Tiziana -> RE: Razgovori mama 11/20 (24.11.2020 8:52:23)
|
Dobro jutro zene... Da vam kazem, ja ne radim u skoli, radim sad cak od kuce pa ne znam kud udaram. Udjem u masinu u 9h,zavrsim najranije u pola 6..istrcavam po dete u skolu, sva sreca drugo dete ode i vrati se samo. zongliram da organizujem ucenje, domace zadatke, dorucak, uzinu itd na poslu stres, sve je hitno, odmah, juce, mora itd.. Juce mi je 3x iskipeo rucak... E sad, drugi je par rukava izlozenost virusu onih koji rade u vrticima i prosveti.. Kod nas u skoli, ni kod cerke ni kod sina ne izostaje niko od dece, ni u jednoj grupi(nena ih puno po grupama, po 10) i svi su nastavnici tu. nije u svim odeljenjima tako. direktorka je u subotu poslala mail vezano za citavu situaciju, ne spominje online, obavestava koliko je dece, a koliko nastavnika i drugog osoblja zarazeno itd.. nije da ce ta info ista bilo kome da pomogne, ali sasvim korektno sa njene strane.. Kod sina je udarnicki, kontrolni zadaci, u ponedeljak pismeni iz francuskog, dakle radi se najnormalnije.. Naravno da to ne znaci da sutra mogu da kazu nema skole.. ali za sasa je tako..
|
|
|
|