Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 12/20 (12.12.2020 17:51:36)
|
IZVORNA PORUKA: smeško Jess, do vodopada smo i isli kolima. Isli smo kolima i do pecine, ali smo se vracali. Bezveze. Mi uglavnom leti idemo na Zlatibor. Ili u aprilu. Kad me vec pitas za N, razmislila sam i u pravu si da mu ne pricamo sve. Previse je stresno i za mene. On je hrabar i divan. Ide u skolu, uci sam, cuva Jocu, brine da li sam ja zabrinuta. Cekamo novi magnet da vidimo da li taj hamartom raste. Ne idem nikuda i ne druzim se sa vecinom ljudi. Svi kukaju i ocekuju da sve slusam, a ja tako ne mogu sve da pratim. Tako sam shvatila ko mi je pravi prijatelj. Dosla sam u situaciju da mi drugarica kaze da ne moze da razmislja o tome, tuzna je jer joj je uginuo macak star 17 godina...Nije ni bitno. U gradu smo, citam kasnije. Pari, izvini aki sam napisala sinoc nesto bezveze. Sve se to da resiti. I meni je dosta da slusam tudju kuknjavu. Niko ne pita kako sam ja. Nazvala sam sebe pre neki studentski servis. Aman ljudi, okanite me se. Kako ovo, kako ono ide. I niko ni hvala. Jednu sam pre neki dan isprasila. Koleginica je u pitanju. Ja sam neko ko cuti i trpi. E vala Sanja moras sa 37 da budes drugacije. Juce sam otvorila ucionicu, a ono rasulo. Prvo sto smrdi na cigare, a drugo sto su stolice razbacane. I kako sam otvorila ucionicu, prokomentarisala sam na glas i ako sam bila sama: "kakvo je ovo rasulo". Udjem u ucionicu, a ono tetkice jedu masan burek, puse cigare. Prvo me je bilo sramota, posle vise ne. Nema smisla da se moja ucionica koristo za takve stvari.
|
|
|
|