Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: NovembaRRska kafana 23.11.2020 19:49:47
|
|
|
|
Duškić
|
Ukusno i lepo je danas ovde.
|
|
|
|
RE: NovembaRRska kafana 23.11.2020 21:06:08
|
|
|
|
veselicaa
|
Slatkisi i kafe,sve smo vredne.A mogle bi i neki alkohol,da bude prava kafana.
|
|
|
|
RE: NovembaRRska kafana 23.11.2020 21:16:27
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Jel morqju ove reklame da iskacu bas bas bas svaki put 😔 Dok dodjem do zeljene stranice prodje me volja... Jedosmo musku pizzu za veceru 😊Ko je za cokoladbe bananice?
|
|
|
|
RE: NovembaRRska kafana 23.11.2020 21:28:32
|
|
|
|
Queen Lady
|
I jas S spremala picu. Bas voli da jede. Sta ko nudi za pice? Ja nisam raspolozena da spremam vise nista...
|
|
RE: NovembaRRska kafana 23.11.2020 22:42:39
|
|
|
|
flamingos
|
Lady,evo ja služim,šta želiš? Ivanka,hvala,ponuđen ko''počašćen.Mada-od tih na daljinu ne mogu da se ugojim.Da vam poželim laku noć.❤
|
|
|
|
RE: NovembaRRska kafana 23.11.2020 22:45:53
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Kolaci na daljinu najbolji 😊 Joj pocela zima... Nesto mi se ne mili...
|
|
|
|
RE: NovembaRRska kafana 23.11.2020 22:54:11
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 Kolaci na daljinu najbolji 😊 Joj pocela zima... Nesto mi se ne mili... Tako je Ivanka,oni ne goje.Dobaci jednu krem bananicu,pa odoh u krevet.Ljubi Ivku.❤Da,zahladnelo.
|
|
|
|
RE: NovembaRRska kafana 23.11.2020 23:04:39
|
|
|
|
Queen Lady
|
Flam sta god da nudis necu da te odbijem... Odoh da spavam. Laku noc vam zelim.
|
|
RE: NovembaRRska kafana 24.11.2020 0:50:49
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Ima li koga? Sta se pije?
|
|
|
|
RE: NovembaRRska kafana 24.11.2020 7:54:23
|
|
|
|
veselicaa
|
Evo nudim kafu.
|
|
|
|
RE: NovembaRRska kafana 24.11.2020 7:59:33
|
|
|
|
Milena18
|
Dobro jutro! Može kafa, Veselice, hvala. Šta radiš ti, kako su devojke?
|
|
|
|
RE: NovembaRRska kafana 24.11.2020 9:33:22
|
|
|
|
Queen Lady
|
Jutro i od mene. Ko je za kafu? Meni se bas pije.... Evo kuvam, pa birajte koju cete, domacu, nes, cappuccino, espresso?
|
|
RE: NovembaRRska kafana 24.11.2020 9:34:38
|
|
|
|
flamingos
|
Lady,meni domaću,bez šećera.
|
|
|
|
RE: NovembaRRska kafana 24.11.2020 9:35:50
|
|
|
|
Queen Lady
|
Moze flamingos, evo stize...
|
|
RE: NovembaRRska kafana 24.11.2020 9:40:30
|
|
|
|
flamingos
|
Lady,hvala,.Skuvala si je baš po mom ukusu.❤
|
|
|
|
RE: NovembaRRska kafana 24.11.2020 10:13:11
|
|
|
|
Queen Lady
|
Pijes gorku kao i ja :) Da pijes slatku, bilo bi veselo....
|
|
RE: NovembaRRska kafana 24.11.2020 12:23:57
|
|
|
|
flamingos
|
Da,istu pijemo.👍
|
|
|
|
RE: NovembaRRska kafana 24.11.2020 13:53:16
|
|
|
|
mama Jo
|
I ja cu sad skuvati kaficu pa vam se pridruzujem 😊
|
|
RE: NovembaRRska kafana 24.11.2020 15:41:21
|
|
|
|
branki*
|
masem,zene ima li koga?
|
|
RE: NovembaRRska kafana 24.11.2020 16:34:26
|
|
|
|
flamingos
|
Branki,tu sam.Mašem i ja tebi.❤
|
|
|
|
RE: NovembaRRska kafana 24.11.2020 21:19:43
|
|
|
|
veselicaa
|
IZVORNA PORUKA: Milena18 Dobro jutro! Može kafa, Veselice, hvala. Šta radiš ti, kako su devojke? Uglavnom zanimamo Ninu po ceo dan,slabije šetamo jer je hladno i duva vetar,a ona bi sada samo da crta i boji bojanke ali i mi sa njom.A.prehladila pa je kući,S ide u školu,sada imaju sve ocene pa i ona ili na telefonu ili se igra sa Ninom.Ti draga,tvoja šmizla šta radi?
|
|
|
|
RE: NovembaRRska kafana 24.11.2020 21:20:38
|
|
|
|
veselicaa
|
IZVORNA PORUKA: branki* masem,zene ima li koga? Branki gde si ti draga,nedostaješ čim ne pišeš ovde.
|
|
|
|
RE: NovembaRRska kafana 24.11.2020 21:47:33
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Dobro vece. Hocemo po rakijicu pred spavanje da se malo ugrejemo? 😊
|
|
|
|
RE: NovembaRRska kafana 24.11.2020 22:15:37
|
|
|
|
flamingos
|
Dragice,sipaj sebi,meni kiselu i odoh u krevet.Laku noć želim svima.❤
|
|
|
|
RE: NovembaRRska kafana 25.11.2020 7:54:49
|
|
|
|
veselicaa
|
Gde ste drage,nudim kafu.Ispratila S u školu,A i Nina spavaju.Da napravim doručak,pa možemo i u šetnju danas,nije hladno uopšte.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec danaPodrška partnera kao ključ uspeha u VTO Uspeh vantelesne oplodnje često zavisi od mnogo faktora, a jedan od ključnih je i emocionalna podrška partnera. U nastav...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
Одређивање пола.
пеперутка16
Колико је поуздано одређивање пола ултразвуком? Ваше искуство је: