Mima123
|
cao devojke nova sam i imam neka pitanja, na koja ja nemam odgovor pa me zanimaju vasa iskustva.. Meni se desio prvi spontani pobacaj 18.6. , u 7 nedelji (ali plod je prestao da se razvija pred kraj pete) doktori jedino sto su mi rekli "to je normalno " kao u fazonu nista strasno, s obzirom da sam mlada i zdrava i nikad bolesna ni od cega, zdravi jajnici, materica , sveee, meni je to bilo strasno i nerealno da se dogodilo, ja sam imala spontani bez kiretaze, samo je sve izaslo bez ikakvih komplikacija (svi u mi rekli da je to sreca u nesreci jer retko koji pobacaj prodje bez i jedne koplikacije), krvarila 5 dana kao da imam normalnu mest. stomak niti ista posle toga me nije bolelo ni malcice i prestalo me je, danas sam isla na UZ da se vidi da li je sve okej, i dr. je rekao da sve to unutra izgleda super i da se bas brzo oporavljam.. E sada on je meni rekao da pauziram do sledece trudnoce 6 meseci do godinu dana, sad verovatno jer imam 21 godinu muz 28 pa ono u fazonu nemoj da zurite, mladi ste, ali to iskreno nije njegova stvar, inace muz i ja pokusavamo od moje 19-te godine (vise od svega zelimo bebu, i imamo uslova, oboje radimo, prosli smo sve i svasta uzivali u zivotu,zivimo zajedno jednostavno fali nam beba, zelimo je vise od bilo cega na svetu, ispunila bi nam zivot jednostavno), i nije mi jasno zbog cega bi morali toliko da cekamo? Mislim nit sam imala kiretazu niti nikakve komplikacije niti ista, i ja ga pitala sta mi treba za sledecu trudnocu on kaze kao samo cervrikalni bris, vaginalni i mikoplazma, mislim imala sam spontani brate mili valjda za to postoji razlog, i trebao je da mi da jos neke analize da radim da se to ne bi ponovilo opet, em sam nulta negativna krva grupa... Da li neko od vas ima neki savet za sledecu trundocu?
< Poruku je uredio Mima123 -- 23.6.2017 22:18:45 >
|