Queen Lady -> RE: Razgovori mama 10/20 (6.10.2020 8:11:30)
|
IZVORNA PORUKA: Maraj Srecan vam rodjendančić jess!!! S ostala kuci. Nocas je toliko kasljala, nikad nam se to nije desilo do sad. Jos sam joj juce dala aerius 2× 1,25ml. Cistim joj nos sa hipertonim rastvorom plus operil P. Ne znam sta se desilo nocas, dal joj se slivalo iz nosa u grlo. Mazala sam joj grudi sa mucoplantom, davala vodu da pije. Na kraju sam joj i crni luk stavila iznad glave. Na kraju se umirila i zaspala.... Sta sam trebala jos da radim? Dal treba da joj dajem nesto za taj kasalj? Od jutros je ok...malo deluje zapuseno, i pored fizioloskog i operil p, al ne znam sta da joj dam da joj sene sliva sadrzaj nocu... mucoplant Maraj, kako je cerkica? IZVORNA PORUKA: flamingos Lady,videla sam,super su ti recepti.Samo nastavi tako-pravi,slikaj i postavljaj u našoj predivnoj C kuhinji.❤ mucoplant Hvala flamingos IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha Evo D mi ima temp. I sad krece frka. Korona da ili ne. Curi mi nos. Culo ukusa i mirisa nemam zbog toga. Pre neki dan me grlo bolelo. I sta sad? Isla sam okolo i sejala koronu? O Boze. To mi najgora pomisao. Ma znam da nije svaki virus korona. Ali sad je covek lud. Mislim svi smo sludjeni. Ja se salim sad imamo 6. Put koronu😂 ali D je bila bolesna u februaru dve nedelje. I to bas strasno tad je bio i P. Ne znam sta da mislim. P je imao od tad temp po jedan dan 3 najvise. Ono letos. Krece veselo jesen. A sutra je trebala da krene na led da trenira. Ljiso kakva je situacija kod vas?
|
|
|
|