Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: NovembaRRska kafana 4.11.2020 19:45:13
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: flamingos Ivankaaaaa,kasno je za palačinke,ali,ove na daljinu ne goje,tako da-može.❤ Neje moglo ranije, bejah online 💻🖥️Emice, mmmmljaaaac yummy😋😋😋
|
|
|
|
RE: NovembaRRska kafana 4.11.2020 21:08:31
|
|
|
|
veselicaa
|
Zar sad palačinke,imala si dan samo za palačinke ☺️Mi ceo dan kući,nismo šetali,igrala se Nina u dvorištu.Mm radi i privatno,A ove nedelje online a ja samo nešto mesim i kuvam 🤣Nudim šta hoćete od alkohola.
|
|
|
|
RE: NovembaRRska kafana 4.11.2020 21:23:17
|
|
|
|
flamingos
|
Uživajte u našem baru,drage moje drugaRRke.Svima želim laku noć.❤
|
|
|
|
RE: NovembaRRska kafana 4.11.2020 22:44:45
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Nema vise palacinaka 😭 Bar punjenih paprika ima i sutra za rucak, nemam kad da kuvam sutra.
|
|
|
|
RE: NovembaRRska kafana 5.11.2020 6:30:49
|
|
|
|
flamingos
|
Dobro jutro.Skuvala sam kafu,izvolite.❤
|
|
|
|
RE: NovembaRRska kafana 5.11.2020 8:14:22
|
|
|
|
Queen Lady
|
IZVORNA PORUKA: Olga75 Ahoj Šta ima dečiceeeee I od mene pozdrav za Olgu, iako se jos nismo susretale na forumu. Mada sam videla neke tvoje postove na forumu i slatlko se ismejala. Mislila sam da vise nisi aktivna. Nadam se da ne smeta sto ne persiram. Ko sta pije mame?
|
|
RE: NovembaRRska kafana 5.11.2020 13:35:40
|
|
|
|
bokicak1
|
Queen, flamingos sta bismo drugo nego kafu.
|
|
|
|
RE: NovembaRRska kafana 5.11.2020 13:37:26
|
|
|
|
Queen Lady
|
Ajde, ko je za kaficu, caj? Ili neki koktelcic?
|
|
RE: NovembaRRska kafana 5.11.2020 13:53:30
|
|
|
|
emicaa
|
Ja boh caj,nesto mi cudno u grlu 🤣
|
|
RE: NovembaRRska kafana 5.11.2020 13:55:32
|
|
|
|
Queen Lady
|
Onda to nije za caj, bolje onda domaca rakija da protera to
|
|
RE: NovembaRRska kafana 5.11.2020 13:57:57
|
|
|
|
flamingos
|
Okupljanje-kafa i puslice.❤
|
|
|
|
RE: NovembaRRska kafana 5.11.2020 13:59:57
|
|
|
|
Queen Lady
|
Ja se javljam za puslice, kafu mogu i da preskocim
|
|
RE: NovembaRRska kafana 5.11.2020 15:09:34
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Pozdrav forumasi! Kod nas u odeljenju se zakuvalo danas. Jedna mama videla 3 decaka iz odrljenja kako biju decaka iz drugog. I objavi javno u grupi na viberu. I nastane krs i lom. Kako lazno klevece protiv dece, pogotovu jednog koji ni mrava ne bi zgazio. Pa ispliva da ta trojka redovno maltretira decu po dvoristu pre i posle skole, ludilo. Mama prrbijenig decaka javila skoli, direktorka, psiholog... Videcemo sutra sta ce jos biti.
|
|
|
|
RE: NovembaRRska kafana 5.11.2020 15:13:48
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
O Bože. Ivanka, ima ih raznih
|
|
RE: NovembaRRska kafana 5.11.2020 15:19:52
|
|
|
|
flamingos
|
Strašno Ivanka.Ne znam šda da kažem.Deca se razlikuju i uvek stradaju mirna deca.Javi sutra šta je bilo.
|
|
|
|
RE: NovembaRRska kafana 5.11.2020 15:31:45
|
|
|
|
branki*
|
Da se ypisem.. Olga,nedostajes,znas i sama.da te pozdravim od srca onako.Ivanka...zena je reagovala u afektu,stalno citamo vrsnjacko nasilje,svasta se desava.Nije dobro ako info nisu proverene,ali mora da se reaguje.
|
|
RE: NovembaRRska kafana 5.11.2020 15:43:35
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Jeste, u afektu. Kaze da je bila zapanjena onim sto je videla. Nije joj palo na pamet da odmah udje u skolu i pozove nekoga.U dvoristu nema dezurni nastavnik iako je bilo izmedju smena, u pola 11. Znaci niko tih 20min da nadgleda smenu ucenika. Ispade da je najbitnije pitsnje kako se osecaju ova trojica sto su prozvani. Jer im je povredjen emotivi deo licnosti.
|
|
|
|
RE: NovembaRRska kafana 5.11.2020 20:49:28
|
|
|
|
bokicak1
|
Sa siledzijama nema pregovora nego mora ostro i odmah da se reaguje. Ko je za crno vino?
|
|
|
|
RE: NovembaRRska kafana 5.11.2020 22:03:14
|
|
|
|
flamingos
|
Laku noć želim svima.❤
|
|
|
|
RE: NovembaRRska kafana 5.11.2020 22:13:29
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Dobro vece, ja iz kancelarije/ucionice 😂 Jedoh neke ultra, slane masline, i prijase mi i ne... Sad gledam moju seriju... Ko je za nesto zestoko pred spavanje?
|
|
|
|
RE: NovembaRRska kafana 6.11.2020 6:31:44
|
|
|
|
flamingos
|
Dobro jutro.Skuvala sam kafu,izvolite.❤
|
|
|
|
RE: NovembaRRska kafana 6.11.2020 7:55:37
|
|
|
|
emicaa
|
Dobro jutro,ja sam vec doruckovala.Zajedno sa T 🤣 iz kreveta za sto da doruckujemo
|
|
RE: NovembaRRska kafana 6.11.2020 8:31:04
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro jutro. Ja pijem moj cajic u zbornici. Zaboravila sam novcanik, tako da sam mrtva gladna. ☹️
|
|
RE: NovembaRRska kafana 6.11.2020 8:35:08
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Dobro jutro, ja pijem kafu. Sanjice, 😔 ako ti nije glupo pozajmi od kolega novac za, dorucak, ima samo da mislis da si gladna.
|
|
|
|
RE: NovembaRRska kafana 6.11.2020 8:42:59
|
|
|
|
flamingos
|
Ivanka,kod mene druga kafa po redu i dosta je-za sada.Boli me donji deo kičme,ali baš,proćiće.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec danaPodrška partnera kao ključ uspeha u VTO Uspeh vantelesne oplodnje često zavisi od mnogo faktora, a jedan od ključnih je i emocionalna podrška partnera. U nastav...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Одређивање пола.
пеперутка16
Колико је поуздано одређивање пола ултразвуком? Ваше искуство је: