Anoniman -> RE: Bazalna temperatura - 2. deo (16.12.2009 12:58:31)
|
Evo i mene... Dudu, nema veze što ti je T blizu linije, ona ti neće pasti sve dok ti ne bude bio dan za M. Mazo i Mari, grafovi su vam lepi, samo da vam T ostanu tako visoke [sm=bravo.gif] Sunčice, vratio ti je na 9dc jer ti je od tada T uvek bile povišena. Ipak, meni je logičnije da ti je O bila 14dc, jer s obzirom na dužinu ciklusa ti ćeš onda imati 18 dana povišene T pre M. Ipak sada nije ni važno, najvažnije je da si ti mutila redovno. Sada samo čekamo. Nezgodno je što ti je prvi mesec pa nisi sigurna šta da očekuješ od svoje T. Tasho, opet ja i moje pametovanje. Mislim da je tebi u oba ciklusa lutealna faza trajala isto 13 dana i 14-ti dobiješ. Imaš lutajuću O (isto kao ja) ali ti je ona druga faza ista. Mislim da je FF zeznuo i da ti nije tačno izvukao O. Ja mu više ne verujem! Evo neka proba bilo koja da na neki dan upiše da je imala + na testu za ovulaciju (to se upisuje ispod sluzi i odnosa) i FF će joj pomeriti na taj dan O bez obzira i na sluz i na T [sm=zmeden.gif] Ja poštujem ljude bez svog mišljenja [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|