dunja RR
|
Meni iskreno bude malo čudno kada čujem zdravstvene radnike da mole za odgovornost, a dosta njih i lično a i iz priča, evo kao iz tvoje, znam da su među najneodgovornijima. Prva moja zaova, znate već sve, a uz nju i sve njene kolege koje su bile na sahrani moje svekrve (njih 20-30, doktori, sestre, med. braća), u restoranu, svi bez maske, puše, nema distance, a tada niko od njih još nije preležao kovid (moja zaova je bila tada jedina), a u Foči je u tom trenutku bio pik zaraze, pola grada zaraženo. Drugo, komšinica doktorka (oko 30-ak godina), sa 4. sprata za vreme karantina u aprilu pravila žurku, komšiluk zvao policiju. I treće, komšinica čiji pas godinama piša na stepenicama, pored lifta, jer ga ne izvode napolje, je ginekolog, i non stop im neko doazi, grle se ljube, deru na hodniku. To je iz moje bliže okoline, što znam i vidim. IZVORNA PORUKA: Maraj A da zaboravih da napisem... Komsinica koja je zdravstveni radnik (medic.sestra) . Zarazeni svi. Ona, muz, svekijevci. I naravno svi su napolju. Ja ne znam ko je ovde lud. Ja sam sa mm i decom 15 dana bila u kuci, kada je mm bio pozitivan. Oni se set_aju. Malo pre joj vidim svekrvu, ona stala sa mnom da prica i ne krije, sama kaze da je pozitivna. Majke mi... ovde su svi lidi. Pa nije ni cudo sto se virus tako siri kad smo neodgkvorni. Inace to je ista komsinica koja , kada su joj deca imala boginje, uredno sa decom bila ispred zgrade. Mi ih tada obilazili u sirokom luku. Ne znam... sta da kazem... osim da me takvi ljudi izludjuju... jos zdravstveni radnici...
< Poruku je uredio dunja RR -- 4.12.2020 15:22:26 >