dunja RR -> RE: Razgovori mama 11/20 (16.11.2020 23:40:20)
|
Smeškić, krenuo je sa AB, imamo oboje puno ešerihije, otrovali smo se izgleda sa nekim mesom prošle nedelje, crkao nam frižoider a crkavao postepeno, nismo skontali. Ja sam znala da je nešto gadno, čim se njemu danima vraćala T uveče, a oboje nas dole kidalo. Počeo je on sa AB, i stala mu je krv posle prvog AB, videću da i meni sutra dr da nešto, jer mi treba recept, AB ne daju nigde bez, imam spisak koji dolazi u obzir zbog oset__ljivosti ešerihije. Moja dr sa kojom sarađujem kaže da mora AB obavzno. A ja sam imala neko krvarenje prošle nedelje usred ciklusa, možda je zbog ešerihije, to joj je simptom, ali mi napamet nije palo, mislia sam da su godine, posledica korone, svašta nešto,,aali sa ešerihijom nisma do sada imala posla. Danas mi dr reče da je njena ćerka svaki put kada ima ešerihiju krvarila usred ciklusa .. Videću sada 7 dana da je stredim sa AB, pa da odradim urinokulturu ponovo 2 dana posle AB, i onda kod ginekologa na kontrolu, svakako mi sada pada godišnji pregled. Kako ste mi vi? [sm=smiley31.gif]
|
|
|
|