RE: Razgovori mama 12/20 (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Razgovori roditelja

Poruka

Maraj -> RE: Razgovori mama 12/20 (22.12.2020 15:55:12)

Milena... tek treci [sm=smiley29.gif]
Pari kako je bilo kod zubara?
Mi ceo dan nemamo grejanje... neki kvar. Sva sreca pa pecem pitu sa mesom sada, a i supicu sam napravila, pa se stan zagrejao... bice ledeno kada ugasim sporet [sm=smiley1.gif]

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 12/20 (22.12.2020 16:13:54)

IZVORNA PORUKA: Milena18

Ćao mame,

Jess, srećan rođendan mužu! 
Pari, srećno kod zubara. 
M i ja slikamo temperama, meša boje, zanimljivo joj je da vidi koju će dobiti kad pomeša. Još malo pa da spremam ručak. Danas nam je treći dan izolacije. 

Milena a jesi ti vec dobila papir?

flamingos -> RE: Razgovori mama 12/20 (22.12.2020 16:29:03)

Proćiće,popila dam lekove.Peglala sam i sedoh da popijem dva u jedan.Lakše mi je kad sam u pokretu,najgore mi kad legnem.Maraj,nadam se da uskoro puste grejanje.Pari,jesi li završila kod frizera,zubara?Ostale mame,kako ste,šta radite?❤

Milena18 -> RE: Razgovori mama 12/20 (22.12.2020 17:14:12)

IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha

Milena a jesi ti vec dobila papir?

Nisam još, Lišo, ali rekli su mi datum od kad počinje da važi. 
Maraj, baš je grozno kad nema grejanjai. Imate li makar klimu ili neku grejalicu da uključite? 
Mi krckale orahe, sad kao odmaramo. 
Flamingos, jesi li probala neke vežbe da radiš za leđa? 

vonavoj -> RE: Razgovori mama 12/20 (22.12.2020 17:44:34)

Maraj,uzmi grip stop..ja sam to M prskala proslu zimu,i sad sam opet kupila..to je sprej,nisu kapi,to nam je Baljosevic preporucio..moze da se koristi svaki dan,neograniceno..super je bas.

emicaa -> RE: Razgovori mama 12/20 (22.12.2020 17:54:49)

Maraj do kad cete biti bez grijanja?

Flamingos ides li fizijatru zbog ledja?
Ja isla sa drugaricom i djecom u sumu.Potjerala nas kisa kuci. nesto nismo bile za kucno druzenje mada bi nam bilo pametnije

Maraj -> RE: Razgovori mama 12/20 (22.12.2020 18:10:37)

Stiglo grejanje [sm=smiley1.gif]
Iskljucile toplane danas zbog nekih radova.bas se brzo stan ohladi...

pari -> RE: Razgovori mama 12/20 (22.12.2020 19:02:01)

Von, imam taj grip stop, stavljala sam M ranije.

A T je nemoguća misija staviti bilo kakve kapi 🙄 ali nešto ću morati jer muči i sebe i mene celu noć.
Ja sam na kraju bila samo kod frizera, radila pramenove i preliv. Sreća frizer je preležao koronu pre mesec dana, a i bili smo sami u velikom prostoru pa je bilo ok. Sad sam baš plava...Kod zubara ću sutra, nisam stigla danas na kraju.
Malopre sam se u vrtiću maltene rasplakala, knedla mi bila u grlu. Vaspitačice nam dale poklone za njih za rastanak. Jedna vaspitačica je naslikala slike specijalno za njih,a deca su nacrtala crteže. Marku je sutra poslednji dan u vrtiću...Vaspitačica koja je sa njim 4 godine se rastužila...Ja želim njima nešto da poklonim ali još ne znam šta...da ima neko značenje

flamingos -> RE: Razgovori mama 12/20 (22.12.2020 19:41:22)

Milena,Emice,hvala što pitate.Planiram,ali nikako da odem.Sad tek nikako neću da idem.Da nalo prođe ovo ludili.Budite mi dobro.Pari,pročitah,da,težak je svaki rastanak...❤Dobro je,Maraj,kad su pustili grejanje.Ivanka,gde si,šta radite?Jess,kako ste vi,kako maca?

jess021 -> RE: Razgovori mama 12/20 (23.12.2020 8:41:25)

Mame, dobro jutro!
Flam, nadam se da si bolje danas. 
Pari, znam je tesko, ali tako mora da bude. 
Njih dve spavaju, ja pijem kafu. Posle cemo napolje, nismo bile 3 dana😁Hvala na cestitkama!! 

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 12/20 (23.12.2020 8:44:37)

Dobro jutro. Ja danas imam posla na kompu bas dosta. Bas mi tesko pored dece da radim. 

Danas ce biti 15 stepeni. Idealno z rostilj 😁

flamingos -> RE: Razgovori mama 12/20 (23.12.2020 9:11:27)

Dobro jutro.Hvala Jess,bolje sam.Kako ste vi,kako maca?Evo da završavam šta imam,pa idemo u školu, u 11 h je podela đaških knjižica.Ostale mame?Pozdrav svima.❤

Maraj -> RE: Razgovori mama 12/20 (23.12.2020 9:14:51)

Jutro i od mene.
Ja odvela S u vrtic. Pa sa L do banke. Raspremala sam po kuci do malo pre. Sad bi valjali da usisam...
Ljiso [sm=smiley36.gif] ja sam zamutila meso, za fasirane , za danas [sm=smiley1.gif] al ja cu ih u rerni ispeci

Maraj -> RE: Razgovori mama 12/20 (23.12.2020 9:16:52)

Zabiravih...
Ljiso sta se desava sa tim momkom sto je nestao? Koja je verivatnoca, to sto pisu, da ga je neko video "pogubljenog" [sm=zmeden.gif] imas li neke informacije, sta kazu ...

mama Jo -> RE: Razgovori mama 12/20 (23.12.2020 10:20:20)

Pozdrav zene. Kako je ovih dana lepo samo ih vucem napolje... A svasta imam po stanu da sredjujem, pa sve tako jedno po jedno. Imam neke masne fleke po kuhinji, par nekih flekica koje me toliko nervirajuu, a ne znam sa cime da ih uklonim. Probala sam sa nekoliko stvari, imate li neko super resenje za uklanjanje masnih fleka?
U subotu U puni 3.godine pa cemo obeleziti malo.

Da, Ljisho i ja htedoh da pitam kao Maraj... Koliko je verovatno da je to istina? Sta li je to moglo tako da se desi?
Svaki dan kad udjem sve ocekujem da ce biti da su ga pronasli.

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 12/20 (23.12.2020 10:31:30)

Imas temu mama jo, saveti za domacice. Pitaj tamo.

Dobar dan. Vodila sam S po knjizicu. Malo smo nas dve prosetale. Prilegla sam. Masina za sudove nije oprala sudove, pa sam opet ukljucila.

Duškić -> RE: Razgovori mama 12/20 (23.12.2020 10:51:25)

MamaJo, neka deca idu napolje kucu ces srediti. I ja moje povela napolje.

flamingos -> RE: Razgovori mama 12/20 (23.12.2020 12:44:28)

Mi došle iz škole.Prelep je dan,prošetale smo.Kasnije idemo opet u šetnju sa prijateljicom i njenom ćerkicom.Pozdrav svima.❤

pari -> RE: Razgovori mama 12/20 (23.12.2020 14:08:08)

Ja jutros uradila kks i još neke analize iz krvi,čisto onako,nisam jako dugo. A taman sam uradila i antitela na koronu, nemam ih...

Danas deca imaju slikanje i Deda mraza u vrtiću. Biće im lepo. Neobično mi što sad neću videti M do 1og ali dobro, navići ću se...
Danas topao dan, ai sutra će biti. Videću da sa T odem malo napolje posle vrtića. Uskoro imam zubara pa idem po nju...
Kako ste mame?

mama Jo -> RE: Razgovori mama 12/20 (23.12.2020 15:13:42)

Danas da nije vetar poceo u jednom momentu bio bi pravi prolecni dan. Mi bile bas dugo napolju, posle cemo opet. Deca su danas na igralistu u nekom cudnom raspolozennu, vecina njih je kuci otisla vristeci [sm=smiley36.gif]

Pari, znaci ipak nisi imala koronu onda kad su ti sinusi bili upaljeni... Dobro, znas sad bar.
Evo moje mladje dete spava, ja posklanjala nesto pa sad malo sela i pravim plan sta kad da radim.

emicaa -> RE: Razgovori mama 12/20 (23.12.2020 18:46:57)

Ja pravim veceru pa onda djecu jedno po jedno pod tus.I ovde bilo bas toplo pa smo bili dugo napolju.Sutra moram obaviti kupovinu i za nas i za svekijevce,nece raditi prodavnice do ponedeljka.

Kako ste mame,da ne ispitujem pojedinacno 😊

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 12/20 (23.12.2020 18:49:28)

Εmi, krenula sam da ti pisem na grckom. [sm=smiley36.gif]

Ja cekam cas grckog. Glava me mnogo boli. Osecam se bas kilavo. Uskoro treba da dobijem. Ovog meseca bukvalno imam sve simptome.

Ivanka 75 -> RE: Razgovori mama 12/20 (23.12.2020 19:10:26)

Emi, pocinje Bozic tamo, jel tako? I sve zatvoreno do ponedlejka? Zbog korone ili Bozica? Ili kombinovano? Jel tamo praksa da, se sve zatvara za Bozic?

Mene glavudza bolela pola dana. Popih brufen i nista. Sedim oko 2 i pricam s mamom i odjednom mi se zavrte mi se u glavi. Uzmem secera i vode i pa se povratih. Grozan dan. 

emicaa -> RE: Razgovori mama 12/20 (23.12.2020 19:25:10)

Sanjice slobodno,jedna od vecih zelja mi je da naucim grcki 😊

Ivanka sad su ga ukombinovali.Zbog Bozica ne radi 25.i 26.A zbog korone sutra sve radi krace i nedjeljom vise ne radi nista.Danas mi rece drugarica da je nacula da ce odgoditi pocetak skole za dvije sedmice.

Ana RR -> RE: Razgovori mama 12/20 (23.12.2020 19:38:10)

Dobro veče [sm=smiley1.gif]

Baš je bio divan dan danas, koliko sunce utiče pozitivno. Ja sam uzela sloobodno tokom dana pa smo išli u ikeu da obavimo neku kupovinu, u petak ne radim zbog Božića pa ću kod fizerke i do emmezete, a trebalo bi i neke poklone kupiti deci.

Ošišali smo Marlija danas (ne mi već frizer za kuce haha) i sad imamo pudlicu [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sledeća stranica >   >>