dddaca -> RE: Letovanje 2021 (1.6.2021 15:25:19)
|
IZVORNA PORUKA: mama Jo I ja sam se isprva bas ,,zapalila'' ali odustajem iz tih razloga. Jess, pogledaj, mi smo se dvoumili (ali smo najverovatnije ipak odustali), nasi rodjaci idu sad krajem juna u hotel Porro Matina, Metamorfozi. Pp i cena je skroz pristupacna, iako sam hotel onako nije neka ekskluziva, ali je odmah na plazi. Inace.. Kako u Grckoj izgleda pp ili all inclusive? Kakvi su im obroci? Ja ne znam da li uopste tu varijantu i da gledam... Meni bi bilo lakse zbog hrane, a sa druge strane ako su obroci svaki dan isti i ako se deci ne budu svideli svakako im onda moram nesto spremati, pa ne znam da li da rizikujem ili opet da gledamo bez hrane pa na sta smo navikli... Mama Jo, bila sam u Metamorfoziju pre neoliko godina. Plaza nije ni slicna onima na Sitoniji, ali ne mogu da kazem ni da je neupotrebljiva. Ispred Porto Matine je dosta uska i ima oblog kamenja u vodi. Ispred hotela Golden Beach (oko 100 metara udaljenosti od porto matine) je pescana, ali taj pesak se posle podne podigne i zamuti. Voda nema tirkiznu boju, vec neku braonkastu i zato deluje prljavo. Ali nije prljava. Bar nije bila kad smo mi isli. Problem nastaje kad odes na neku od okolnih plaza koje su zaista prelepe... posle ti se vise ne kupa u Metamorfozisu. Ali mom detetu to nije smetalo da uziva bas tu, cak mnogo vise nego na nekim drugim. Takodje, tamo vazduh fantasticno mirise. Mesto je prepuno borova, okruzeno borovom sumom, ima igraliste u parku, i puno je dece. Ma melem za pluca. I dobra baza za obilzak ostalih plaza na Sitoniji zbog povoljnije cene smestaja. Sto se tice hrane, glasam za polupansion. All u Grckoj je previse skup za ono sto nude, a uz to te veze samo za jedno mesto. Pa taman odes na plazu, moras da trcis na rucak. Polupansion sa svedskim stolom je bolja varijanta, uvek ima da se izabere izmedju nekoliko jela i moje dete koji je veliki izbirac, ni jednom nije ostalo gladno. IZVORNA PORUKA: vonavoj Pogledajte Kriopigi,prvi prst,tu ima kao neki hoteli za male pare,plaze su blize,nesto je uzbrdo... Preporuka da je lepo,nisam nikad bila... Nisam bila, ali mislim da su tamo hoteli dosta udaljeni od plaze. 500 do 900 metara, uzbrdo. Meni se to cini dosta. Mislim da ima nekoliko hotela koji su na plazi poput Palini beach, Alexander the Great i jos jedan sa 5 zvezdica, ali oni su za moj budzet preskupi. Da su malo jeftiniji, svakako bih ih uzela u obzir.
|
|
|
|