RE: Razgovori mama 12/20 (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Razgovori roditelja

Poruka

smeško -> RE: Razgovori mama 12/20 (15.12.2020 21:22:58)

Pa, ja sam kupila po tri za N i M, a za J jednu. Ali, zrtvovali smo izbor za nas. Ja sam kupila ,,Beograd kroz sto kljucaonica" u martu i jos je nisam zapocela. Vise nisam sigurna ni da se tako zove. 😂

smeško -> RE: Razgovori mama 12/20 (15.12.2020 21:24:48)

Proslog Bozica smo 10000 dali za knjige. Ove godine necemo. ,,Stednja, Sarmo". 😂 Firme su nam na klimavim nogama, kriza nam je pred vratima. 

Ivanka 75 -> RE: Razgovori mama 12/20 (15.12.2020 21:41:41)

IZVORNA PORUKA: pari
Ivanka, hvala ti na savetu! Baš si mi dobro to rekla, ne mora na silu i preterano.

Kazem ti zato sto je moja Iva oduvek takva, cim pocnemo preterano da pricamo o necemu, cak i izokola, ona vidi da to nije svakodnevna tema. Najgore mi je kad ni kriva i duzna oseca krivicu zbog necega sto zelimo da joj utuvimo u glavu. I onda smo se dogovorili da prestanemo da spominjemo. 
Ja opet sinoc pomenem mesecni ciklus i opet pitam da li ne bole grudi jer su pocele da rastu. I ona se vidno ljutnu, nije ni njoj prijatno. 
Dobro mamaaaaaa..... 
Tako da... Dozirano i oprezno.... 
Ja djacima dadoh da vedžbaju gramatiku... Moj mozak na ispašu poslah... 😊

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 12/20 (16.12.2020 5:59:12)

Dobro jutro. Ja juce imala temp neku 37.5. Evo od jutros nemam ali sve me boli i sinusi me razbijaju. Ne mislim da je korona🙂 P necu dati u vrtic ali ne znam sta sa D da radim. Da li da je pustim u skolu. Deci nije nista a ni mm. 

Ja u poslu non stop. Sta ces. Jos malo pa raspust. 

emicaa -> RE: Razgovori mama 12/20 (16.12.2020 7:53:39)

Dobro jutro,vratila sam se kod Davida u krevet da se grijem.Nesto mi je hladno.

Ljiso, ja sam Doru slala u skolu kad sam prosli mjesec jedan dan bila kilava.Da mi se T vracala ne bih.
Kad pocinju djevojcicama rasti grudi,ja sam to potpuno zaboravila.Mada,moje jedva da su i rasle 😂

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 12/20 (16.12.2020 8:18:05)

Dobro jutro. Sve zavisi od deteta do deteta. Moj T su pocele ove godine. E da Ivanka nju su npr bolele. Jedan dan jedna, sutra druga.

Moram da ubacim u petu, jer kasnim.

vonavoj -> RE: Razgovori mama 12/20 (16.12.2020 8:25:48)

Idi bre emice,nasmeja me..moje jedva ds su i rasle😂😂

Moja T jos nema naznake za grudi,mrsavica je..a i ja sam dobila u 7om razredu,a kazy 2godine pre toga krenu grudi..Odvela sam decu y vrtic,sad cu sa tatom kafu. Inace M je sinoc u 9 zaspao,isla po plin kolima i on zaspao,ijaoj zene..koje olaksanje,odmah mi bolje,imala sam vreme za sebe...a ne da ja zaspim pre njega.

mama Jo -> RE: Razgovori mama 12/20 (16.12.2020 8:30:37)

Dobro jutro. Ja ujutru kad se budim kao neka baba, nikako da se razbudim i razmrdam. Juce sam se dva puta smrzla napolju sa decom.

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 12/20 (16.12.2020 8:38:45)

IZVORNA PORUKA: vonavoj

Idi bre emice,nasmeja me..moje jedva ds su i rasle😂😂

Moja T jos nema naznake za grudi,mrsavica je..a i ja sam dobila u 7om razredu,a kazy 2godine pre toga krenu grudi..Odvela sam decu y vrtic,sad cu sa tatom kafu. Inace M je sinoc u 9 zaspao,isla po plin kolima i on zaspao,ijaoj zene..koje olaksanje,odmah mi bolje,imala sam vreme za sebe...a ne da ja zaspim pre njega.

Ih kad bi to bill veze zato sto je mrsava. I moja je mrsava. Eto. Sestri i meni nisu tako krenule rano da rastu. Prosto sad se sve menja. Sestrinoj cerki je pre T. Zavisi od puno faktora

Ja sam bila dugo ravna. Tek posle operacije zbog hormona su porasle. Tad sam imala 21. Sad me nerviraju[sm=smiley36.gif]

Ivanka 75 -> RE: Razgovori mama 12/20 (16.12.2020 8:52:28)

Dobro jutro. Ivi krenuse pre mesečak dana,, samo što su krenule.

Idem na posao danas,, ali ideeeem, nogama 👀😊

vonavoj -> RE: Razgovori mama 12/20 (16.12.2020 8:58:24)

Salim se Sanjice,genetika je to.nema veze sto je mrsava...sto kasnije dobije to bolje..ja se i dan danas nisam navikla..kad imam obilne.i taman cu da dobijem sledece nedelje kad pocnem da radim,! A 3 nedelje sam kod kuce...imala sam bas pred koronu😂

jess021 -> RE: Razgovori mama 12/20 (16.12.2020 9:02:22)

Dobro jutro!

Nama je stigla macka, ranom zorom, da ste videle odusevljene, ustale su pre 7h. U 12 je vodim kod doce. 
Von, eto vidis kako je M dobar, nemoj da ga kritikuje za spavanje 🙂
Emice, jesi se ugrejala? 
Ljiso, kako si? 
Sanjice, nadam se da ces za raspust malo odmoriti. 
Ostale mame, dobro jutro! 

emicaa -> RE: Razgovori mama 12/20 (16.12.2020 9:14:54)

Jrss stigla je vec,obavezno da postavis sliku.Ugrijala,morala sam ustati da ne zaspim pored njega.

Ja sam dobila na zimskom raspustu kad sam bila 7. Ili 8. razred.
Von ozbiljno kazem,onako malo krenule i stale 😂 sad ozbiljno,sjecam se da mi je prvo jedna pocela rasti pa onda druga,i da je jako bolilo.

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 12/20 (16.12.2020 9:45:05)

Dobro sam. Vratila mi se temp na moju normalnu 35.4 😂 al zato kad imam 37.5 raspadam se i nije mi dobro vec na 36.6. 

Sve sam ihposlala na radne zadatke. Radim evo i ja. Moram sta cu.  Dobro sam osim sto me sce boli od jucerasnjeg lezanja. Majke mi mene vise to lezanje ubi.
Sise..mi svi imamo velike i sa jedne i sa druge strane. I D je bolela jedna sika letos. Pocele su da rastu a eto fek je drugi razred. Nema to pravila

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 12/20 (16.12.2020 9:48:30)

IZVORNA PORUKA: vonavoj

Salim se Sanjice,genetika je to.nema veze sto je mrsava...sto kasnije dobije to bolje..ja se i dan danas nisam navikla..kad imam obilne.i taman cu da dobijem sledece nedelje kad pocnem da radim,! A 3 nedelje sam kod kuce...imala sam bas pred koronu😂

Ako je po genetici onda su nam deca na cukunbabu[sm=smiley36.gif]

smeško -> RE: Razgovori mama 12/20 (16.12.2020 9:49:30)

Joj, tacno, bole. To sam potpuno zaboravila. Moje su poske tri kruga dvogodisnjeg dojenja tri broja manje i imam decake pa ne razmisljam o tome. Misho, N i M su isli u skolu kada je mm bolelo grlo. 

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 12/20 (16.12.2020 9:53:53)

Jess, pitam se pitam sta li nam je smislila direktorka. Inace, nema meni odmora. Krecem intenzivno da ucim. Moram. Mesec dana nije malo da spremim jedan ispit. Plus grcki. A planirala sam da napisem neki rad, koji treba da mi bude uslov da izađem na ispit. Samo da smislim kako da iskombinujem decu i ucenje.

pari -> RE: Razgovori mama 12/20 (16.12.2020 9:58:29)

Ja grudi nikad nisam imala, a sad posle dojenja njih dvoje, nemam maltene uopšte...Generalno mi to ne smeta osim što mi ne stoji toliko lepo garderoba bez grudi.  Ali šta da se radi.  

I ja sam dobila na zimu sa 13 ili 14 god,ne mogu sad da se set_im...
Baš sam loše spavala, sad sam sva kilava i boli me glava...
Ljišo,drži se i malo se odmori!Kako ste mame?

Milena18 -> RE: Razgovori mama 12/20 (16.12.2020 10:19:57)

Dobar dan!
Flamingos, hvala na pitanju, dobro sam, samo malo neispavano, baš sam kasno legla sinoć.
I ja Pari tako što se grudi tiče, ili grudesa što bi M rekla [sm=smiley36.gif] Nemam ih i ne smeta mi što ih nemam, osim u slučaju kad mi se baš svidi neka haljina za koju bi bilo poželjno da ih imam.
Moje četvorogodišnje dete je u pubertetu. Po čitav dan crta neke ljubavnike, trudne žene, juče nacrtalo devojku u brushalteru [sm=jezicek.gif] Očekujem uskoro nezgodna pitanja hahaha.
Malopre mi dolazio kolega, bolestan. Seo tu kod mene i nikako da ode. Na kraju sam mu predložila da ide kući, da se ne muči na poslu, nisam smislila drugi način da mu kažem, kad već sam ne uviđa da njegovo ponašanje nije u redu.

Ana RR -> RE: Razgovori mama 12/20 (16.12.2020 10:23:36)

IZVORNA PORUKA: Milena18

Moje četvorogodišnje dete je u pubertetu. Po čitav dan crta neke ljubavnike, trudne žene, juče nacrtalo devojku u brushalteru [sm=jezicek.gif] Očekujem uskoro nezgodna pitanja hahaha.

Ja nju prosto obožavam [sm=smiley36.gif] [sm=bravo.gif]

Duškić -> RE: Razgovori mama 12/20 (16.12.2020 10:26:08)

Milena, ona je divna. Ulepsa ti dan i zivot. Ma sve , pametnica.

smeško -> RE: Razgovori mama 12/20 (16.12.2020 10:54:51)

Milena, toliko je slatka! Stvarno je bezveze kada ti neko bolestan sedi. Mm radi sam u kancelariji, a van nje svi nose maske svakako. A deca su isla u skolu, jer on svake zime ima upalu grla, nije deo korone. Uvek u isto vreme. Trebalo je i da vadi krajnike, ali je dobio zoster i tako je ostalo. Svake zime isto. Napunili ga Panklavom i ove godine, posto je radio brzi test na streptokoke i to je to. 

pari -> RE: Razgovori mama 12/20 (16.12.2020 13:46:18)

Milena,mnogo ti je slatka M 😊

Moj M je sinoć u kadi povlačio pišu, pa moja T kaže: mama,hoću i ja da povlačim pišu 😆 smešni su mnogo...
Bolela me glava prilično,sad malo popušta...Nikako da dobijem, danas 39.dan...
Kako ste mame?

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 12/20 (16.12.2020 16:48:17)

izjave su im haos. d videla da P povlacim pisu i pocela da vice na mene "mama sta mu to radis"[sm=smiley36.gif]

Inace ja se nisam javljala jer sam opet menjala komp. Pa dok sam sve na ovom kompu namestila. Mm prosuo oranzadu na onaj prosli, popravili smo ga ali ja sad necu nazad taj vec smo na drugom heheh...Ovaj je ionako bolji i imam bezican mis i bas mi je fensi. Dosta sam se zezala sa lenovo sad sam na hp opet.

Ana RR -> RE: Razgovori mama 12/20 (16.12.2020 17:42:26)

Ljišo, a ja samo Dell, šta ti je navika. Sledeći put kupujem Mac lol

Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>