogu. Odmah se set__im naseg putovanja i njegovog uganuca.

Ajde lagano, i lep provod želim😘

dunja RR -> RE: Letovanje 2021 (1.7.2021 15:52:29)

Von nisam pozelenela, moguće jer nemam blanš, ali ima još plavih, tj. plavljih od mene, i samo jednu trudnicu sam videla sa zelenim krajevima, ali ona je sva u tetovažama i u tangama, pa mi liči da je možda to zeleno namerno kod nje [sm=smiley36.gif]
IZVORNA PORUKA: vonavoj

Dunja,ne kvasi kosu na bazenu,ja sam postala zelena,gdr je blans bio,zbog hlora...i te izvorske vode..

BubaBubica -> RE: Letovanje 2021 (1.7.2021 17:31:19)

Srećno svima i lep provod! Hvala svima na sugestijama, izgleda da ipak ostaju Vrujice, kao prvo putovanje porodično bi smo što jednostavnije, pa za nekoliko godina nadam se da ćemo i mi na more, mm je bio jednom sa društvom a ja nikad. Nije mi sad neki neizdrž da moram da vidim more, ali volela bih da odem bar jednom. 

Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sledeća stranica >   >>