Queen Lady -> RE: Razgovori mama 11/20 (26.11.2020 22:04:12)
|
IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha IZVORNA PORUKA: Queen Lady Zdravo mame. Nisam citala sta stepisale, radim od kuce i dalje. Muz se testirao pre dva dana, danas stigli rezultati, negativan je. Sad ide kod svoje doktorke, posto i dalje ima temperaturu (do 37.4 max). Ja se nadam od ponedeljka deca da krenu u vrtic. Ja dokle cu od kuce da radim nemam pojma. Da li vam deca idu redovno u skole, vrtice, predkolsko? Kakva je situacija kod vas? Nemojte verovato negativnom testu. Moja kuma je tek na trecem testu bila pozitivna. Prvih nedelju dana kao prehladica tako 5-6 dana onda se naredne dve nedelje rastavljala sa zivotom. Evo je 3 nedelje ne dolazi k sebi a kuci je jer je "laksi" slucaj. Dobro vece mame. Kod mene...haos haos haos... skola poslovi deca. Jurim zurim. Brat dobio otkaz. Ocekivao je. Drugar sa Ceneja koji je isao sa bratom u osnovnu nestao u Lincu u Austriji. Sve pod vrlo sumnjivim okolnostima. Uzas. Jos mi kaze brat slao mu poruke za vikend. Covek ima 4 dece. Blizanci idu sa bratancem u razred. Pravio covek kod nas na salasu rostilj sa mojim bratom letos. On je kuvar na brodu. Ma strasno. Kakva agonija za porodicu. Inace bio je veroucitelj kod nas na Ceneju u skoli. Jedan izuzetan covek. I tako. Bice me vise ovih dana jer smo onlajn. Ali meni je uzas to onlajn. No nema smisla raditi. Ne moze zakrpiti sve rupe u raspored zbog kolega koji su bolesni. Njih 20 kod nas u skoli. Ma strasno. Sve u svemu definitivno su okasnili. Jedan kolega stariji covek i dijabeticar je bas u losem stanju. Ma uzas. Mi smo dobro hvala Bogu. Slazem se da je luda kuca. Dala mu doktorka panklav da pije i do utorka ako mu ne spadne temp, da se testira opet. Mada je on pre par godina 3 meseca imao istu ovakvu temp. Cak je tada i lezao na infektivnom, na kraju su mu rekli da mu nije nista i puste ga kuci. Vise nisam pametna ni sta se radi. Citam po fb da ljudima zatvaraju bolovanje, nekoj zeni bio negativan tet, zatvore joj bolovanj, ona ode kod privatnika, pozitivna jos uvek. Tako da od vrtica do daljnjeg nista.. Videla sam za tog decka sto je nestao, stvarno strasno...
|
|
|
|