|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Korona virus 3.deo
23.12.2020 13:38:16   
Ivanka 75
Bebo, mora dooobro da navuce na nos, ja sam jedan dan stavila maramicu na nos pa masku pa naocare. I funkcionise, jeste ruzno ali me glava ne boli. Ja cim skinem naocare pocne glava da me boli. 

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 651
23.12.2020 13:41:43   
lesli
Bebo, moja svekrva je kupovala u apoteci nesto protiv magljenja naocara. A imas i u dm-u maramice za ciscenje naocara, na njima pise da smanjuju magljenje.
Ono sto jos moze...postoje specijalni sprejevi/kapi protiv magljenja ronilacke opreme tj. opreme za plivanje - naocara, maski itd. Mozda da pozoves intersport/decatlon da pitas da li ih imaju. Jedino sto sad bas i nije sezona...I mozda prodavnice pri bazenima 11. april/tasmajdan, ako uopste rade sada.

Direktna veza do poruke: 652
23.12.2020 14:03:20   
Beba987
Videla sam da ima u Dechatlonu neko sredstvo protiv magljenja plivačkih naočara.. Uzeću joj to da proba.. A i ovo sa maramicom ispod maske mi zvuči dobro.. Probaće.. Kad nosi n95 malo je bolja situacija. 

(odgovor članu lesli)
Direktna veza do poruke: 653
23.12.2020 20:17:50   
Ana RR
Bebo, neka proba sa penom za brijanje - meni se od nje ne magle ogledala u kupatilu, ne znam da li bi radilo i kod naočara.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Beba987)
Direktna veza do poruke: 654
23.12.2020 20:26:01   
Filadendronka
Moje saucesce za deku. Mrzim ovu temu. 

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 655
23.12.2020 21:56:47   
Lilly5
Grozna je tema. Svi samo trube o vakcinama, a dok stignu vece kolicine odbolovacemo koronu uveliko.

(odgovor članu Filadendronka)
Direktna veza do poruke: 656
23.12.2020 22:54:23   
Filadendronka
Moj brat se oporavio, mada malaksalost i dalje traje. Svakako hvala Bogu da je ok i da nije nikoga zarazio. 

(odgovor članu Lilly5)
Direktna veza do poruke: 657
23.12.2020 22:55:52   
Sanjica26 RR
Драго ми је Фил.

Btw Стигла нам је честитка. Девојчице су рекле вау мама. Како је добра идеја. Хвала Фил. Ми сутра шаљемо. 

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

Direktna veza do poruke: 658
23.12.2020 22:56:40   
Filadendronka
Sanjice, bas mi je drago. 💓Odoh u temu da nastavim. 

Direktna veza do poruke: 659
24.12.2020 8:07:03   
Misha i Ljisha
E ljudi moji. Ja danas pocela da kasljem. Kaze mi tata juce preko twlefona da lose zvucim i da se odmaram. Sad sam se zapitala. U principu samo sam odmarala onaj dan kad sam imala temp. 

Direktna veza do poruke: 660
24.12.2020 8:09:12   
pari
Polako Ljišo, ti se retko odmaraš.  Probaj danas stvarno da leškariš, piješ čajeve

sitnice i emocije čine život...

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 661
24.12.2020 10:03:40   
Ana RR
Ljišo, moraš da miruješ, ne zezaj se.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 662
24.12.2020 10:17:02   
Lilly5
Draga Ljiso, ako mozes a ti miruj sto vise. Trebace ti snage jer je ovo jako podmukao virus.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 663
24.12.2020 10:34:36   
Sanjica26 RR

IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha

E ljudi moji. Ja danas pocela da kasljem. Kaze mi tata juce preko twlefona da lose zvucim i da se odmaram. Sad sam se zapitala. U principu samo sam odmarala onaj dan kad sam imala temp. 

Ljiso, ja ti rekoh za sestru. Odmaraj sto vise.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

Direktna veza do poruke: 664
24.12.2020 22:13:28   
Beba987
Ljišo kako je? Jel prošao kašalj?
Ako nije, probaj 2 negro bombone u pola litra mleka da skuvas dok se ne istope i popijes dok je vruće. Pomaže baš.

Direktna veza do poruke: 665
24.12.2020 22:36:33   
Misha i Ljisha
Dosla sam k sebi. Hvala sto pitas. 

(odgovor članu Beba987)
Direktna veza do poruke: 666
24.12.2020 22:41:32   
vonavoj
Ljisho,ne igraj se..ne mora bas sve tip top da byde..nisam ni ja lezala ceo dan,ali sam manje radila.

Inace,kumina mama ode u bolnicu,crp 200...bila danas na kontroli..a deda joj umro prosli petak😔(mamin tata)..nadam se da je na vreme otisla u bolnicu...ona je i asmaticar,dijabeticar.

Direktna veza do poruke: 667
24.12.2020 22:43:56   
Misha i Ljisha
O Boze crp 200 strasno. Ovo je bas podmukao virus. Skroz mi je jasno sto je takvo ludilo. 

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 668
25.12.2020 8:07:32   
Maraj
Ljiso odmaraj. Ovaj virus pogotovo, mora da se odlezi. Ne igraj se

Direktna veza do poruke: 669
25.12.2020 8:08:53   
Maraj
Ljiso kako su ukucani, ne pitah? Jesu deca ok? Ja sam se jako plasila, da "ne padnemo oboje u krevet"... sta cu onda sa decom.

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 670
25.12.2020 9:29:55   
emicaa
Milena,Ljiso kako ste?

Juce sam cula da Dorina uciteljica iz predakolskog ima kontrolu.Ona je rizicna,teski astmaticar.U martu kad je pocelo dugo nije radila.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 671
25.12.2020 9:33:40   
Maraj
Emice ni L vaspitacica ne radi. Isto je astmaticar, i da se.ne zarazi... na bolovanju je vec dugo

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 672
25.12.2020 11:16:01   
Olga75
Evo me da apdejtujem: moj brat ide u ponedeljak na posao. Još nema čulo mirisa i nikako ga nisu testirali jer nije imao visoku temperaturu. Snaja i curice nisu ni šmrcale.
Čuvajte se deco, ovo nema nikakvog pravila.
Bolesne moje držite se i odmarajte user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 673
25.12.2020 11:42:26   
emicaa
Olga drago mi je da ti je bata dobro.

Ovde potvrdjena prva dva slucaja tog nekog mutiranog virusa,masala

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 674
25.12.2020 11:44:10   
Duškić
Olga, super da ste Ok.
Emice, zar vec, ovo je bre uzas.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 675
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here