Pravoslavna -> RE: Trudnoca posle spontanog pobacaja (5.8.2010 10:51:59)
|
Drage moje, ostala sam u drugom stanju sa 42 godine uoči mog rodjendana 15 decembra 2009. spontani sam imala na svetog Nikolu.Počela sam da krvarim, dobila bocu ali na žalost nije bilo pomoći. U toku noći sam dobila kontrakcije (nisam verovala da to tako boli) i na žalost kraj. Bila sam najtužnija žena na svetu. Moj ginekolog je insistirao da ne idem na reviziju već da se očistim prirodno. to prirodno je trajalo, krvarenje 2 meseca .... istog jutra je prestalo da bi uveče počela redovna menstruacija. Pa još 10 dana krvarenja. Posle toga je konačno stalo, mislila sam neće nikad. Dr. je rekao da se sačeka i do 6 meseci pa iz početka. još mi je rekao super, jedino dobro iz ovoga je što znaš da možeš da ostaneš trudna. Uradila sam pretrage na urea i miko plazmu, hvala Bogu nemam. Sada je već treći mesec kako opet pokušavamo, pre mesec sam dobila da pijem tablete za povećanje ovulacije. Išla sam na pregled i dr. mi je rekao da sam super reagovala i da ima folikul na oba jajnika. I rekao od petka do ponedeljka sex. I .... jutros sam dobila.... tako sam razočarana.... Strah me je od svega, da imam puno godina, da znam sve ide iz glave i treba se opustiti. PA KAKO DA SE OPUSTIM KAD ZNAM DA TREBA BITI SEX-A NAREDNA 3 DANA???? Treba mi i savet i pomoć i podrška i ne znam ni ja više šta. Nije da gubim nadu nego sam trenutno potonula, samo na bebu mislim. neke moje drugarice kažu pa polako, a šta ako ja nemam polako sa sada 43 godine. Da li da probamo neki drugi vid oplodnje' Please, jel može neki savet?????
|
|
|
|