mama Jo -> RE: Razgovori mama 11/20 (20.11.2020 11:27:34)
|
Jaoj Maraj, zar je moguce? Znaci strasno. Ja uopste nemam vise zelju da radim u prosveti kad vidim sta se sve desava, a bila sam puna entuzijazma kada sam pocela da radim. Emice, odkud sad ta temp? Hajd' da se ne vraca vise, sad je sezona svih onih,,redovnih'' virusa pa nesto od toga sigurno... Pari, drzimo fige jako!! Milena, bas sam ih juce kontaktirala jer, letos kada smo se culi bilo je da grupa u NS krece prvi vikend decembra 05.06.12, a pre neki dan videh izmene na sajtu. I sad su prebacili za prvi vikend februara zbog cele situacije sad opet. A ja se jos uvek neckam, i negde mi odgovara sto su prebacili da jos malo dobijem na vremenu za odluku. Sve mi odgovara, sastajali bi se jednom mesecno i to svaki prvi vikend u mesecu - subota i nedelja, sto meni odgovara zbog dece i mm koji ne radi vikendom, nekada bi i mama dosla da ih cuva. Ja jako zelim. Jedino sto me koci je novac. Kad se sve uzme u obzir od 120-160 e mesecno bi bilo, a edukacija traje najmanje 4 godine. Ja ne radim, i iako lepo zivimo samo od plate mm-a, ovo mi je previse da dajem zaista sada. I to mi je najveci problem. Iako trazim posao, i verujem da cu se zaposliti tokom naredne godine, opet odkud znam... Eto, za sada je samo produzeno donosenje konacne odluke.
|
|
|
|