smeško -> RE: Razgovori mama 11/20 (8.11.2020 19:55:50)
|
Добро вече, маме. Н је добио 5 страна из математике за домаћи и сада радим са њим. У петак сам га пустила да одмори, а јуче и данас смо ишли у биоскоп. Водили смо и два другара и после су се заједно играли. И сада мора све да заврши. Али, добар је и у школи и ван ње, па нећу да га силим. Радимо полако, па колико стигнемо. Пошто су подељени у две групе, другари из друге групе су рекли да је супер што није са њима, јер би морали да пазе да га не ударе. Боже, морам ли стално због свега да плачем. Баш ме погодило, иако знам каква деца могу бити. Баш и не волим те своје емотивне реакције, али радим на томе. Маро, драго ми је да је С боље. Анчи, сјајно за кухињу, ја своју никада нећу средити по својој жељи. Новац бих можда и скупила, али довоњно простора тешко. [sm=smiley36.gif] Да ли је стигла куца? Баш бих волела да видим каква је тако малена. Мени су све животиње лепе. Као деца. Фламингос, браво! Како сте, маме? Пари, ти? Заврти ми се у глави колико све држите под контролом. Ја сам наручила неке панталоне преко нета, платила и рекла жени да не шаље, да сачека да видим још нешто. И заборавила. [sm=smiley36.gif] Пита ме жена јуче да ли да ми шаље, окраћаће детету.[sm=smiley36.gif] Љишо, нисте уопште требали да идете код логопеда када је примарни проблем слух. Када решите то код орл, онда бих ја отишла приватно код логопеда, јер се државни не баве како треба децом која проговарају. Да, мора да се натера и да ради. И ми смо Ј руком убадали и убацивали у тегле и сл. Није то баш тако како ми мислимо. Али, не могу њега правилно да процене када има проблем друге врсте, некако ми је то безвезе. И ја мислим да ће то све бити ок чим му среде трећи крајник и ставе цевчице. Ј има фазу драња и дивим ти се како све то издржаваш све време.
|
|
|
|