Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 12/20 27.12.2020 10:19:34
|
|
|
|
Lilly5
|
Dan koji komotno moze da se prespava.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/20 27.12.2020 10:32:57
|
|
|
|
jess021
|
Dobro jutro, ja evo doruckujem. Od jutros turbo, ali nema veze Smesko, jesi dobila nalaze urina? Moji ce sad napolje, a ja cu da zavrsavam rucak i da vezbam, posle cemo da se vidimo sa mm bratom i njegovima
|
|
RE: Razgovori mama 12/20 27.12.2020 10:55:04
|
|
|
|
mama Jo
|
Uzivajte 😊 Nama ce popodne doci sestra od mm, a ne verujem da cemo igde ici... Malo da iskuliramo kod kuce, ja sam se prethodnih dana bas umorila. A juce su dobile svega pa im je sad zanimljivo da se igraju.
|
|
RE: Razgovori mama 12/20 27.12.2020 13:12:16
|
|
|
|
Milena18
|
Ćao mame, Kako ste? Kako provodite dan? Mi išle u dvorište, uspele smo i malog Sneška da napravimo. Sad se igramo škole 😁
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/20 27.12.2020 13:18:11
|
|
|
|
mama Jo
|
Milena, i kod vas sneg? Blago vama 😊
|
|
RE: Razgovori mama 12/20 27.12.2020 13:43:37
|
|
|
|
flamingos
|
Milena,uživajte.Ovde duva vetar,hladno.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/20 27.12.2020 14:04:54
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Dobar dan. Danas bas mirise na sneg al nista izgleda. A sutra najavili vec i toplo. Moji se smrzli napolju. Ocekujem da ce P uskoro da se probudi. Ja kuvam rucak i takoc. Sutra mi je rodj. Moram da uskrckam lesnike
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/20 27.12.2020 14:59:04
|
|
|
|
mama Jo
|
Ljisho, sutra castis 😊
|
|
RE: Razgovori mama 12/20 27.12.2020 22:45:19
|
|
|
|
Milena18
|
Mama Jo, bilo je jako malo snega, sad se već skoro otopio. Sneško nam je bio do kolena 😂 M je jedva zaspala, tražila je da joj pevam ljubavne pesme 😁 Mi ćemo sad neki film da gledamo, ne znam još koji.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/20 27.12.2020 22:47:03
|
|
|
|
mama Jo
|
Koju ljubavnu si izabrala? Kod nas danas bas hladno, u jednom momentu je neka kisa padala sve amo navijali da predje u sneg ali nista od toga. Dobro je, bar ste se malo poigrali u snegu. Na planinama bas ima snega, danas sam gledala neke snimke sa Divcibara....
|
|
RE: Razgovori mama 12/20 27.12.2020 23:13:22
|
|
|
|
Duškić
|
Padala i sad pada opet kisa. Ali smo bili da se smrznemo , dva puta. Nista ne skodi malo svezeg vazduha.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/20 28.12.2020 7:31:15
|
|
|
|
jess021
|
Dobro jutro! Mm ne probudio pre 7h, a sinoc sam opet kasno zaspala. Tako mi i treba kad ne idem na vreme na spavanje. Nista od snega kod nas, bas mi krivo. Nadam se da ste sve dobro! Ljiso, srecan ti divan dan!!
|
|
RE: Razgovori mama 12/20 28.12.2020 7:48:09
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Dobro jutro. Hvala zene. Napravila sam sinoc tortu. Danas ce moji doci. Mada mi nije istekla izolacija. Bice napolju😂 Imam danas opet test z IT prekvalifikacije. U 10.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/20 28.12.2020 8:08:56
|
|
|
|
jess021
|
Ljiso, dokle ste stigli sa P zbog sluha? Kakva je situacija.
|
|
RE: Razgovori mama 12/20 28.12.2020 8:26:16
|
|
|
|
mama Jo
|
Ljiaho srecan rodjus i da ti se sve zelje ostvare, i da polozis test. Stvarno prelazis u IT?
|
|
RE: Razgovori mama 12/20 28.12.2020 8:33:07
|
|
|
|
Duškić
|
Ljisho, drzimo fige, pa danas jd tvoj srecan san, srecan rodjendan!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/20 28.12.2020 8:36:44
|
|
|
|
Maraj
|
Srecan rodjendan ljiso. Ja odvela decu u vrtic. Pijem kafu pa cu sa mamom u neki mini šoping Na Zlatiboru sneg. Jedva cekam da odemo da deca uzivaju u snegu. S se ni ne seca snega...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/20 28.12.2020 9:01:20
|
|
|
|
Lilly5
|
Ljiso srecan ti rodjendan 🎂
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/20 28.12.2020 9:03:36
|
|
|
|
mama Jo
|
Maraj, hajd' kupi nesto lepo 😊 Ja cu posle podne u soping da dokupim za NG za decu. Ujutru moramo u biblioteku da vratimo knjige i uzmemo nesto novo, a ispred ima bas veliko igraliste pa cemo tamo.
|
|
RE: Razgovori mama 12/20 28.12.2020 9:03:58
|
|
|
|
mama Jo
|
Maraj, hajd' kupi nesto lepo 😊 Ja cu posle podne u soping da dokupim za NG za decu. Ujutru moramo u biblioteku da vratimo knjige i uzmemo nesto novo, a ispred ima bas veliko igraliste pa cemo tamo.
|
|
RE: Razgovori mama 12/20 28.12.2020 9:06:07
|
|
|
|
jess021
|
Moja deca jos spavaju. Ja cu sutra i prekosutra da obavljam soping, danas ce mm dobiti vaucere, a sutra platu🙃 Moram decu negde ostaviti na cuvanjac.
|
|
RE: Razgovori mama 12/20 28.12.2020 9:21:17
|
|
|
|
mama Jo
|
Mi u gepeku od kola Eno stoje paketici iz mm firme od petka, nismo hteli da im damo za viken jer je U rodjus bio pa kao dobice svega. Onda taman danas kad to izbacimo stavljamo nase paketice.
|
|
RE: Razgovori mama 12/20 28.12.2020 9:22:07
|
|
|
|
mama Jo
|
Ahahha mislim u gepeku drzimo poklone ne decu Tek sad vidim jesa da si pisala da moras decu negde na cuvanjac
|
|
RE: Razgovori mama 12/20 28.12.2020 9:24:01
|
|
|
|
jess021
|
😂 I moji stoje u gepeku, a decu vec moram kod nekoga, ne mogu u gepek 🙃
|
|
RE: Razgovori mama 12/20 28.12.2020 9:27:28
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro jutro. Ja sam opet sinoc legla. Idem sad sestricima da kupim nesto i saljem decu tamo. Deca ce tamo biti za praznike. Icicemo tamo do Bozica, kad ih uzimamo. Cekace ih pokloni kad se vrate. I ovako ce tamo da dobiju poklone, a i mi volimo za Bozic da im damo. Htela sam i ja da idem, ali nema nista od ucenja. Moram da zapnem i da iskorostim ovaj raspust.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Šta određuje krvnu grupu bebe?Roditelje često zanima koje će krvne grupe biti njihovo dete, naročito ako je jedan od roditelja Rh negativan. Pogledajt...
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?